Liikunnanohjauksen perustutkinto ammattiurheilijoille

Varmista tulevaisuuteesi ja opiskele liikunnallinen ammatti jo urheilu-urasi aikana! Urheilijoille suunnattu koulutus on räätälöity eri lajien harjoitus- ja kilpailukaudet huomioiden joustavaksi monimuotokoulutukseksi.

Perustutkinnot

Liikunnanohjauksen perustutkinto ammattiurheilijoille

Tutkinnosta

Voit hakea urheilijoiden monimuotokoulutukseen, jos olet tavoitteellisessa valmennuksessa oleva urheilija ja olet suorittanut vähintään lukion oppimäärän.

Liikunnanohjauksen perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Tutkinto antaa yleisen hakukelpoisuuden yliopisto- ja korkeakouluopintoihin.

Huomaathan, että liikunnanohjauksen perustutkintoon liittyy opiskelijan toimintakykyyn ja terveydentilaan liittyviä vaatimuksia, joihin on hyvä tutustua ennakkoon tästä linkistä. Lisäksi kaikilta liikunnanohjauksen perustutkinnon opiskelijoilta pyydetään opintojen alussa nähtäväksi rikosrekisteriote, sillä opintoihin ja työelämässä oppimiseen liittyy olennaisesti alaikäisten parissa työskentelyä.

Tutkinnon laajuus
180 osaamispistettä
Tutkintonimike
Liikuntaneuvoja
Lisätiedot
045 7881 6258 / 045 7884 2891 tai opintotoimisto@vierumaki.fi

Koulutuksen tavoitteet ja sisältö

Koulutuksesta saat perustiedot ja -osaamisen liikunnanohjauksesta ja liikuntaneuvonnasta, valmennuksesta, yleisimmistä liikuntalajeista ja niiden ohjaamisesta. Saa myös monipuoliset valmiudet erilaisiin liikunta- ja vapaa-aika-alan ohjaustehtäviin, tapahtuman järjestämiseen sekä itsenäisenä ammatinharjoittajana toimimiseen.

Urheilijoiden monimuotokoulutukseen sisältyy 16 kolmen päivän mittaista lähijaksoa Vierumäellä, joiden aikana opiskelijalla on oikeus maksuttomaan majoitukseen ja aterioihin. Lisäksi opiskelijoilla on mahdollisuus käyttää alueen monipuolisia liikuntamahdollisuuksia. Opiskeluohjelmaa voi osittain toteuttaa yksilöllisellä aikataululla, sillä opintoihin sisältyy paljon itseohjautuvaa työskentelyä.

Etäopiskelujaksot vaativat opiskelijalta oma-aloitteisuutta. Etäjaksojen aikana opiskelu on työelämässä oppimista, erilaisten oppimistehtävien tekemistä, verkko-opiskelua ja näyttöjen antamista.

Hakeminen ja opiskelijavalinta

Seuraava koulutus alkaa syksyllä 2022 ja haku aukeaa keväällä 2022.

Hinta

Perustutkintokoulutus on maksutonta

Kysy lisää

Hae mukaan keväällä 2022!