Golf

Golf sisäharjoittelu

Golfin sisäharjoittelumahdollisuus Tennis- ja padelhallilla

Nyt sinulla on mahdollisuus harjoitella golf -lyöntiäsi sekä puttausta myös talvisin golfin sisäharjoittelupaikallamme. Paikalla on viisi lyöntipaikkaa, jossa palloa lyödään pressuun sekä puttialue. Sisäharjoittelupaikka sopii erinomaisesti tekniikkaharjoitteluun ja lyöntituntuman ylläpitoon.

Hinta:

  • arkisin päivällä 6 €/h ja illalla 10 €/h

  • viikonloppuisin 12 €/h

Varaukset asiakaspalvelustamme 0300 870 870 tai suoraan Tennis- ja padelhallilta.

Golf kentät

Vierumäki on erinomainen paikka laadukkaan golfpäivän järjestämiseen!


Vierumäen alueella sijaitsee kaksi 18-reikäistä golfkenttää, Classic ja Cooke, sekä 9-reikäinen Coach-kenttä.

Vierumäki Golfin uudistetulla Classicilla tai ammattilaisten suosimalla Cookella järjestät helposti muutaman hengen pelitapahtuman, golfaat kokouksen lomassa tai toteutat isomman porukan ”Ryder Cupin” kaveriporukalle tai avainasiakkaille. 

vapaaaika golf info tuotesivu-e1442338881294

Vierumäen Golf -pelipaketit nyt myynnissä

Pelipaketti sisältää valintasi mukaisen majoituksen aamiaisella Fennadassa tai Sporttihotelli Pihkalassa sekä peliliput haluamillesi kentille Classic ja Cooke.

Yhden pelilipun paketissa kierros on Classic-kentällä ja kahden pelilipun paketissa toinen Cookella ja toinen Classicilla. Varaathan ensin lähtöaikasi osoitteesta: vierumakigolf.fi/ajanvaraus tai Caddiemasterilta numerosta 044 741 4400. Jatka sitten majoituksen ja pelipaketin varaukseen.

Tervetuloa rentoutumaan pelaamisen parissa upeissa puitteissa samalla, kun majoitut mukavasti ja annat meidän huolehtia viihtyvyydestäsi!