Ajankohtaista

Kesän viettoa Vierumäellä!

Suomen suvi kauneimmillaan ja Vierumäen palvelut ovat avoinna - mikä voisi olla parempaa!

Vierumäellä tapahtuu koko kesän: tarjolla monenlaisia liikunnallisia, kulinaristisia ja yhteisöllisiä nautintoja - tutustu tarkemmin tarjontaamme sivuillamme.

Vastaanottopalvelut

Sporttimajoituksen, mökki- ja huoneistomajoituksen sekä Country Club majoituksen osin vaastaanotto palvelee Tennis- ja padelhallilla (ent. Vierumäkihalli, pihassa lipputankoja).

Fennadan asiakkaamme toivotamme tervetulleiksi Hotelli Fennadan aulassa.

Nuotiopaikat suljettu

Alueellamme on voimassa metsäpalovaroitus, minkä vuoksi valitettavasti myös nuotiopaikoillamme on avotulen teko kielletty.

Nautitaan siis kesästä ja luonnostamme turvallisesti toistaiseksi ilman tunnelmallisia nuotiotulia.

Uudet Trek -maastopyörät nyt vuokrattavana

Maastopyöriemme vuokraus on ollut todella suosittua. Saimmekin valikoimaamme uusia pyöriä ja entistä useampi asiakkaamme pääsee nauttimaan luonnosta pyörän selässä.

Valikoimassamme on nyt myös huippuluokan Trek -maastopyöriä, joita on S, M, L ja XL -koossa. Ota pyörä alla ja lähde kokeilemaan Vierumäen upeita maastopyöräreittejä!

Uusien pyörien vuokrahinnat ovat: 15 €/h ja 60 €/päivä.
Vuokraa pyörä vaikka jo ennakkoon asiakaspalvelustamme
p. 0300 870 870.

Muistathan, että saatavilla on myös sähköavusteisia
E- fatbikeja.

Ulkopadelkentät avautuvat!

Juhannuksen jälkeen valmistuneet, laadukkaat Vierumäen padelkentät mahdollistavat hittilajista nauttimisen jatkossa myös ulkona. Uudet kentät sijaitsevat Jäähallin ja Tennis- ja Padelhallin välisessä maastossa. 

Varaa vuorosi Vierumäki Friends-sovelluksen kautta ja tule pelaamaan tämän hetken suosituinta lajia, olit sitten vanha konkari tai ensimmäistä kertaa lajia kokeileva!

Valkjärven Palmussa grilli-iltoja

Rantaravintolassamme järjestetään kesän kuluessa myös grilli-iltoja, pääsääntöisesti torstaisin ja lauantaisin klo 16-21. Grilli-iltojen vedet kielelle tuovia teemoja ovat mm. Palmu goes San Francisco & laituriruoka, Palmu goes San Francisco & AasiaBBQ, Palmu goes San Francisco & siipibuffet ja Palmu goes San Francisco & Mexico.

Lisäksi lauantain grilli-illoissa pääset välillä nauttimaan livemusiikista.

Katso tarkat illat tapahtumakalenterista ja tule maistelemaan ihania grilliherkkuja!

Uusimmat tiedotteet

HUIPPU21 ajankohtaista
Pilottikoulutus HUIPPU21 käynnistyi Vierumäellä

Huippuvaiheen valmentajien tarpeisiin räätälöity prosessikoulutus, HUIPPU21, käynnistyi ke 16.6.2021 Vierumäen vehreässä järvimaisemassa.

Huippu-urheilu osaksi Vierumäkeä allekirjoitustilaisuus
Huippu-urheilun lajiliitot osakkaiksi

Vierumäki on uusinut lajiliittojen sopimukset ja tänään allekirjoitettiin kauppakirjat Vierumäki Sports Oy:n B-sarjan osakkeista painopistelajien liittojen kanssa.

Luonto ja retkeily Hero
Vierumäellä panostetaan luontoliikuntaan ja retkeilyyn

Suomen Urheiluopistolla, Vierumäellä on siirrytty uuteen vuoteen harjujen, metsien ja järvien kiilto silmissä. Uuden strategian myötä arvoksi nostettu luonto tulee näkymään alueella kehittyvänä luontoliikunnan palveluntarjontana.

Vierumäen tenniskentät saivat uuden pinnoitteen
Vierumäen tenniskentät uusittiin

Vierumäellä on nautittu helmikuun puolivälistä lähtien loistavista tennisolosuhteista, kun vanhat pinnoitteet saivat väistyä uuden tieltä.

Suomen Urheiluopistolle myönnetty Erasmus+ akkreditointi
Suomen Urheiluopistolle myönnetty Erasmus+ akkreditointi

Akkreditointi mahdollistaa suunnitelmallisen ja strategisen kansainvälisen liikkuvuuden uudella Erasmus+ -ohjelmakaudella 2021-2027