• Leirikoulu Vierumäellä

leirikoulu flowpark hh vasen

Leirikoulut ovat täynnä ainutlaatuisia elämyksiä!

Retkisuunnitelmat vielä auki? Miten olisi kiipeilyä Flowparkissa, pickelballia kavereiden kesken, luistelua, frisbeegolf-kierros tai parkouria porukalla? Vierumäellä pääset kokemaan kaiken tämän ja enemmän!

Uskomattoman monipuoliset liikuntamahdollisuudet tarjoavat tekemistä niin pienemmälle kuin isommallekin ryhmälle ympäri vuoden.

leirikoulu info2 hhoikeaa

Paras paikka leirikoululle!

Hyvä leirikoulu rakentuu oppilaiden toiveiden mukaan suunnitellusta ohjelmasta. Monipuoliset liikuntamahdollisuudet, terveellinen ja maistuva ruoka sekä toimivat majoitustilat tekevät leirikoulusta elämyksen vailla vertaa. Alueellamme on helppo liikkua kävellen paikasta toiseen, sillä majoitus- ja liikuntatilat sijaitsevat lähellä toisiaan.

Leirikouluohjelman voit koostaa useista eri liikuntalajeista soveltumaan tarpeisiinne. Miltä
kuulostaisi esimerkiksi monipuoliset palloilulajit, sirkustelu, jousiammunta tai maastopyöräily? Iltaohjelmana voidaan paistaa makkaraa iltanuotiolla, järjestää leirikouludisco tai käydä uimahallissa. Meiltä löydät tekemistä kaikkina vuodenaikoina!

Vierumäki on turvallinen paikka viettää leirikoulua, sillä alue on keskellä kaunista luontoa, kaukana kaupunkien meluista ja houkutuksista. Järjestyshäiriöiltäkin olemme välttyneet, sillä valvojat ja oppilaat yöpyvät samassa paikassa oppilaiden kanssa. Liikuntatuntien ohjaamisesta vastaavat ammattitaitoiset liikunnanohjaajat.

Järjestä ikimuistoinen leirikoulu vierumäellä!

Tutustu infopakettiin ja pyydä tarjous leirikoulusta!

Leirikoulu jo varattu!

Täytättehän leirikoulun lajitoiveet viimeistään 2 kk ja lisätiedot leirikoulustanne viimeistään 2 viikkoa ennen leirin alkua.
leirikoulu lukiolaisille hh vasen hyppy

Järjestä lukion liikuntakurssi Vierumäellä

Vierumäki tarjoaa ainutlaatuiset puitteet liikuntakurssien järjestämiseen. Monipuolisin vapaa-ajankeskus tarjoaa lukemattomia liikuntavaihtoehtoja, joista löytyy jokaiselle jotakin.

Tutustu malliohjelmaan ja varaa monipuolinen liikuntakurssi vapaa-ajanmyynti@vierumaki.fi

Lisätiedot ja varaukset

Varaukset
Puhelun hinta 0,49 €/min sis. alv 24 %
Lisätietoa ohjelmasisällöistä
Eveliina Laaksonen