Finnhockey School Goalies

Kurssin hinta alk. 446 € Varaa

Lasten ja nuorten jääkiekkoleirit maalivahdeille

Maalivahdit Jääkiekko Kesä 2022

Finnhockey School Goalies

Suomen Jääkiekkoliiton maalivahtileirit ovat nyt toista vuotta Vierumäen leirejä. Leiri on tarkoitettu 2012-2005 vuonna syntyneille maalivahdeille. Leirin aikana jäällä harjoitellaan monipuolisesti maalivahdeille tärkeitä laji- ja pelitaitoja Suomen Jääkiekkoliiton harjoituspainopisteiden mukaan.

Jääharjoittelun pääpainopisteet ovat liikkumis- ja torjumistaidot erilaisissa pelitilanteissa, modernin maalivahtipelin vaatimuksien mukaan. Oheisharjoittelun painopisteenä on kehonhallinta, liikkuvuus ja motorinen yleistaitavuus. Leirin päävalmentajana toimii Vierumäen maalivahtivalmennusvastaava & Suomen U19 maajoukkueen maalivahtivalmentaja Janne Pekkarinen. Muut maalivahtivalmentajat ovat SJL:n maalivahtikouluttajia ja seurojen koulutettuja maalivahtivalmentajia, joiden lisäksi mahdollisesti mukana myös ikäkausimaajoukkueiden- ja pro-maalivahteja.

Kaikkiin hintoihin sisältyy opistotasoinen majoitus, ruokailut, jääharjoittelut, valmennus, oheisohjelma ja mukaan tuleva Leijona-pelipaita sekä Vierumäen leiripaita.

Tutustu leirin infokirjeeseen tästä!

Ajankohta
6.-10.6.2022 ja 19.-23.6.2022
Kesto
4 vuorokautta
Hinta
Kurssin hinta on 590 € sisältäen täysihoidon.

Malliohjelma

Katso leirin malliohjelma tästä!

Ruokailu
Täysihoitoon sisältyy aamiainen, lounas & päivällinen Ravintola Puhtissa.
Majoitus
Opistotasoinen
Varaus- ja peruutusehdot

Tutustu ehtoihimme täältä

Kurssin varaus

Kurssivalinta

1 henkilö
Aikuiset
- 1 +
Lapset
- 0 +
Pikkulapset
- 0 +
Hae
Ei hakutuloksia