Maastopyöräilyn tekniikkakurssi harrastajille, 1 vrk täysihoidolla

Valmennuskokonaisuus on suunnattu harrastajille, joilla on jo jonkin verran (yli 50 h) tai paljon kokemusta maastossa ajamisesta. Kuntotason suhteen odotuksena on, että 2 tunnin kuntoliikuntasuoritukset ovat sinulle tuttuja.

Kesä 2023

Tekniikkakurssin tavoitteena on syventää harrastajien teknistä pyöräilyosaamista ja tarjota yksilöllisiä vinkkejä oman ajamisen kehittämiseen. Kurssille osallistuvalta edellytetään omaa polkupyörää sekä ehjää, tarkoituksenmukaista pyöräilykypärää. Myös sähköavusteisella pyörällä voi osallistua, kunhan se on tieliikennelain mukainen.

Kurssin infokirjeen voit lukea tästä.

Kurssin valmentajana toimii pyöräilynohjaaja, Personal MTB Trainer Antti Nousiainen. Yli 10 vuoden lajikokemus yhdistettynä monen eri alalajin kilpailutaustaan (mm. marathon-kilpailut, MTB-enduro ja pyöräsuunnistus) ja usean vuoden tekniikkavalmennustoimintaan takaavat, että Antin kursseilta saat vinkit ja neuvot oman ajosi kehittämiseen, olitpa sitten vasta-alkaja tai polkujen veteraani.

Tervetuloa nauttimaan pyöräilyviikonlopusta Vierumäen upeissa olosuhteissa!

Tutustu kurssin infokirjeeseen.


HUOM! Majoitushinta on oletuksena 1 hlö/huone. Ostaessasi kurssin kahdelle henkilölle, jotka majoittuvat samassa huoneessa, alentuu hinta sen mukaiseksi. 

Vierumäellä on tarjolla paljon kaikenlaista vapaa-ajan toimintaa ja harrastemahdollisuuksia. Tutustu tarkemmin aktiviteettikauppamme ja tapahtumakalenterimme tarjontaan. Kurssi on osa opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa vapaan sivistystyön toimintaa.

Ajankohta
26.-27.8.2023
Kesto
1 vuorokausi
Hinta
Hinta määräytyy valitun majoituskohteen mukaan. Jos haluat ostaa kurssin ilman majoitusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0300 870 870 (puhelun hinta on 0,49 €/minuutti sis. alv 24 %) tai myynti@vierumaki.fi. Kurssin hinta ilman majoitusta 199 €.

Malliohjelma

Kurssin alustava malliohjelma löytyy tästä. Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.

Ruokailu
Hotellissa tai sporttimajoituksessa majoittuvien kurssilaisten täysihoitohintaan sisältyy aamiainen, lounas & päivällinen.
Majoitus
Valitsemassasi kohteessa. Majoitus sisältää aamiaisen joko ravintola V:ssä tai Puhtissa majoituspaikasta riippuen. Kurssi ilman majoitusta ei sisällä aamiaista.
Varaus- ja peruutusehdot

Tutustu ehtoihimme täältä

Kurssin varaus

Kurssivalinta

1 henkilö
Aikuiset
- 0 +
Lapset
- 0 +
Pikkulapset
- 0 +
Hae
Voi harmi, valitettavasti hakuehdoillasi ei löytynyt tuloksia.
Kokeile toista ajankohtaa tai tutustu muihin palveluihimme.