Taitoluistelun toisen asteen leiritys

Kurssin hinta alk. 360 € Varaa

Taitoluistelu Toisen asteen leiritys Lukuvuosi 2021-2022

Taitoluistelun toisen asteen leiritys

Toisen asteen leiritys taitoluistelussa

Aloitamme lukuvuodella 2021-22 toisen asteen leirityksen taitoluistelussa Vierumäellä. Leiritys tehdään yhteistyössä Suomen Taitoluisteluliiton kanssa ja toiminnalla on Suomen Olympiakomitean hyväksyntä.

Toisen asteen leiritys on tarkoitettu lukiossa tai ammatillisessa oppilaitoksessa opiskeleville tavoitteellisille taitoluistelijoille. Leiritykseen voivat hakea SM- tai kansalliset juniori- tai seniorisarjassa luistelevat urheilijat. Leirityksen valmennuksesta vastaa Nuorten Olympiavalmentaja Nuriya Pirogova STLL:sta ja Riina Valto Vierumäeltä.


Neljä leiritystä vuodessa

Toisen asteen leiritystä on neljä leiriä vuodessa (su-to). Lisäksi 1. ja 4. leirillä on mahdollisuus suorittaa fyysiset testit Vierumäen testiasemalla hintaan 30€. Fyysisten testien ostaminen onnistuu verkkokaupasta.

Jää- ja oheisharjoitusten lisäksi päivässä on aikaa opiskelulle. Leirityksen aikana on mahdollista suorittaa paikallinen ammatillinen tutkinnonosa ”Taitoluistelijana kehittyminen 15 osp”, joka tehdään Suomen Urheiluopiston Priima oppimisalustalla. Tutkinnonosassa on tarkoitus opinnollistaa urheilua ja nivoa leiritystä omaan kehittymiseen liittyvien etätehtävien avulla. Ammatillisen tutkinnon osan voi liittää lukio- tai muihin ammatillisiin opintoihin ja täyttää näin ollen valinnaisia kursseja/tutkinnonosia. Toisen asteen leirityksessä olevat tulevat saamaan todistuksen Suomen Urheiluopistossa suorittamastaan tutkinnon osasta. Leiritykseen tulevien kannattaa keskustella leiritykseen osallistumisesta ja sen omaan tutkintoon liittämisestä hyvissä ajoin oman koulun opinnonohjaajan kanssa.


Haku lukuvuodelle 2021-2022 on päättynyt.

Ajankohta
1. leiri 5.-9.9.2021, 2. leiri 31.10-4.11.2021, 3. leiri 13.-17.2.2022, 4. leiri 1.-5.5.2022
Kesto
4 vuorokautta
Hinta
Yksittäisen leirityksen hinta 360 €

Ruokailu
Leiritys sisältää täysihoidon (aamiainen, lounas, välipala, päivällinen& iltapala). Ruokailut järjestetään Ravintola Puhtissa.

Kurssin varaus

Kurssivalinta

1 henkilö
Aikuiset
- 1 +
Lapset
- 0 +
Pikkulapset
- 0 +
Hae
Ei hakutuloksia