Ui elämäsi kuntoon treeniviikonloppu

Viikonlopun aikana käydään läpi eri uintilajien tekniikoita sekä vesiujumpataan ja juostaan, lihashuoltoa unohtamatta. Terveysluennolla kuulet liikkujan ravitsemuksesta, ja inbody-mittauksesta saat tärkeää ja hyödyllistä tietoa kehonkoostumuksestasi.

Suomen Uimaliitto järjestää lokakuussa Ui Elämäsi Kuntoon -kampanjan 1.-31.10.2023. Suomen uimaliitto ja Vierumäki järjestävät 30. Ui elämäsi kuntoon -kampanjan kunniaksi treeniviikonlopun Vierumäellä. Viikonloppu on suunnattu kaikille vesiliikunnasta kiinnostuneille aikuisille ja nuorille. Aiempaa taustaa taustaa uintitekniikkojen harjoittelusta et tarvitse, mutta kurssille osallistumiseen vaaditaan uimataito. Jos olet kiinnostunut parantamaan uintitekniikoitasi, hiomaan vesijuoksuasi entistä tehokkaammaksi, tai muuten vain nautit vedessä liikkumisesta, tämä kurssi on juuri sinulle.


HUOM! Majoitushinta on oletuksena 1 hlö/huone. Ostaessasi kurssin kahdelle henkilölle, jotka majoittuvat samassa huoneessa, alentuu hinta sen mukaiseksi. Jos haluat ostaa kurssin ilman majoitusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0300 870 870 (puhelun hinta 0,49 €/min sis. alv 24 %) tai myynti@vierumaki.fi.


Kurssi on osa opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa vapaan sivistystyön toimintaa. 


Vierumäellä on tarjolla paljon kaikenlaista vapaa-ajan toimintaa ja harrastemahdollisuuksia. Tutustu tarkemmin aktiviteettikauppamme ja tapahtumakalenterimme tarjontaan.

Ajankohta
6.-8.10.2023
Kesto
2 vuorokautta
Hinta
Kurssin hinta ilman majoitusta 219 euroa

Malliohjelma

Tästä voit lukea viikonlopun infokirjeen ja malliohjelman. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ruokailu
Hotellissa tai sporttimajoituksessa majoittuvien kurssilaisten täysihoitohintaan sisältyy aamiainen, lounas & päivällinen.
Majoitus
Valitsemassasi kohteessa. Majoitus sisältää aamiaisen joko Ravintola V:ssä tai Puhtissa, majoituspaikasta riippuen. Kurssi ilman majoitusta ei sisällä aamiaista.
Varaus- ja peruutusehdot

Tutustu ehtoihimme.

Kurssin varaus

Kurssivalinta

1 henkilö
Aikuiset
- 0 +
Lapset
- 0 +
Pikkulapset
- 0 +
Hae
Voi harmi, valitettavasti hakuehdoillasi ei löytynyt tuloksia.
Kokeile toista ajankohtaa tai tutustu muihin palveluihimme.