FINCHEER – Cheerleading kesäleiri

Suomen Cheerleadingliiton ja Suomen urheiluopiston yhteistyössä järjestämä lajin 3–4-leveleillä kilpaileville nuorille urheilijoille.

Cheerleading 9–15-vuotiaille Kesä 2022

FINCHEER – Cheerleading kesäleiri

FINCHEER-leiri on cheerleadingin kesäleiri, joka on tarkoitettu 9–15-vuotiaille lajin 3–4-leveleillä kilpaileville urheilijoille.

Kesäleirillä harjoitellaan monipuolisesti 3–4-leveleillä tarvittavia taitoja Vierumäen erinomaisissa olosuhteissa. Lajitaitojen lisäksi leirillä on muuta kesäistä ja urheilullista yhteistä tekemistä, kuten kiipeilyelämys Flowpark-seikkailupuistossa. Leirin lopuksi järjestetään myös näytös. Leiriläiset jaetaan eri ikä- ja tasoryhmiin.

Leirille voi ilmoittautua joko stunttiryhmittäin tai yksittäin. Stunttiryhmän tiedot annetaan Lisätiedot-lomakkeen kautta (tulossa pian). Leirillä ohjaajina toimivat kokeneet lajivalmentajat ja liikunta-alan opiskelijat.

FINCHEER-leirit järjestetään kesäkuussa ja heinäkuussa. Kesäkuun leirin hintaan kuuluu cheerleadingin SM-kilpailulippu, joten leirien hinnat poikkeavat toisistaan. Malliohjelmat eroavat toisistaan myös joidenkin suorituspaikkojen osalta.

Katso leirin infokirje tästä.

Ostettuasi leirin, antaisitko lisätietoja leiriläisestä kyselylomakkeen kautta.

Yhteyshenkilö: Leirikoordinaattori Janina Hettula, Janina.hettula@vierumaki.fi, p. 045 788 42971.

Ajankohta
13.–16.6.2022 tai 25.–28.7.2022
Kesto
3 vuorokautta

Malliohjelma

Katso kurssin malliohjelmat alta. Pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmassa.

Kesäkuun leiri

Heinäkuun leiri

Ruokailu
Kurssiohjelman hintaan sisältyy aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Ruokailut järjestetään Ravintola Puhtissa.
Majoitus
Leiriläisten majoitus on opistotasoinen ja sisältyy hintaan. Leiriläisten vanhemmille on tarjolla –15 % alennus majoituspaketeistamme leirin aikana (ei koske mökkejä/chaletteja). Lisätietoja ja varaukset: myynti@vierumaki.fi tai 0300 870 870 (ma-su klo 8-21).
Varaus- ja peruutusehdot

Tutustu ehtoihimme täältä.

Kurssin varaus

Kurssivalinta

Lisää henkilöitä
Aikuiset
- 0 +
Lapset
- 0 +
Pikkulapset
- 0 +
Hae
Ei hakutuloksia