Tuloksia kuntosalilta, 1 vrk täysihoidolla

Kurssilla opit treenaamaan kuntosalilla tehokkaasti, parantamaan suorituskykyäsi ja terveyttäsi, sekä saat perustiedot voimaharjoittelua tukevasta ravinnosta. Osallistujat saavat mukaansa kuntosaliohjelman ja alkulämmittelyohjeet.

Miltä tuntuisi harjoitella 2-3 kertaa viikossa kehoasi kuunnellen ilman, että ajaudut ylirasitustilaan ja saisit kehitystä aikaiseksi?

Tämän kurssin aikana opit saamaan kuntosalitreenistä parhaan hyödyn irti helposti muokattavan kuntosaliohjelman avulla. Kaikki ohjelman liikkeet käydään käytännön tasolla tarkasti läpi kurssin aikana niin, että osallistujilla on avaimet itsenäiseen kuntosaliharjoitteluun kurssin jälkeen.

Jos haluat parantaa suorituskykyäsi, välttyä tai vähentää tuki- ja liikuntaelinvaivoja, kasvattaa lihasmassaa ja voimatasoja, tämä kurssi on sinua varten!

Osallistujat saavat mukaansa laadukkaan kuntosaliohjelman ja alkulämmittelyohjeet.


Tule oppimaan, miten treenaat kuntosalilla tehokkaasti, parannat suorituskykyäsi ja terveyttäsi, sekä syöt voimaharjoittelua tukevaa ravintoa. Ammattitaitoinen valmentaja on käytettävissä koko kurssin ajan.

Tutustu kurssin infokirjeeseen.


Kurssi on osa opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa vapaan sivistystyön toimintaa. 

Ajankohta
20.-21.5.2023
Kesto
1 vuorokausi
Hinta
Hinta määräytyy valitun majoituskohteen mukaan. Kurssin hinta riippuu valitusta majoituskohteesta. Jos haluat ostaa kurssin ilman majoitusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0300 870 870 (puhelun hinta on 0,49 €/minuutti sis. alv 24 %) tai tai myynti@vierumaki.fi. Hinta ilman majoitusta 199 €.

Malliohjelma

Malliohjelmat ovat alustavia ohjelmia. Pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmassa.

Katso kurssin malliohjelma tästä.

Ruokailu
Hotellissa tai sporttimajoituksessa majoittuvien kurssilaisten täysihoitohintaan sisältyy aamiainen, lounas & päivällinen.
Majoitus
Majoitus valitussa kohteessa, sisältäen aamiaisen joko Ravintola V:ssä tai Ravintola Puhtissa.

Kurssin varaus

Kurssivalinta

1 henkilö
Aikuiset
- 0 +
Lapset
- 0 +
Pikkulapset
- 0 +
Hae
Voi harmi, valitettavasti hakuehdoillasi ei löytynyt tuloksia.
Kokeile toista ajankohtaa tai tutustu muihin palveluihimme.