Taitoluistelun toisen asteen leiritys

Kurssin hinta alk. 370,00 € Varaa

Taitoluistelu Toisen asteen leiritys Lukuvuosi 2022-2023

Toisen asteen leiritys taitoluistelussa

Toisen asteen leiritystä jatketaan Vierumäellä taistoluistelussa lukuvuonna 2022-23. Leiritys tehdään yhteistyössä Suomen Taitoluisteluliiton kanssa ja toiminnalla on Suomen Olympiakomitean hyväksyntä.

Toisen asteen leiritys on tarkoitettu lukiossa tai ammatillisessa oppilaitoksessa opiskeleville tavoitteellisille taitoluistelijoille. Leiritykseen voivat hakea SM- tai kansalliset juniori- tai seniorisarjassa luistelevat urheilijat. Leirityksen valmennuksesta vastaa Nuorten Olympiavalmentaja Sirkka Kaipio STLL:sta ja Riina Valto Vierumäeltä.

Neljä leiritystä vuodessa

Toisen asteen leiritystä on neljä leiriä vuodessa (su-to). Lisäksi 1. ja 4. leirillä on mahdollisuus suorittaa fyysiset testit Vierumäen testiasemalla hintaan 30 €. Fyysisten testien ostaminen onnistuu verkkokaupasta.

Jää- ja oheisharjoitusten lisäksi päivässä on aikaa opiskelulle. Leirityksen aikana on mahdollista suorittaa paikallinen ammatillinen tutkinnonosa ”Taitoluistelijana kehittyminen 15 osp”, joka tehdään Suomen Urheiluopiston Priima oppimisalustalla. Tutkinnonosassa on tarkoitus opinnollistaa urheilua ja nivoa leiritystä omaan kehittymiseen liittyvien etätehtävien avulla. Ammatillisen tutkinnon osan voi liittää lukio- tai muihin ammatillisiin opintoihin ja täyttää näin ollen valinnaisia kursseja/tutkinnonosia. Toisen asteen leirityksessä olevat tulevat saamaan todistuksen Suomen Urheiluopistossa suorittamastaan tutkinnon osasta. Leiritykseen tulevien kannattaa keskustella leiritykseen osallistumisesta ja sen omaan tutkintoon liittämisestä hyvissä ajoin oman koulun opinnonohjaajan kanssa.


Haku lukuvuoden 2022-2023 leirille on päättynyt


Ajankohta
Lukuvuoden 2022-2023 leirit 1. leiri 4.-8.9.2022, 2. leiri 13.-17.11.2022, 3. leiri 12.-16.2.2023, 4. leiri 1.-5.5.2023
Kesto
4 vuorokautta
Hinta
Yksittäisen leirityksen hinta 370 €

Ruokailu
Leiritys sisältää täysihoidon (aamiainen, lounas, välipala, päivällinen& iltapala). Ruokailut järjestetään Ravintola Puhtissa.
Majoitus
Opistotasoinen

Kurssin varaus

Kurssivalinta

1 henkilö
Aikuiset
- 0 +
Lapset
- 0 +
Pikkulapset
- 0 +
Hae
Voi harmi, valitettavasti hakuehdoillasi ei löytynyt tuloksia.
Kokeile toista ajankohtaa tai tutustu muihin palveluihimme.