Crosstraining-viikonloppu, 1 vrk täysihoidolla

Crosstraining viikonlopun aikana tutustutaan crosstraining tyyppisen harjoittelun periaatteisiin, painonnostotekniikoiden perusteisiin sekä harjoitellaan crosstrainingissä yleisimmin käytettäviä voimisteluliikkeitä ja niiden alkeita.

Crosstraining viikonlopun aikana tutustutaan crosstraining-tyyppisen harjoittelun periaatteisiin, painonnostotekniikoiden perusteisiin, sekä harjoitellaan crosstrainingissä yleisimmin käytettäviä voimisteluliikkeitä ja niiden alkeita.

Kurssilta saat myös mukaasi pyöräergometritestin antaman informaation sen hetkisestä hapenottokyvystäsi, jonka avulla pystyt ohjelmoimaan harjoitteluasi entistä optimaalisemmaksi ja kehittävämmäksi. Kurssin tavoitteena on vahvistaa yksilön liikuntaharrastuksen aloittamista tai sen ylläpitämistä ja taitojen kehittämistä, crosstraining-tyyppisen harjoittelun avulla.

HUOM! Majoitushinta on oletuksena 1 hlö/huone. Ostaessasi kurssin kahdelle henkilölle, jotka majoittuvat samassa huoneessa, alentuu hinta sen mukaiseksi.


Vierumäellä on tarjolla paljon kaikenlaista vapaa-ajan toimintaa ja harrastemahdollisuuksia. Tutustu tarkemmin aktiviteettikauppamme ja tapahtumakalenterimme tarjontaan.


Kurssi on osa opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa vapaan sivistystyön toimintaa. 

Ajankohta
25.-26.3.2023
Kesto
1 vuorokausi
Hinta
Kurssin hinta ilman majoitusta 199 €. Jos haluat ostaa kurssin ilman majoitusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. 0300 870 870 (puhelun hinta 0,49 €/min sis. alv 24 %).

Malliohjelma

Tästä voit lukea kurssien infokirjeen ja malliohjelman. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ruokailu
Hotellissa tai sporttimajoituksessa majoittuvien kurssilaisten täysihoitohintaan sisältyy aamiainen, lounas & päivällinen.
Majoitus
Valitsemassasi kohteessa. Majoitus sisältää aamiaisen joko Ravintola V:ssä tai Puhtissa, majoituspaikasta riippuen. Kurssi ilman majoitusta ei sisällä aamiaista.
Varaus- ja peruutusehdot

Tutustu ehtoihimme.

Kurssin varaus

Kurssivalinta

1 henkilö
Aikuiset
- 0 +
Lapset
- 0 +
Pikkulapset
- 0 +
Hae
Voi harmi, valitettavasti hakuehdoillasi ei löytynyt tuloksia.
Kokeile toista ajankohtaa tai tutustu muihin palveluihimme.