padel mailapelit ulkoliikunta

Liiku luonnossa tai sisällä, sulattele jouluherkkuja!

Liiku ohjatuilla liikuntatunneillamme tai valitse peli laajasta tarjonnastamme, kuten tennis, padel tai sulkapallo. Jouluksi suosittelemme lisäksi ulkoilua, uimahallin lämpöisiä vesiä tai vaikkapa kuntosalia.

Ohjatut liikuntatunnit ja muut tapahtumat lisätään tapahtumakalenteriimme.

Hiihto ja ulkojää

Mahdollisuuksien mukaan Vierumäellä pääset myös hiihtämään tykkiladulle. Ajantasainen latutilanne löytyy verkkosivultamme.

savusauna

Talviuinti ja saunat Valkjärven rantasaunoilla

Rantasaunamme Pihka lämpenee yhteisesti naisille ja miehille. Osta liput verkkokaupastamme tai Friends-sovelluksella, lipunmyyntiä ei ole paikanpäällä. Saunamaksu 12 €/aikuinen ja 6 €/lapsi, sis. pyyhkeen.

  • ma 27.2. | ti 28.2. | ke 1.3. klo 15-16.30

  • to 2.3. | pe 3.3. klo 14-15.30

  • ma 6.3. | ke 8.3. | ma 13.3. | ke 15.3. | ma 20.3. | ke 22.3. klo 16-17.30

Avantouinnin mahdollisuus. Avantokäynnit eivät ole valvottuja, pulahdukset omalla vastuulla. Uima-asuja vuokrataan Kahvila Pihkalasta, jos oma on unohtunut matkasta.

Tervetuloa rantasaunan lempeisiin löylyihin!

talvi joulu hartaus

Aaton jouluhartaus Letturannassa klo 15

Lämpimästi tervetuloa perinteiseen jouluaaton hartauteen. Jouluhartaus järjestetään yhteistyössä Heinolan seurakunnan kanssa ja siihen ovat tervetulleita kaikki lähiseudun asukkaat ja loman viettäjät. Tilaisuuden kesto on noin 20 min.

Opastus Letturantaan on tunnelmallisin ulkotulin tekonurmikentän kulmalta Puustellintietä pitkin.

Salpausselkä Geopark partner logo

Ohjattu, ilmainen luontopolku Salpausselkä Geopark-maisemissa

Ohjattu rauhallinen kävelykierros Salpausselkä Geopark maisemissa. Ohjaajan johdolla pääset tutustumaan pieneen osuuteen kauniista Vierumäen Salpausselkä Geopark luontokohteesta. Kierroksen aikana saat myös tietoa siitä, mikä Salpausselkä Geopark on.

Ohjatut kierrokset 27.-29.12 klo 14.-14.30 sekä 15.-15.30 Lähtö Luontoliikuntakeskukselta. Ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Otathan huomioon, että reitillä on runsaasti lunta, sekä melko jyrkkiä nousuja ja laskuja.

Perheretki nuotiolla

Kesä lähestyy - lomalla myös Perhe on Paras

Lapsiperheiden suosikkilomat 2 tai 4 vrk:n Perhe on Paras -kurssit ovat koko perheen yhteistä aikaa, helppo ja valmis lomavaihtoehto ilman ylimääräistä lomastressiä. Tulkaa kokemaan liikunnan riemua, yhdessäolon iloa ja uusia yllättäviä elämyksiä.

Perhe On Paras sisältää:

  • majoituksen valitsemassanne kohteessa

  • täysihoitoruokailut

  • sekä ohjelman mukaisen liikunnan

Tutustu Perhe on paras -lomien ajankohtiin sekä malliohjelmaan tarkemmin ja tuo koko perhe liikunnalliselle täysihoitolomalle.

Leireiltä mahtavat muistot

Vierumäellä on hurjasti lastenleirejä pitkin kesää ja tarjolla on paljon kivaa tekemistä oman lajin parissa sekä muuta oheisohjelmaa. Lettukestit leirinuotiolla sekä uiminen ja saunominen odottavat leiriläisiä Vierumäen upeissa puitteissa. Leirejä ohjaavat aina kokeneet lajivalmentajat. Leirimuistot kruunaa vielä oman lajin leiripaita, jonka jokainen leiriläinen saa leirin päätteeksi.

Älkää missatko kesän kohokohtaa vaan tutustukaa leiritarjontaamme ja ilmoittautukaa pikimmiten. Vierumäen kesä odottaa!

christmas-tree-1149919 1920

Joulukuusi mökkiin tai huvilaan

Tilaa oma joulukuusi mökkiin tai huvilaan Rajajärven kuusifarmilta. Kauniit joulupuut perille toimitettuna alkaen 55 €/kuusi.

Kuuselle voit tilata myös tukevan vuokrajalan 15 € ja jouluvalotkin löytyvät tarpeen tullen jo valmiiksi asennettuna 15 €/kuusi.

Tilaa oma joulukuusi 16.12. mennessä timo.rajajarvi@kolumbus.fi tai puhelimella 040 535 9396

Vierumäellä ja sen välittömässä läheisyydessä on myös muita toimijoita, jotka tarjoavat huikeita elämyksiä lomallesi