Siirry sisältöön

Janne Kainulainen Vierumäen salibandyakatemian uudeksi mentoriksi

Janne Kainulainen

Vierumäki 15.3.2024

Janne Kainulainen on Vierumäen salibandyakatemian uusi mentori

Vierumäen salibandyakatemiassa on tulevalla kaudella jälleen mahdollisuus saada uuden huippuvalmentajan mentorointia. Vierumäen Salibandyakatemia ilmoittaa ylpeänä, että arvostettu salibandyvalmentaja Janne Kainulainen on akatemian uusi mentori kaudelle 2024–2025.

Kainulainen tuo mukanaan salibandyakatemiaan laajan kokemuksensa ja osaamisensa. Tällä hetkellä hän valmentaa menestyksekkäästi Nokian KrP:n salibandyjoukkuetta. Hänen kykynsä kehittää joukkueitaan ja käsitellä myös vastoinkäymisiä on saanut laajaa tunnustusta valmennuspiireissä. Kainulaisen vankka kokemus salibandysta pelaajana sekä valmennustehtävistä eri tasoilla sekä hänen innokkuutensa ja sitoutumisensa salibandyn kehittämiseen tekevät hänestä arvokkaan ja ainutlaatuisen lisän Vierumäen Salibandyakatemian valmennustiimiin.

Vierumäen Salibandyakatemia tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön salibandyyn keskittyneille U16-ikäluokan ja sitä nuoremmille juniorijoukkueille, tytöille ja pojille sekä heidän valmentajilleen. Akatemiassa panostetaan vahvasti yksilöiden kehittämiseen joukkuekontekstissa, tavoitteena kasvattaa tulevaisuuden salibandylupauksia.

Olen valtavan iloinen, että Janne suostui tehtävään ja voimme tarjota nuorille salibandypelaajille sekä valmentajille ainutlaatuisen, kokonaisvaltaisen oppimisprosessin urheilijaelämästä ja salibandysta. Nyt kannattaa ehdottomasti tulla mukaan ensi kauden kolmelle leirille.
Jere Vasarainen, Vierumäen salibandyakatemian toiminnasta vastaava.

Haku salibandyakatemian kaudelle 2024–2025 on parhaillaan käynnissä ja päättyy 17.5.2024.