Valmennustoiminnan johtaminen -webinaari 26.1.2023

Kiinnostaako sinua itsesi ja tiimisi johtaminen uusiutuvan nykyaikaisen johtamisen näkökulmasta? Haluatko oppia lisää tulevaisuuden osaajien valmentamisesta? Tule mukaan maksuttomaan asiantuntijawebinaariimme 26.1.2023!
Valmennustoiminnan johtaminen kuva 1

Tule mukaan maksuttomaan webinaariin!

Urheilujohtaminen on viime vuosina ollut murroksessa. Urheilu- ja valmennustoiminta heijastavat aikaansa. Samalla myös valmennustoiminnan johtamisen on taivuttava kehittymään urheilijoiden tavoin.

Miten johtaa murroksen keskellä itseään ja tiimiään uusiutuvan nykyaikaisen johtamisen keinoin? Mitä tulevaisuuden osaajien valmentamiselta vaaditaan?

Suomen Urheiluopisto järjestää 26.1.2023 klo 15-15.30 maksuttoman webinaarin itsensä ja oman johtamisosaamisensa kehittämisestä kiinnostuneille. Tule haastamaan omaa ajatteluasi!

Teema

Webinaarin keskeisenä teemana on Uusiutuva itsensä ja tiimin johtaminen elävästä strategiasta käsin. Lähestymme teemaa itsensä johtamisen, tiimin johtamisen sekä strategisen johtamisen näkökulmista. Kaiken keskiössä on elävä ja uusiutuva nykyaikainen johtaminen sekä humanistinen ihmis- ja oppimiskäsitys.

Valmennuksen erikoisammattitutkinnon koulutusprosessissa syvennymme yllä mainittujen asioiden äärelle syvemmin. Saat lisää työkaluja valmennustoiminnan johtamiseen, urheilijakeskeiseen valmentamiseen ja urheilutoiminnan kehittämiseen huomioiden kansainvälisen valmennustoiminnan hakeutumalla keväällä alkavalle valmennuksen erikoisammattitutkinnolle 15.3.2023 mennessä.

Asiantuntijat

Webinaarin asiantuntijoina toimivat Suomen Urheiluopiston valmentajakouluttajat Jani Lakanen ja Ilkka Mäkelä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan webinaariin 24.1.2023 mennessä tästä.