Tarjolla 30.6.2025 asti
ALKURUOAT
Tartar tomaatista M,G,Veg 8,50 €/henkilö
Tomaattia, sipulia, kaprista, oliivia maustettuna oliiviöljyllä suolalla ja pippurilla.
Tartar L, 14,50 €/henkilö
Kotimaisesta naudasta tehtyä tartaria sekä parmesan-aiolia, vaahdotettua keltuaista, paahdettuja kapriksia ja tervalla marinoitua punasipulia.
Appelsiini-lohipastramia L,G 12,50 €/henkilö
Marinoitua kurkkua ja fenkolia sekä juuressipsejä.
Kermaista hummerikeittoa lakritsilla L,G 14 €/henkilö
Talon yrttifoccacciaa.
PÄÄRUOAT
Kotimaista Naudan Black Angus ulkofileetä L,G 30 €/henkilö
Kermaista perunamuhennosta, paistettua varsiparsakaalia sekä punasipulia ja poro-kuusenkerkkävoita naudan ulkofileen päällä.
Mango-chili jättirapuja L,G 27 €/henkilö
Mango-chili marinoituja jättirapuja sekä punajuuririsottoa.
Savustettua ankanrintaa ja tummaa brandy-puolukkakastiketta L,G 32 €/henkilö
Miedosti savustettua ja grillattua ankanrintaa sekä tummaa brandy-puolukkakastiketta. Ankanrasvassa paistettuja juureksia sekä kukkakaalipyreetä.
Voissa paistettua siikaa L,G 35 €/henkilö
Voissa paistettua siikaa sekä korvasienikastiketta. Parsakaalipyreetä ja lämmintä perunasalaattia.
Tarte Tatin kasviksista L 22 €/henkilö
Taikinaan leivottu kasvispiirakka, metsäsienimoussea sekä paahdettuja pähkinöitä.
Juuriselleriä ja appelsiini-ohrattoa L 24 €/henkilö
Vegaanista “ankanrintaa” juuriselleristä, appelsiini-ohrattoa sekä parmesaani-tuille.
JÄLKIRUOAT
Tummasuklaa-whiskykakkua G,L 15,60 €/henkilö
Tarjoillaan Daily Cream vaahdolla sekä mansikoilla.
Kuningatar tiramisu L,G 14,50 €/henkilö
Mascarponevaahtoa, rosmariinimustikkahilloa sekä Ainoan kuningatarviiniä kostukkeena.
Mango-lime raakakakkua M,G,Veg 15 €/henkilö
Tummasuklaamoussea sekä paahdettua vegaanista valkosuklaata.
Sitruunakakkua L,G 12,50 €/henkilö
Sitruunakakkua sekä lemon curdia ja valkosuklaamoussea.
Juustolautanen L,G 14,50 €/henkilö
Vierumäellä leivottua siemennäkkäriä, Peltolan Blue sinihomejuustoa, Porlammin munajuustoa, Jukolan aito viskicheddaria, lakkahilloa sekä mustikkarosmariinihilloa.
MAISTELUMENU 68 €/henkilö
Hummerikeittoa lakritsilla L,G
*****
Tartar M,G,Veg
*****
Savustettua ankanrintaa ja brandy-puolukkakastiketta L,G
*****
Jättirapuja ja punajuuririsottoa L,G
******
Sitruunakakkua lemoncurdilla sekä valkosuklaamoussella L,G
******
Juustolautanen L,G
Kokki valmistaa ja viimeistelee Illallismenut paikan päällä huvilassa. Illallismenut sisältävät tarjoilijan huolehtimaan tarjoilusta ja palvelun sujuvuudesta.
Teemme haluttaessa myös juomasuosituksia. Illallismenu voidaan koota asiakkaan haluaman mittaisena alla olevista ruokalajeista, vähintään kuitenkin kolmen ruokalajin kokonaisuutena.
Henkilökunta saapuu huvilaan tai huoneistoon noin tunti ennen illallisen alkua ja poistuvat kun illallinen on tarjoiltu.
Illallismenussa tilauksen kokonaissumman perusosan muodostaa palveluveloitus, joka on tilaisuuskohtainen ja lisäksi menun hinta muodostuu valittujen ruokalajien mukaan.
Catering-illallisen ruokalajien hinnat pitävät sisällään astiapaketin ruokalajin nauttimiseen (lautanen/kulho-ja aterimet ruokalajin mukaisesti). Lisäastiat ja juoma-sekä viinilasit hinnoitellaan erillisen hinnaston mukaan.
Catering-illallismenujen kohdalla emme peri toimitus-tai kuljetusveloituksia.
Laskutus vahvistetun henkilömäärän mukaan, kuitenkin vähintään minimihenkilömäärän mukaan (6 henkilöä tai 6 menukokonaisuutta).
Yhteen tilaisuuteen voi valita yhden menukokonaisuuden. Ruoka- annokset sisältävät allergeeneja. Erityisruokavaliot huomioimme ennakkoilmoituksen mukaisesti ilman lisämaksua. Paikan päällä allergeeneja ei pystytä huomioimaan. Ruokalajienmuutoksista/vaihdoksista menuissa veloitamme +5€/henkilö lisämaksun vahvistetun kokonaishenkilömäärän mukaan laskettuna.
Palvelun sujuvuuden kannalta toivomme, että tilaus tehdään viimeistään 10 vuorokautta ennen tilaisuutta. Muut tilaukset toimitamme mahdollisuuksien mukaan. Catering-tilauksia toimitetaan klo 07.30-21.00 välisenä aikana.
Illallistarjoilun ulkopuolisista töistä, kuten esimerkiksi käytettyjen astioiden tiskaamisesta sekä ruokailutilan siivoamisesta veloitetaan tarjoilijaveloitus kuluneen ajan mukaan. Tarjoilijaveloitus 79€/tunti, minimiveloitus 1 tunti. Veloitus tapahtuu alkaneiden tuntien mukaan.
Sopimuskumppaneidemme huviloissa huolehdimme asiakkaan suostumuksella huvilaemäntien kanssa yhteistyössä ruokailuiden astiahuollosta ja välisiivouksista asiakkaan lukuun, nämä sovitaan asiakas-/kohdekohtaisesti erikseen sujuvuuden varmistamiseksi.
Palveluveloitus, catering-illallinen
6-20 henkilöä 410 €
21-30 henkilöä 650 €