Liikuntapalvelut

Suppaus

Vierumäen liikuntapalvelut

Vierumäen liikuntapalveluolosuhteet ovat vetovoimaiset ympäri vuoden. Upeat ulkoliikuntareitistöt mahdollistavat liikkumisen luonnossa niin jalkaisin, pyörien päällä kuin vesillä ja jokaiseen vuodenaikaan. Monipuolisissa sisätiloissa pääset harrastamaan lukuisia erilaisia lajeja maila- ja joukkuepeleistä kuntosaleihin, luisteluun tai uimahallipolskutteluun.

Meillä voit liikkua omatoimisesti tai ohjatusti. Järjestämme vuosittain yli tuhat ohjattua liikuntatuntia, johon kuka tahansa on tervetullut kertalipulla. Voit myös valita liikuntapaketteja tai tietyn lajin tunteja omalle porukalle. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Vierumäen liikuntapalvelut on tarkoitettu kaikenlaisille liikkujille. Meillä tavallinen kuntoilija pääsee nauttimaan samoista olosuhteista kuin huippu-urheilijakin.

Vierumäki ranta maisema järvi luonto metsä

Luonto

Alueemme sijaitsee kauniissa Salpausselän harjumaastossa, mikä takaa upeat ja vaihtelevat maastot luontoliikuntaan. Merkittyjä reittejä löytyy monenlaiseen liikkumiseen; patikointiin, lenkkeilyyn, polkujuoksuun, maastopyöräilyyn sekä hiihtoon. Reittien varrelta löytyy useita nuotiopaikkoja. Kesäisin suppamaastossa sijaitseva Valkjärvi mahdollistaa suppailun ja melonnan uskomattoman kauniissa ja tyynivetisissä olosuhteissa. Kiipeilyseikkailupuisto Flowpark haastaa koko perheen tai kaveriporukan Tarzanmaisiin suorituksiin hauskuudellaan. 7-väyläinen frisbeegolfratamme palvelee myös koko perheen tarpeita.

Luontoliikuntakeskuksemme on erikoistunut luonto- ja retkeilyopastukseen, ja sieltä löydätkin ajantasaisen tiedon luontomme ja olosuhteidemme tilasta sekä luontoliikuntavälineiden vuokrauspisteen. Vuokrattavana on sähköfatbikeja, sähköttömiä Trek-maastopyöriä, Jopoja, SUP-lautoja, kanootteja, frisbeegolfkiekkoja sekä karttoja.

Liikuntapaikat - uintikuva

Liikuntapaikat

Vierumäen tasokkaisiin liikuntaolosuhteisiin kuuluu muun muassa mailapelikentät sisällä ja ulkona, kaksi isoa liikuntahallia joukkuepallopelejä varten, 200 m sisäjuoksurata, oheisharjoittelualueet, kaksi kuntosalia, telinevoimistelusali ja kaksi peilisalia.

Ulkoalueelta löytyy nurmi- sekä tekonurmipintainen jalkapallokenttä, beach volley -kenttä, toiminnallinen ulkotreenialue sekä 400 m juoksurata unohtamatta kuntoportaita, leikkipuistoja ja uimarantoja.

Uimahallissa on 25 m kuntouintiallas, sekä lämminvetinen virkistysallasosasto.

Luistelumahdollisuus on tarjolla ympäri vuoden hallissa sekä talvisin ulkojäällä.

Hiihtoladut ovat osa talven liikuntapalvelujamme. Valaistuja latuja löytyy kolmesta kilometristä aina 25 kilometrin mittaiseen valaistuun Ilvesreittiin. Ladut vaihtelevat koko perheen helpoista reiteistä vaativiin reitteihin, joissa on paljon nousuja ja laskuja. Kesäisin latureitit muuttuvat kauniiksi ja hoidetuiksi luontoretkeily- ja lenkkipoluiksi.

Jumppa

Ohjattu liikunta

Ohjattujen liikuntatuntiemme kategoria on laaja. Tunnetut Active Hours-liikuntatuntimme takaavat uusia, mukavia liikuntakokemuksia ja suloisen kipeitä lihaksia jokaiselle liikkujalle. Järjestämme vuosittain yli tuhat ohjattua Active Hours -tuntia, johon kuka tahansa on tervetullut kertalipulla.

Kokonaisvaltaisempaan treenaamiseen on mahdollisuus myös valita pidempiä, esimerkiksi koko viikonlopun kestäviä liikuntapaketteja. Mikäli tarve on järjestää liikuntahetkiä pelkästään oman porukan tarpeisiin, löytyy liikuntamenustamme noin 50 eri lajivaihtoehtoa tilausryhmien tunteihin.

Kuntotestauspalveluissa voit käydä skannaamassa kehosi InBody-mittauksessa tai saada vaikkapa analyysin peruskunnostasi polkupyöräergometri- tai valojänistestin avulla.