Tuloksia kuntosalilta

Kurssilla opit treenaamaan kuntosalilla tehokkaasti, parantamaan suorituskykyäsi ja terveyttäsi, sekä saat perustiedot voimaharjoittelua tukevasta ravinnosta. Osallistujat saavat mukaansa kuntosaliohjelman liikevideoineen.

Kuntosali

Tuloksia kuntosalilta

Miltä tuntuisi harjoitella 2-3 kertaa viikossa kehoasi kuunnellen ilman, että ajaudut ylirasitustilaan ja saisit kehitystä aikaiseksi?

Tämän kurssin aikana opit saamaan kuntosalitreenistä parhaan hyödyn irti helposti muokattavan kuntosaliohjelman avulla. Kaikki ohjelman liikkeet käydään käytännön tasolla tarkasti läpi kurssin aikana niin, että osallistujilla on avaimet itsenäiseen kuntosaliharjoitteluun kurssin jälkeen.

Jos haluat parantaa suorituskykyäsi, välttyä tai vähentää tuki- ja liikuntaelinvaivoja, kasvattaa lihasmassaa ja voimatasoja, tämä kurssi on sinua varten!

Osallistujat saavat mukaansa laadukkaan kuntosaliohjelman liikevideoineen, joista liikkeiden tekniikka on helppo tarkastaa jälkikäteen.

Kurssin valmentajana toimii usean vuoden liikunnan alan ammattilainen, Personal Trainer Jani Pyyhtiä, joka on työuransa varrella opastanut onnistuneesti useita asiakkaitaan kohti kokonaisvaltaisempaa hyvinvointia.

Tule oppimaan, miten treenaat kuntosalilla tehokkaasti, parannat suorituskykyäsi ja terveyttäsi, sekä syöt voimaharjoittelua tukevaa ravintoa. Ammattitaitoinen valmentaja on käytettävissä koko kurssin ajan.

Tutustu kurssin infokirjeeseen.

Tuloksia kuntosalilta -kurssi nyt Black Friday hintaan -30 % koodilla BF30. Tarjous voimassa, kun ostat kurssin 27.11. mennessä.

Ajankohta
21.-22.1.2023
Kesto
1 vuorokausi

Malliohjelma

Malliohjelmat ovat alustavia ohjelmia. Pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmassa.

Katso kurssin malliohjelma tästä.

Ruokailu
Kurssiohjelman hintaan sisältyy lounas & päivällinen. Ruokailut järjestetään Ravintola Puhtissa ja Greenissä.
Majoitus
Majoitus valitussa kohteessa, sisältäen aamiaisen joko Ravintola V:ssä tai Ravintola Puhtissa.

Kurssin varaus

Kurssivalinta

Lisää henkilöitä
Aikuiset
- 0 +
Lapset
- 0 +
Pikkulapset
- 0 +
Hae
Voi harmi, valitettavasti hakuehdoillasi ei löytynyt tuloksia.
Kokeile toista ajankohtaa tai tutustu muihin palveluihimme.