Urheilijoille herokuva

Urheilutoiminta Vierumäellä

Vierumäki ilmakuva tennishallin suunnasta pieni

Urheilu Vierumäellä

Perinteistä ponnistaen ja huipulle tähdäten Vierumäki haluaa olla jatkossa entistä voimakkaammin urheilun asialla ja tuottaa laadukkaita valmennus-, leiritys-, lajikehitys- ja koulutuspalveluita eri kohderyhmille.

Uuden strategian mukaisissa painopistelajeissa; jääkiekossa, taitoluistelussa, voimistelussa ja cheerleadingissä, tavoitteena on tarjota optimaaliset valmennus- ja harjoitteluolosuhteet kansainväliselle huipulle tähtäävässä toiminnassa.

Valituissa lajeissa tavoitteena on yhdistää eri toimijoiden osaamisresurssit yhdeksi toiminnalliseksi kokonaisuudeksi, joka tarjoaa kilpailuedun ja mahdollistaa edelläkävijyyden myös kansainvälisesti.

Suomen Urheiluopisto on myös Suomen Olympiakomitean virallinen harjoitus- ja valmennuskeskus.

Vierumäen taloudellinen tulos tullaan jatkossa palauttamaan suurelta osin painopistelajeille. Käyttämällä alueen palveluita olet näin osaltasi tukemassa ja varmistamassa suomalaisen liikunnan ja urheilun tulevaisuuden toimintaedellytyksiä.

Voimistelu Vierumäellä

Urheilijalle

Matkalla huipulle? Vierumäki tarjoaa huipputason olosuhteet leirityksen ja päivittäis-valmennuksen tarpeisiin. Jäähalli, monitoimiareena, tennis- & padelhalli, urheiluhalli, uimahalli sekä alueen ulko-olosuhteet luovat ainutlaatuisen ja monipuolisen ympäristön tavoitteelliseen harjoitteluun eri lajeissa.

Lisäksi alueelta löydät Suomen mittakaavassa ainutlaatuisen yhdistelmän liikunta-alan osaamista ja sen myötä tukea valmennusprosessiin. Testausasema on myös apunasi kehittymisen ja palautumisen seurannassa.

Painopistelajeissa haluamme jatkossa olla luomassa toimivia kaksoisuraratkaisuja Vierumäelle ja myös laajemmin Päijät-Hämeeseen osana alueellista urheiluakatemiaverkostoa.