Ruokasommittelu

Catering palveluhinnasto

Vierumäki Catering

Minimitilaus 6 henkilöä, ellei tuotteen kohdalla toisin mainita

Laskutus vahvistetun henkilömäärän mukaan, kuitenkin vähintään minimihenkilömäärän mukaan (6 henkilöä). Yhteen tilaisuuteen voi valita yhden menukokonaisuuden, erikoisruokavaliot huomioimme ennakkoilmoituksen mukaisesti ilman lisämaksua. Palvelun sujuvuuden kannalta toivomme, että tilaus tehdään viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuutta. Muut tilaukset toimitamme mahdollisuuksien mukaan.

Catering-tilauksia toimitetaan klo 07.30 - 21 välisenä aikana. Näiden aikojen ulkopuolella poikkeavan toimitusajan lisäveloitus 110,00 /kerta.

Catering-palveluveloitus 63 € / kerta (sunnuntaisin ja juhlapyhinä 126 €)
Sisältää tilatun ateriakerran tarjoiluiden toimituksen kohteeseen, tarjoiluiden esille laiton, ruokailutilan kevyen siistimisen sekä kohteen astioiden esille laiton noutopöytään.

Tarjoiluastiat haetaan pois joko seuraavien tarjoiluiden tuonnin yhteydessä tai erikseen, paikan päällä sovittavana aikana.

Tarjoilutyöstä, kattamisesta, käytettyjen astioiden tiskaamisesta sekä ruokailutilan siivoamisesta veloitetaan tarjoilijaveloitus kuluneen ajan mukaan. Tarjoilijaveloitus 79 € / tunti, minimiveloitus 1 tunti. Veloitus tapahtuu alkaneiden tuntien mukaan.

Sopimuskumppaneidemme huviloissa huolehdimme asiakkaan suostumuksella huvilaemäntien kanssa yhteistyössä ruokailuiden asiahuollosta ja välisiivouksista asiakkaan lukuun, nämä sovitaan asiakas-/kohdekohtaisesti erikseen sujuvuuden valmistamiseksi.

Palveluveloitukset catering-tuotteiden yhteydessä Illallisen palveluveloitus laskutetaan toteutuneiden työtuntien mukaan, kolmen ruokalajin illallinen kattauksin arviolta 300 € / 4 tuntia, lisätunnit 79 € / tunti. Veloitus tapahtuu alkaneiden tuntien mukaan. Sisältää tarjoilijan palvelut huvilaan: tarjoilija kattaa pöydän huvilan astioilla, hoitaa tarjoilun juomineen ja valmistelee annokset sekä hoitaa tarjoilun jälkisiivouksen ja tarjoilukerran astioiden tiskaamisen.

Mikäli pöytiin tarjoillun illallisen kohdalla seurueen koko on yli 10 henkilöä, on paikalla kaksi tarjoilijaa tai tarjoilija + kokki, tilaisuuden luonteesta riippuen.

Kokkiveloitus 184 € / 2 tuntia, lisätunnit 89,50 € / tunti, minimiveloitus 2 tuntia. Veloitus tapahtuu alkaneiden tuntien mukaan. Kokki viimeistelee ja valmistaa illallismenun ruokalajeja huvilassa. Kokki on paikalla ruokailun ajan. Tarjoillut illalliset huviloissa ja mökeissä.

Sunnuntai- ja pyhäveloitus erikseen tarjoilutyöstä 158 €/tunti ja kokkityöstä 184 €/tunti. Minimiveloitus molemmista 1 h. Palveluveloitus sunnuntaisin – ja pyhäpäivisin 126€/kerta.