Lahjakortti

Lahjakortit alk. 30,00 € Osta

Vierumäen lahjakortti tuo saajalleen liikkumisen iloa ja hyvää mieltä.

Lahjakortti

Lahjakortti Vierumäelle tuo saajalleen liikkumisen iloa ja hyvää mieltä


Anna ystävälle tai perheenjäsenelle lahjaksi mielekästä tekemistä Vierumäellä. Laadukasta majoittumista, kuntoilua ja hyvää ruokaa – yhdessä tai erikseen.

Lahjakortti käy rahanarvoisena maksuvälineenä asiakaspalvelumme kautta ja paikanpäällä tehtäviin varauksiin Vierumäki Sports Oy ja Suomen Urheiluopiston kannatusosakeyhtiön tuotteisiin ja palveluihin:

  • Liikuntapaikat ja aktiviteetit
  • Loma- ja kurssitarjonta, mm. perhe- ja liikuntalomat sekä omatoimilomat ja lajikurssit
  •  hotelliyöpymiset tai viikonloput mökeissä tai loma-asunnoissa
  •  herkkuhetkiin ravintoloissa
  •  kunnon ja hyvinvoinnin testaukseen, sekä neuvontaan testausasemallamme
  •  tai kesäiseen seikkailuun Flowpark-seikkailupuistossa

Lahjakortilla ei voi maksaa alueella toimivien muiden yhtiöiden, kuten Holiday Clubin, Vierumäki Golfin, urheilumyymälä Sportif:n tai vaellustalli Toresonin tuotteita tai palveluita.


Miten ostan lahjakortin?

Lahjakortit ovat myynnissä verkkokaupassamme. Voit lähettää lahjakortin suoraan lahjan saajan sähköpostiin tai tilata omaan sähköpostiisi ja toimittaa lahjan saajalle haluamallasi tavalla.

Vierumäki-lahjakortin voimassaoloaika on 12 kk ostohetkestä. Voimassaoloaika tulostuu lahjakorttiin automaattisesti. Vierumäki-lahjakorttiin voit ladata arvoa itse valitsemallasi summalla ja sen voi käyttää joko kerralla tai osissa. Huomioithan, että emme jatka lahjakorttien voimassaoloaikaa eikä lahjakortteihin saa ostettua lisäaikaa, mikäli kortin arvosta on sen voimassaoloaikana käytetty vain osa. Emme myöskään korvaa kadonnutta tai varastettua korttia tai vaihda sen arvoa rahaksi.

Lahjakortin toimitus

Lahjakortti toimitetaan PDF-tiedostona valitsemaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit lähettää kortin joko suoraan lahjan saajalle tai tilata itsellesi, mikäli haluat esimerkiksi tulostaa sen.

Lahjakortilla maksaminen

Vierumäki-lahjakortilla voit maksaa varauksesi joko asiakaspalvelupisteissämme tai myyntipalvelumme kautta tehtävissä varauksissa.

Uudistamme palvelutarjontaamme ja piakkoin voit käyttää lahjakorttia maksuvälineenä myös verkkokaupassamme. Vierumäki Friends-sovellukseen, lahjakortilla maksaminen ei ole suunnitteilla.

Voimassaolo
Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä
Hinta
30 € - 900 €

Käyttö
Käy kaikkiin Vierumäki Sports Oy:n ja Suomen Urheiluopiston kannatusosakeyhtiön tuotteisiin ja palveluihin.
Myyntiehdot

Tutustu ehtoihimme täältä

Lahjakortin valinnat

Osta lahjakortti