FINCHEER – Cheerleading kesäleiri, 3 vrk täysihoidolla

Tarkoitettu 9-14 vuotiaille lajin 3-4 leveleillä kilpaileville urheilijoille. Tänä vuonna tarjolla myös ryhmä cheertanssijoille!

9–14-vuotiaille Kesä 2023

Suomen Cheerleadingliitto ja Vierumäen Urheiluopisto järjestävät kolmatta vuotta peräkkäin yhteistyössä FINCHEER -kesäleirin, joka on tarkoitettu 9-14 vuotiaille lajin 3-4 leveleillä kilpaileville urheilijoille. Tänä vuonna tarjolla myös ryhmä cheertanssijoille!

Kesäleirillä harjoitellaan cheerleadingin ryhmissä monipuolisesti 3-4 leveleillä tarvittavia taitoja ja cheertanssin ryhmässä lajitaitoja ja yleistä tanssitekniikkaa Vierumäen erinomaisissa olosuhteissa.

Lajitaitojen lisäksi leirillä on muuta kesäistä ja urheilullista yhteistä tekemistä, kuten kiipeilyelämys Flowpark seikkailupuistossa.

Leirin lopuksi järjestetään myös leirinäytös, jossa päästään esittämään leirillä opittuja taitoja. Leiriläiset jaetaan eri ikä- ja tasoryhmiin.

Leirille voi ilmoittautua joko yksittäin tai oman stunttiryhmän kanssa. Stunttiryhmän tiedot annetaan lisätiedot-lomakkeen kautta. Leirillä ohjaajina toimivat kokeneet lajivalmentajat. 


Katso leirin infokirje tästä.

Leiriläisen lisätietolomake avataan kesäleirien osin huhtikuun aikana. Leirille ilmoittautuneet saavat tiedon lomakkeesta sähköpostitse. 

Tämä linkki aktivoituu, kun leiriläisen lisätietolomake on avattu.


Yhteyshenkilönä toimii leirikoordinaattori Janina Hettula, Janina.hettula@vierumaki.fi 045 788 42971


Kurssi on osa opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa vapaan sivistystyön toimintaa. 

Ajankohta
12.-15.6.2023
Kesto
3 vuorokautta

Malliohjelma

Katso kurssin malliohjelma. Malliohjelmat ovat alustavia, pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmassa.

Ruokailu
Kurssiohjelman hintaan sisältyy aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Ruokailut järjestetään Ravintola Puhtissa.
Majoitus
Leiriläisten majoitus on opistotasoinen ja sisältyy hintaan. Leiriläisten vanhemmille on tarjolla –15 % alennus majoituspaketeistamme leirin aikana (ei koske mökkejä/chaletteja). Lisätietoja ja varaukset: myynti@vierumaki.fi tai 0300 870 870 (ma-su klo 8-21).
Varaus- ja peruutusehdot

Tutustu ehtoihimme täältä.

Kurssin varaus

Kurssivalinta

1 henkilö
Aikuiset
- 0 +
Lapset
- 0 +
Pikkulapset
- 0 +
Hae
Voi harmi, valitettavasti hakuehdoillasi ei löytynyt tuloksia.
Kokeile toista ajankohtaa tai tutustu muihin palveluihimme.