Urheilumanageroinnin peruskoulutus

Kiinnostaisiko sinua tukea urheilijoita manageroinnin keinoin? Oletko yrittäjähenkinen ja innostava urheiluihminen? Tule mukaan kehittämään osaamistasi urheilumanageroinnin peruskoulutukseen. Haku käynnissä 31.1.2023 asti!
Koulutus_urheilumanagerointi

Urheilumanageroinnin peruskoulutuksessa suoritat kaksi tutkinnon osaa liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnosta

Vierumäellä on pitkät perinteet urheilumanagerien kouluttamisesta - urheilumanageroinnin peruskoulutus järjestetään vuonna 2023 Suomen Urheiluopistolla jo 14. kerran!

Koulutuksessa saat kokonaiskuvan urheilumanagerin työstä nykyaikaisesti, monipuolisesti ja käytännönläheisesti. Managerointia tarkastellaan yksilön eli yksilö- tai joukkueurheilijan näkökulmasta sekä kokonaisen joukkueen tai seuran manageroinnin näkökulmasta.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus voisi olla juuri sinulle sopiva, jos

  • teet myyntityötä urheiluseurassa tai tähtäät vastaaviin tehtäviin

  • teet myyntityötä yrityksessä

  • olet lopettanut tai lopettelemassa urheilu-uraasi

  • olet yrittäjähenkinen, innovatiivinen, innostava ja innostunut urheiluihminen

  • toimit jossakin urheiluyhteisössä, kuten alujärjestössä, liitossa, kunnalla tai yksityissektorilla ja sinulla on manageroitavia tai suunnittelet manageriksi ryhtymistä päätoimisesti tai oman toimen ohella.

Huomaathan, että liikunnan ja valmennuksen ammattitutkintoon liittyy hakijan terveyteen ja toimintakykyyn liittyviä vaatimuksia, joihin sinun tulee tutustua tästä ennen hakemista.

Koulutuksen tavoite ja sisältö

Urheilumanageroinnin peruskoulutuksen aikana suoritat liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon, liikunnan osaamisalan kaksi tutkinnon osaa. Ensimmäisessä tutkinnon osassa keskitytään oman toimintaympäristön tunnistamiseen ja urheilumanagerin työnkuvan sisäistämiseen. Toisessa osassa keskitytään urheilumanagerointipalvelujen ja myyntivalmiuksien kehittämiseen sekä oman urheilijan, seuran tai joukkueen tuotteistamiseen.