Parkour & Free Running, 3 vrk täysihoidolla

Parkour & Free Running-kesäleiri 8-15-vuotiaille

Kiinnostaisiko oppia tekemään takaperinvoltti, dash-ylitys tai vaikkapa tuplamonkey? Kesällä 2023 siihen olisi mahdollisuus Parkour ja Free Running -kesäleirillä Vierumäellä! Leiri sopii vasta-alkajille, tai jo aikaisemmin parkouria parkouria harrastaneille 8-15-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Parkour on liikuntalaji, jossa edetään erilaisissa ympäristöissä mahdollisimman tehokkaasti ja sulavasti muun muassa hyppäämällä, ylittämällä, kiiveten ja laskeutuen erilaisia tekniikoita samalla hyödyntäen. Parkourin läheinen sukulainen Free Running käsittää itseensä tehokkaan etenemisen lisäksi näyttävät temput kuten esimerkiksi erilaiset voltit ja kierteet. Nämä kaksi lajia toimivat leirin päälajeina.

Parkourin harjoittelu toteutetaan Vierumäen monitoimiareenan volttiareenalla. Harjoitukset sisältävät muun muassa erilaisten tekniikoiden opettelua, kuntoharjoittelua sekä yleistä liikkuvuutta ja kehokoordinaatiota edistäviä harjoitteita kuten venyttelyä ja tasapainoilua. Leirillä päästään myös kokeilemaan useita muita urheilulajeja Vierumäen monipuolisessa liikuntaympäristössä.

Leirin ohjaa Vierumäellä liikunnanohjaajan perustutkintoa tällä hetkellä suorittava Jere Ryynänen. Jere on harrastanut parkouria 7 vuotta ja hän on pitkälti opetellut parkourin liikkeet ja tekniikat omatoimisen harjoittelun kautta ilman ohjaajaa tai lajille ominaisia harjoitusympäristöjä. Jerellä on myös 4 vuoden kokemus parkourin ohjaamisesta lapsille ja aikuisille Kotkan Parkourliike ry:ssä ja nyt hän haluaa kannustaa ja ohjata kesäleirille osallistuvia kirjaimellisesti hyppäämään parkourin ja Free Runningin upeaan maailmaan.

Leiri päätetään Vierumäen volttiareenalla toteutettavaan leirinäytökseen, jossa leiriläiset pääsevät demonstroimaan viikon aikana opeteltuja taitoja.

Tule mukaan kehittämään itseäsi ja luomaan yhdessä mieleenpainuva kesäleirikokemus, johon tulevat kuulumaan ainakin hypyt, voltit ja monipuolinen liikunta!  


Ostettuasi leirin, pyydämme teitä antamaan lisätietoja leiriläisestä. Leiriläisen lisätietolomake avataan kesäleirien osin huhtikuun aikana. Leirille ilmoittautuneet saavat tiedon lomakkeesta sähköpostitse.  

Tämä linkki aktivoituu, kun leiriläisen lisätietolomake on avattu. 


Kurssi on osa opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa vapaan sivistystyön toimintaa. 


Vierumäellä on tarjolla paljon kaikenlaista vapaa-ajan toimintaa ja harrastemahdollisuuksia. Tutustu tarkemmin aktiviteettikauppamme ja tapahtumakalenterimme tarjontaan. 

Ajankohta
26.-29.6.2023
Kesto
3 vuorokautta
Hinta
Kurssin hinta ilman majoitusta 226 € Jos haluat ostaa kurssin ilman majoitusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0300 870 870 (puhelun hinta on 0,49 €/minuutti sis. alv 24 %)

Malliohjelma

Malliohjelmat ovat alustavia ohjelmia. Pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmassa.

Tutustu leirin infokirjeeseen ja malliohjelmaan.

Ruokailu
Täysihoitoon sisältyy aamiainen, lounas & päivällinen. Ruokailut ravintola Puhtissa.
Majoitus
Majoitus on opistotasoinen ja sisältyy hintaan. Jos leiri ostetaan vain leiriläiselle, ilman huoltajaa, leiriläiset sijoitellaan 2 hlön huoneisiin.
Varaus- ja peruutusehdot

Tutustu ehtoihimme täältä

Kurssin varaus

Kurssivalinta

1 henkilö
Aikuiset
- 0 +
Lapset
- 0 +
Pikkulapset
- 0 +
Hae
Voi harmi, valitettavasti hakuehdoillasi ei löytynyt tuloksia.
Kokeile toista ajankohtaa tai tutustu muihin palveluihimme.