Kammi alkuruoka kokki ruoka

Vierumäen catering-palvelu huolehtii puolestasi maittavan wellness-aamiaisen sekä lounaan, iltapäiväkahvin ja päivällisen juuri sinne, missä majoitut. Juhlaillallinen huvilalla onnistuu kätevästi tilaamalla kokin valmistamaan aterian ja tarjoilijan huolehtimaan illan kulusta.

Catering-listaa täydennetään herkullisilla kausittain vaihtuvilla grilli-, rapu-, sadonkorjuu-, riista-, pikkujoulu-, joulu-, blini-, pääsiäis- sekä parsamenuilla.

Catering tiedustelut asiakaspalvelustamme:
0300 870 870
myynti@vierumaki.fi
Puheluiden hinta: 0,49€ /min, alv 25,5%

Muissa ravintoloita koskevissa tiedusteluissa:
Hovimestari palvelee numerossa 0300 870 126 

Catering menut 1.10.-15.12.2024

Catering aamiaiset 1.10.-15.12.2024

Laskutus vahvistetun henkilömäärän mukaan, kuitenkin vähintään minimihenkilömäärän mukaan (6 henkilöä tai 6 annosta yhtä kokonaisuutta). Yhteen tilaisuuteen voi valita yhden menukokonaisuuden, erikoisruokavaliot huomioimme ennakkoilmoituksen mukaisesti ilman lisämaksua. Ruokalajien muutoksista / vaihdoksista menuissa veloitamme + 5 € / henkilö lisämaksun vahvistetun kokonaishenkilömäärän mukaan laskettuna. Palvelun sujuvuuden kannalta toivomme, että tilaus tehdään viimeistään 10 vuorokautta ennen tilaisuutta. Muut tilaukset toimitamme mahdollisuuksien mukaan. Catering-tilauksia toimitetaan klo 07.30 – 21.00 välisenä aikana. Näiden aikojen ulkopuolella poikkeavan toimitusajan lisäveloitus 110 € / toimituskerta. Catering-palveluveloitus 63 € / toimituskerta (sunnuntaisin ja juhlapyhinä 126 €) Catering-toimitusten aikaikkuna on +-20 minuuttia asiakkaan toivoman kelloajan mukaan. Sisältää tilatun ateriakerran tarjoiluiden toimituksen kohteeseen, tarjoiluiden esille laiton, ruokailutilan kevyen siistimisen sekä kohteen astioiden esille laiton noutopöytään. Tarjoiluastiat haetaan pois joko seuraavien tarjoiluiden tuonnin yhteydessä tai erikseen, paikan päällä sovittavana aikana. Tarjoilutyöstä, kattamisesta, käytettyjen astioiden tiskaamisesta sekä ruokailutilan siivoamisesta veloitetaan tarjoilijaveloitus kuluneen ajan mukaan. Tarjoilijaveloitus 79 € / tunti, minimiveloitus 1 tunti. Veloitus tapahtuu alkaneiden tuntien mukaan. Sopimuskumppaneidemme huviloissa huolehdimme asiakkaan suostumuksella huvilaemäntien kanssa yhteistyössä ruokailuiden astiahuollosta ja välisiivouksista asiakkaan lukuun, nämä sovitaan asiakas-/kohdekohtaisesti erikseen sujuvuuden varmistamiseksi.

Kaikki menut sisältävät: appelsiinituoremehua, tuoretta kahvia & teetä lisukkeineen.

Catering aamiaiset 1.10.-15.12.2024

Nopea leipäaamiainen

10 €/henkilö Täytetty leipä kokin valitsemalla täytteellä & paistettu kananmuna.

Cateringaamiainen 1

18 €/henkilö Savustetulla kinkulla, juustolla ja paprikalla täytetyt kauraleivät sekä paistettuja kananmunia 1kpl/hlö

Kinnarin tilan ryyneistä haudutettua ohra- kaurapuuroa sekä marjoja Paloiteltuja hedelmiä Kausittain vaihtelevaa Arlan Luonto+AB-jogurttia

Cateringaamiainen 2

24 €/henkilö

Tomaatti-juustomunakasta, vehmaan makujen lammasbratwurstia sekä hunajasinappia ( L,G)

Riisipiirakkaa ja munavoita ( L) God Morgon- smoothieta (M,G,Veg) 2,5 dl/hlö Belgialaisia vohveleita, Nutellaa ja mansikkahilloa ( L ) 1 kpl/hlö

Cateringaamiainen 3

28 €/henkilö

Kauraleipää ja bagelia Kylmäsavulohta, savukinkkua, maalaispateeta ja kermajuustoa

Salaattia, kurkkua, tomaattia, paprikaa Paistettua kananmunaa

Kausittain vaihtelevaa Arla luonto+AB jogurttia sekä Fazerin mysliä Voita, margariinia ja yrttituorejuustoa

Kaikki menut sisältävät: omenatuoremehua, tuoretta kahvia & teetä lisukkeineen

AAMIAISEN LISÄTUOTTEET TILAUKSESTA: Vehmaan makujen lammasbratwurst ja hunajasinappia 120G/hlö 5€/hlö Tomaattijuustomunakasta 5€/hlö Kinnarin tilan ohra- kaurapuuroa sekä marjoja 5€/hlö Riisipiirakat ja munavoi 5€/hlö Kausittain vaihteleva Arla Luonto+AB jogurttimaku 175g/hlö 3,5€/hlö God Morgon- smoothie 2,5 dl/hlö 6 €/hlö Paloitellut hedelmät 150 g/hlö 5 €/hlö Belgialaiset vohvelit, Nutellaa ja hilloa 5 €/hlö Appelsiinituoremehu 1 l/7 €/l

Catering lounaat 1.10.-15.12.2024

Laskutus vahvistetun henkilömäärän mukaan, kuitenkin vähintään minimihenkilömäärän mukaan (6 henkilöä tai 6 annosta yhtä kokonaisuutta). Yhteen tilaisuuteen voi valita yhden menukokonaisuuden, erikoisruokavaliot huomioimme ennakkoilmoituksen mukaisesti ilman lisämaksua. Ruokalajien muutoksista / vaihdoksista menuissa veloitamme + 5 € / henkilö lisämaksun vahvistetun kokonaishenkilömäärän mukaan laskettuna. Palvelun sujuvuuden kannalta toivomme, että tilaus tehdään viimeistään 10 vuorokautta ennen tilaisuutta. Muut tilaukset toimitamme mahdollisuuksien mukaan. Catering-tilauksia toimitetaan klo 07.30 – 21.00 välisenä aikana. Näiden aikojen ulkopuolella poikkeavan toimitusajan lisäveloitus 110 € / toimituskerta. Catering-palveluveloitus 63 € / toimituskerta (sunnuntaisin ja juhlapyhinä 126 €) Catering-toimitusten aikaikkuna on +-20 minuuttia asiakkaan toivoman kelloajan mukaan. Sisältää tilatun ateriakerran tarjoiluiden toimituksen kohteeseen, tarjoiluiden esille laiton, ruokailutilan kevyen siistimisen sekä kohteen astioiden esille laiton noutopöytään. Tarjoiluastiat haetaan pois joko seuraavien tarjoiluiden tuonnin yhteydessä tai erikseen, paikan päällä sovittavana aikana. Tarjoilutyöstä, kattamisesta, käytettyjen astioiden tiskaamisesta sekä ruokailutilan siivoamisesta veloitetaan tarjoilijaveloitus kuluneen ajan mukaan. Tarjoilijaveloitus 79 € / tunti, minimiveloitus 1 tunti. Veloitus tapahtuu alkaneiden tuntien mukaan. Sopimuskumppaneidemme huviloissa huolehdimme asiakkaan suostumuksella huvilaemäntien kanssa yhteistyössä ruokailuiden astiahuollosta ja välisiivouksista asiakkaan lukuun, nämä sovitaan asiakas-/kohdekohtaisesti erikseen sujuvuuden varmistamiseksi. Lisäastiat ja juoma- sekä viinilasit, pöytäliinat ja kankaiset lautasliinat varataan ennakkoon ja hinnoitellaan erillisen hinnaston mukaan.

Kaikki lounasmenun kokonaisuudet sisältävät vihersalaattia & salaatinkastiketta, ruis- & vehnäleipää & Vierumäen mallasleipää sekä levitteenä paahdettua vaahdotettua voita.

Catering lounasmenut 1.10.-15.12.2024

Keitot

Keitto lounas sisältää vihreän salaatin tomaatin ja kurkun kera, salaatinkastiketta, Vierumäen yrtti-focacciaa & piimään leivottua mallasleipää sekä voita. Päivän lounaskeitto 17,50 €/henkilö (6 dl) Keitto Vierumäen kiertävästä keittolistasta. Allergeenit mainittu keittomenussa. Kana-cazuela-keittoa M,G 24 €/henkilö (6 dl) Chileläistä kanakeittoa, jossa perunaa, riisiä, savupaprikaa, maissia, porkkanaa ja valkosipulia Kala-laksa-keittoa M,G 26 €/henkilö (6 dl) Kookoskermaan tehtyä aasialaista kalakeittoa, jossa lohta, katkarapuja ja riisinuudelia

Tom yam- kasviskeittoa M,G,Veg 21 €/henkilö (6dl) Thaimaalainen kookoskermaan tehty vegaaninen Tom yam keitto, jossa herkkusieniä, porkkanaa, vihreitä papuja, ruohosipulia, inkivääriä sekä limeä ja korianteria.

Pääruokamenu

Menu sisältää vihreän salaatin tomaatin ja kurkun kera, salaatinkastiketta, Vierumäen yrtti-Focacciaa & piimään leivottua mallasleipää sekä voita.

Päivän lounas 23,50 €/henkilö Etukäteen ilmoittamaton päivän lounas kokin hyppysistä, huomioiden ilmoitetut ruokavaliot ja -allergeenit. Sisältää pääruoan ( liha- tai kalaproteiini), hiilihydraattilisäkkeen, kasvislisäkkeen ja kastikkeen

Neulamuikut L 26 €/henkilö Voissa paistettuja ja ruisjauhoissa leivitettyjä neulamuikkuja, perunamuussia sekä tartarkastiketta ja mummonkurkkuja

Hulihuli-kanaa M,G 25 €/henkilö Makean suolainen kanakastike, jossa ananasta ja broilerin paistileikettä. Tarjoillaan basmatiriisin kera sekä kauden grillatuilla kasviksilla

Savunmakuiset bbq- porsaanribsit L,G 32 €/henkilö Savunmakuista bbq-kastiketta porsaanribseillä, parmesanilla ja paprikalla maustettuja lohkoperunoita sekä coleslawia

Kasvismoussakaa M,G,Veg 24 €/henkilö Munakoisosta tehty lasagnenomainen paistos, jossa tomaattikastiketta ja linssejä sekä vegaanista juustokastiketta

Salaatit

Salaatit sisältävät Vierumäen yrtti-foccacciaa sekä voita ja sitrusvinegrettia sekä aiolia.

Salaattipohja koostuu babyleaf- salaattisekoituksesta, paistetuista neulapavuista sekä porkkanoista, kirsikkatomaateista ja kurkusta sekä kurpitsansiemenistä.

Lisäksi voit valita siihen:

Thaibasilika- maustettua broileria 23 €/henkilö

tai

Grillattua flanksteakkia 32 €/henkilö

tai

Valkosipulimarinoituja jättirapuja 26 €/henkilö

tai

Rapeaksi paahdettua tofua chili-valkosipuli-seesamimarinoituna 21 €/henkilö

Jälkiruokamenu

Päivän rahka L,G 6 €/henkilö Päivittäin vaihteleva maku

Omenaista kaurapaistosta L,G 8,50 € Tarjoillaan vaniljakastikkeen kera

Belgialaiset vohvelit L 8,50 € Tarjoillaan kera mansikkahillon ja kermavaahdon

Nutella-juustokakkua lasissa L,G 14€ Oreo-keksipohjalla valmistettua Nutella-juustokakkua lasissa

Catering menut pöytiintarjoiltuna 1.10.-15.12.2024

Kokki valmistaa ja viimeistelee Illallismenut paikan päällä huvilassa. Illallismenut sisältävät tarjoilijan huolehtimaan tarjoilusta ja palvelun sujuvuudesta. Teemme haluttaessa myös juomasuosituksia. Illallismenu voidaan koota asiakkaan haluaman mittaisena alla olevista ruokalajeista, vähintään kuitenkin kolmen ruokalajin kokonaisuutena. Henkilökunta saapuu huvilaan tai huoneistoon noin tunti ennen illallisen alkua ja poistuvat kun illallinen on tarjoiltu. Illallismenussa tilauksen kokonaissumman perusosan muodostaa palveluveloitus, joka on tilaisuuskohtainen ja lisäksi menun hinta muodostuu valittujen ruokalajien mukaan. Catering-illallisen ruokalajien hinnat pitävät sisällään astiapaketin ruokalajin nauttimiseen (lautanen/kulho-ja aterimet ruokalajin mukaisesti). Lisäastiat ja juoma-sekä viinilasit hinnoitellaan erillisen hinnaston mukaan. Catering-illallismenujen kohdalla emme peri toimitus-tai kuljetusveloituksia. Laskutus vahvistetun henkilömäärän mukaan, kuitenkin vähintään minimihenkilömäärän mukaan (6 henkilöä tai 6 menukokonaisuutta).

Yhteen tilaisuuteen voi valita yhden menukokonaisuuden. Ruoka- annokset sisältävät allergeeneja. Erityisruokavaliot huomioimme ennakkoilmoituksen mukaisesti ilman lisämaksua. Paikan päällä allergeeneja ei pystytä huomioimaan. Ruokalajienmuutoksista/vaihdoksista menuissa veloitamme +5€/henkilö lisämaksun vahvistetun kokonaishenkilömäärän mukaan laskettuna. Palvelun sujuvuuden kannalta toivomme, että tilaus tehdään viimeistään 10 vuorokautta ennen tilaisuutta. Muut tilaukset toimitamme mahdollisuuksien mukaan. Catering-tilauksia toimitetaan klo 07.30-21.00 välisenä aikana. Illallistarjoilun ulkopuolisista töistä, kuten esimerkiksi käytettyjen astioiden tiskaamisesta sekä ruokailutilan siivoamisesta veloitetaan tarjoilijaveloitus kuluneen ajan mukaan. Tarjoilijaveloitus 79€/tunti, minimiveloitus 1 tunti. Veloitus tapahtuu alkaneiden tuntien mukaan. Sopimuskumppaneidemme huviloissa huolehdimme asiakkaan suostumuksella huvilaemäntien kanssa yhteistyössä ruokailuiden astiahuollosta ja välisiivouksista asiakkaan lukuun, nämä sovitaan asiakas-/kohdekohtaisesti erikseen sujuvuuden varmistamiseksi.

Palveluveloitus, catering-illallinen 6-20 henkilöä 410 € 21-30 henkilöä 650 €

CATERING MENUT PÖYTIINTARJOILTUNA 1.10.-15.12.2024

ALKURUOAT

Tartar tomaatista M,G,Veg 8,50 €/henkilö Tomaattia, sipulia, kaprista, oliivia maustettuna oliiviöljyllä suolalla ja pippurilla. Tartar L, 14,50 €/henkilö Kotimaisesta naudasta tehtyä tartaria sekä parmesan-aiolia, vaahdotettua keltuaista, paahdettuja kapriksia ja tervalla marinoitua punasipulia. Appelsiini-lohipastramia L,G 12,50 €/henkilö Marinoitua kurkkua ja fenkolia sekä juuressipsejä. Kermaista hummerikeittoa lakritsilla L,G 14 €/henkilö Talon yrttifoccacciaa.

PÄÄRUOAT

Kotimaista Naudan Black Angus ulkofileetä L,G 30 €/henkilö Kermaista perunamuhennosta, paistettua varsiparsakaalia sekä punasipulia ja poro-kuusenkerkkävoita naudan ulkofileen päällä. Mango-chili jättirapuja L,G 27 €/henkilö Mango-chili marinoituja jättirapuja sekä punajuuririsottoa. Savustettua ankanrintaa ja tummaa brandy-puolukkakastiketta L,G 32 €/henkilö Miedosti savustettua ja grillattua ankanrintaa sekä tummaa brandy-puolukkakastiketta. Ankanrasvassa paistettuja juureksia sekä kukkakaalipyreetä. Voissa paistettua siikaa L,G 35 €/henkilö Voissa paistettua siikaa sekä korvasienikastiketta. Parsakaalipyreetä ja lämmintä perunasalaattia. Tarte Tatin kasviksista L 22 €/henkilö Taikinaan leivottu kasvispiirakka, metsäsienimoussea sekä paahdettuja pähkinöitä. Juuriselleriä ja appelsiini-ohrattoa L 24 €/henkilö Vegaanista “ankanrintaa” juuriselleristä, appelsiini-ohrattoa sekä parmesaani-tuille.

JÄLKIRUOAT

Tummasuklaa-whiskykakkua G,L 15,60 €/henkilö Tarjoillaan Daily Cream vaahdolla sekä mansikoilla. Kuningatar tiramisu L,G 14,50 €/henkilö Mascarponevaahtoa, rosmariinimustikkahilloa sekä Ainoan kuningatarviiniä kostukkeena. Mango-lime raakakakkua M,G,Veg 15 €/henkilö Tummasuklaamoussea sekä paahdettua vegaanista valkosuklaata. Sitruunakakkua L,G 12,50 €/henkilö Sitruunakakkua sekä lemon curdia ja valkosuklaamoussea. Juustolautanen L,G 14,50 €/henkilö Vierumäellä leivottua siemennäkkäriä, Peltolan Blue sinihomejuustoa, Porlammin munajuustoa, Jukolan aito viskicheddaria, lakkahilloa sekä mustikkarosmariinihilloa.

MAISTELUMENU 68 €/henkilö

Hummerikeittoa lakritsilla L,G ***** Tartar M,G,Veg ***** Savustettua ankanrintaa ja brandy-puolukkakastiketta L,G ***** Jättirapuja ja punajuuririsottoa L,G ****** Sitruunakakkua lemoncurdilla sekä valkosuklaamoussella L,G ****** Juustolautanen L,G

Catering buffet -menut 1.10.-15.12.2024

JUHLABUFFET (68 €/hlö)

Vihersalaattia ja kurkkua M,G,Veg Kynsilaukkamarinoituja kirsikkatomaatteja sekä Asikkalan juustolan Halo- juustoa L,G Katkarapu-Skagen-perunasalaattia L,G Rosmariinimarinoitua punasipulia M,G,Veg Vierumäen yrttistä foccacciaa sekä levitettä L *** Pitkään hautunutta hanger steakkia portviinikastikkeella. L,G Lohta kermaisessa kanttarelli-cappucinokastikkeessa L,G Paahdettuja rosmariiniperunoita M,G *** Vierumäen omenaista financierkakkua, omenahilloketta sekä maitosuklaaganachea L,G

TAPAS BUFFET (56 €/hlö)

Vihersalaattia sekä sitrusmarinoitua kurkkua (M,G,Veg) Kynsilaukkamarinoituja kirsikkatomaatteja sekä rucolaa (M,G,Veg) Balsamicomarinoituja herkkusieniä (M,G,Veg) Sitrus-basilikamarinoituja oliiveja (M,G,Veg) Rosmariinipikkelöityä punasipulia (M,G,Veg) Tzsatzikikastiketta (L,G) Bresaolaa, salamia, briejuustoa, manchegojuustoa (L,G) *** Chorizopyöryköitä (M,G) Paprika-valkosipulipaahdettua broileripataa (M,G) Patatas bravas (M,G,Veg) *** Talon yrttifocacciaa sekä ruskistettua vaahdotettua voita (L) *** Vaniljapannacottaa Romanovin mansikoilla (L,G)

SAUNABUFFET (42 €/hlö)

Kimchi- coleslawia L,G Halloumi-kirsikkatomaattisalaattia L,G Valkosipulikurkkuja M,G,V Paahdettua paprika-kesäkurpitsasalaattia M,G,V *** Savunmakuisia bbq-porsaan ribsejä L,G Thaibasilikamaustettua broileria M,G Paprikahilloketta M,G,V Aiolia M,G Paahdettuja perunoita paprikalla ja valkosipulilla maustettuna M,G,V Talon foccacciaa sekä voita L

TALVIBUFFET (58 €/hlö)

Vihreää salaattia pikkelöidyillä juureksilla M,G,Veg Kimchi- coleslawia paahdetuilla seesaminsiemenillä M,G,Veg Paahdettuja punajuuria sekä katkarapuskagenia L,G Asikkalan halo-juusto salaattia granaattiomenan siemenillä ja marinoidulla punasipulilla L,G Vierumäen yrttistä foccacciaa sekä levitteitä L *** Punaviiniliemessä pitkään hautunutta karitsanpaahtopaistia L,G Thai-basilikasitruunaruoho broileria ja bearnaisekastiketta L,G Salviavoissa paistettuja perunagnoccheja L,G *** Vierumäen sitruunaista financierkakkua, lemoncurdia ja valkosuklaamoussea L,G

RIISTAMENU (46 €/hlö)

Vihersalaattia ja kurkkua M,G,Veg Leipäjuustoa, melonisalaattia ja paahdettuja auringonkukansiemeniä L,G Katkarapuskagen-perunasalaattia L,G Rosmariinimarinoitua punasipulia M,G,Veg Bakeryn yrttistä foccacciaa sekä levitettä L *** Punaviinissä haudutettua riistakäristystä M,G Puolukkasurvosta sekä Myrttisen suolakurkkuja M, G, Veg Valkosipulikermaperunapaistosta L,G *** Raparperi-kaurapaistosta sekä vaniljakastiketta L,G

Tietoja:

Laskutus vahvistetun henkilömäärän mukaan, kuitenkin vähintään minimihenkilömäärän mukaan (10 henkilöä tai 10 annosta yhtä kokonaisuutta).

Yhteen tilaisuuteen voi valita yhden menukokonaisuuden, erikoisruokavaliot huomioimme ennakkoilmoituksen mukaisesti ilman lisämaksua. Ruokalajien muutoksista / vaihdoksista menuissa veloitamme + 5 € / henkilö lisämaksun vahvistetun kokonaishenkilömäärän mukaan laskettuna.

Palvelun sujuvuuden kannalta toivomme, että tilaus tehdään viimeistään 10 vuorokautta ennen tilaisuutta. Muut tilaukset toimitamme mahdollisuuksien mukaan. Catering-tilauksia toimitetaan klo 07.30 – 21.00 välisenä aikana. Näiden aikojen ulkopuolella poikkeavan toimitusajan lisäveloitus 110 € / toimituskerta.

Catering-palveluveloitus 63 € / toimituskerta (sunnuntaisin ja juhlapyhinä 126 €). Catering-toimitusten aikaikkuna on +-20 minuuttia asiakkaan toivoman kelloajan mukaan.

Sisältää tilatun ateriakerran tarjoiluiden toimituksen kohteeseen, tarjoiluiden esille laiton, ruokailutilan kevyen siistimisen sekä kohteen astioiden esille laiton noutopöytään. Tarjoiluastiat haetaan pois joko seuraavien tarjoiluiden tuonnin yhteydessä tai erikseen, paikan päällä sovittavana aikana.

Tarjoilutyöstä, kattamisesta, käytettyjen astioiden tiskaamisesta sekä ruokailutilan siivoamisesta veloitetaan tarjoilijaveloitus kuluneen ajan mukaan.

Tarjoilijaveloitus 79 € / tunti, minimiveloitus 1 tunti. Veloitus tapahtuu

alkaneiden tuntien mukaan.

Sopimuskumppaneidemme huviloissa huolehdimme asiakkaan suostumuksella huvilaemäntien kanssa yhteistyössä ruokailuiden astiahuollosta ja välisiivouksista asiakkaan lukuun, nämä sovitaan asiakas-/kohdekohtaisesti erikseen sujuvuuden varmistamiseksi.

Lisäastiat ja juoma- sekä viinilasit, pöytäliinat ja kankaiset lautasliinat

(Minimihenkilömäärä buffetteihin on 10/hlö, soveltuu kaikkiin cateringtiloihin)

Catering Savusaunamenut 1.10.-15.12.2024

Menuihin kuuluu perunarieskaa ja mallasleipää sekä levitettä.

SAVUSAUNAMENU 1 (68 €/henkilö)

Savustettua poronpaistia L,G sillikaviaaria, kylmäsavulohta sekä kirjolohenmätimoussea ja pikkelöityjä vihanneksia.

Karitsaa portviini- suklaakastikkeella L,G kermaisilla valkosipuliperunoilla sekä grillatulla varsiparsakaalilla.

Kuningatar- tiramisua L,G

SAVUSAUNAMENU 2 (59 €/henkilö)

Hirvipateeta lehtitaikinakuoressa L puolukkamelbaa sekä lehtikaalisipsiä.

Pintasavulohta ja brandy-korvasienikastiketta L,G sitrusperunamuhennosta sekä valkoviini-voissa haudutettuja kasviksia.

Vierumäen sitruunakakkua L,G lemon curdia sekä valkosuklaamoussea.

SAVUSAUNAMENU 3 (62 €/henkilö)

Lämminsavuporokeittoa L,G ja timjamiöljyä

Grillattua ankanrintaa L,G tummaa-kirsikkakastiketta, palsternakkapyreetä sekä hapankaalipaistosta.

Kermassa kanelin kera haudutettua leipäjuustoa sekä lakkahilloa. L,G

SAVUSAUNAMENU 4 (62 €/henkilö)

Blini ja katkarapuskagen L kirjolohenmätiä

Grillattua flanksteakkia mäiskyperunoilla L,G kasvisvarras ja bearnaiskastikketta.

Juustolautanen L,G Peltolan Blue- sinihomejuustoa, Porlammin munajuustoja sekä Jukolan Aito Cheddar -punaviinijuustoa, lakkahilloa ja mustikkarosmariinihilloa, talon siemennäkkäriä.

Tietoja:

Laskutus vahvistetun henkilömäärän mukaan, kuitenkin vähintään minimihenkilömäärän mukaan (10 henkilöä tai 10 annosta yhtä kokonaisuutta). Yhteen tilaisuuteen voi valita yhden menukokonaisuuden, erikoisruokavaliot huomioimme ennakkoilmoituksen mukaisesti ilman lisämaksua.

Palvelun sujuvuuden kannalta toivomme, että tilaus tehdään viimeistään 10 vuorokautta ennen tilaisuutta. Menut pitävät sisällään astiat tarjoiluiden nauttimiseen ja kankaisen lautasliinan. Elämyskokki tai tarjoilija on paikalla ruokailun ajan huolehtimassa asiakkaiden tilaisuudesta ja tarjoilusta.

Savusaunojemme elämysravintoloissa sauna- ja ruokajuomat tarjoillaan ennalta sovitun mukaisesti, huomioittehan että tarjolla on vain rajallinen valikoima ja voitte esittää halutessanne toiveita juomien suhteen. Juomat veloitetaan toteutuneen kulutuksen mukaan avattujen pullojen perusteella ja lisätään ryhmän yhteislaskulle tilaisuuden päätteeksi. Tarjoiluja ei ole mahdollista maksaa paikan päällä savusaunalla vaan ryhmä voi maksaa kokonaisuuden vastaanottoomme tilaisuuden jälkeen.

Savusaunat ja elämysravintolat ovat anniskelualuetta, joten omien juomien nauttiminen ei ole sallittua.

Palveluveloitukset:

  • savusaunamenu 6–20 henkilöä 250 €, sunnuntait ja juhlapyhät 500 €

  • savusaunamenu 21–30 henkilöä 350 €, sunnuntait ja juhlapyhät 700 €

Kammi alkuruoka koristelu

Lisätarjoilut kokouksiin ja cateringiin

Tilauksesta valmistettavat lisätuotteet Suolaiset kahvileivät 10,50 €/kpl • Moniviljabagel, tuorejuustoa, kylmäsavulohta ja tilliä L • Sienipiirakkaa (kauden sienistä: kantarelli tai suppilovahvero) L • Vegecroissant V

Päivän pieni suolainen 5,50 €/kpl

Täytetty sämpylä/leipä 8,50 €/kpl

Makeat kahvileivät 10,50 €/kpl • Kauden marja- tai hedelmäpiirakka L • Omena-kanelimuffinssi L • Raakakakkupala M, G, V

Päivän pulla 5,50 €/kpl Energiaa&terveyttä päivään • Pähkinä&hedelmä&mantelimix 35 € / 1 kg • Kasvispaloja&Dippi 35 € / 1 kg • Kokonaiset hedelmät 10 € / 1 kg • Leikatut hedelmät 16 € / 1 kg • Smoothie, kartonkiin, yksittäispakattu 2,5 dl 6 € / kpl • Tuoremehu, appelsiini, kartonkiin yksittäispakattu 2,5 dl 6 € / kpl • Inkivääri-kurkuma energiashot 60ml, yksittäispakattu 6 € / kpl • Energiapatukka Barebell 4,20 € / kpl • Virvoke 0,5L (Vichy, Novelle, Pepsi Max, Jaffa jne.) 4,00 € / kpl Muut tuotteet • Sekoitus irtomakeisia 18 € / 1 kg • Kääreellinen suklaakonvehti 38 € / 1 kg • Sekoitus perunalastuja ja snackseja 11 € / 450 g • Popcornit 10 € / 200 g • Linssisipsit 12 € / 450 g M= maidoton, L= laktoositon, VL= vähälaktoosinen, G= gluteeniton, V= vegaani