Luontoliikuttaja | Tutkinnon osa liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnosta

Haluatko jakaa luonnon tarjoamaa hyvinvointia ja oppia hyödyntämään luontoa ryhmien ohjauksessa? Tule oppimaan yhdessä luonnosta nauttien. Hae mukaan 31.1.2023 mennessä!
Valoilves retkeily metsä luonto maastopyörä

Opiskele luontoliikunnan ohjaamisen perustaitoja

Luontoliikuttajakoulutus on tiivis koulutuskokonaisuus, jolla voit täydentää omaa ammatillista osaamistasi. Oletpa sitten ohjaajaksi pyrkivä retkeilijä tai luontoliikunnasta ja retkeilystä innostunut vasta-alkaja, koulutuksen aikana tulet kehittämään retkeilytaitojasi sekä oppimaan luontoliikunnan ohjaamisen perusteita.

Kenelle koulutus sopii?

  • Koulutus on suunnattu kaikille retkeilystä kiinnostuneille eli et tarvitse aiempaa kokemusta luontoliikunnan ohjaamisesta tai retkeilystä.

  • Koulutus soveltuu esimerkiksi opettajien ja kasvatustyön tekijöiden lisäksi yrittäjille, jotka haluavat laajentaa osaamistaan luonnon hyödyntämisessä oppimisympäristönä.

Huomaathan, että liikunnan ja valmennuksen ammattitutkintoon liittyy hakijan terveyteen ja toimintakykyyn liittyviä vaatimuksia, joihin sinun tulee tutustua tästä ennen hakemista.

Koulutuksen tavoite ja sisältö

Osana koulutusta suoritat liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon liikunnan ohjelmapalveluissa toimiminen -tutkinnon osa (30 osaamispistettä). Tutkinnon osan suorittaaksesi osoitat osaamisesi näytössä, käytännön tehtävissä.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön tästä.

Koulutuksesta sanottua

"Toteutus oli erinomainen. Sopiva sekoitus teoriaa ja käytäntöä.
Etä-ja lähiopetus tukivat toisiaan hyvin. Tehtävät kiinnostavia ja
sopivan laajoja."

"Vierumäki-viikonloput olivat innostavia ja yhteinen vaellus Repovedellä ikimuistoinen."

"Koulutus muokkautui loistavasti osallistujien erilaisiin tarpeisiin sopivaksi."