Tämä on Suomen Urheiluopiston saavutettavuusseloste


Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://vierumaki.fi/ ja on laadittu 26.10.2021. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Palvelussa on suoritettu ulkopuolisen asiantuntijaorganisaation saavutettavuusauditointi. Havaittujen puutteiden korjaustoimenpiteet ovat käynnissä palvelun teknisen toteuttajan toimesta. Saavutettavuusseloste päivitetään lähitulevaisuudessa vastaamaan sivuston saavutettavuuden tilaa.

Digipalvelun saavutettavuuden tila
vierumaki.fi-verkkopalvelu täyttää osittain lain vaatimat A- ja AA-tason saavutettavuuskriteerit (WCAG-kriteeristö 2.1).

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.
Anna palautetta saavutettavuuspalautelomakkeella


Valvontaviranomainen
Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään. Ilmoitukseen tästä

Valvontaviranomaisen yhteystiedot
Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000