• Leirikoulu Vierumäellä

Ilmakuva Fennada ja Pihkala taustalla

Paras paikka leirikoululle

Hyvä leirikoulu rakentuu oppilaiden ja opettajien yhteisten toiveiden mukaan suunnitellusta ohjelmasta. Monipuoliset liikuntamahdollisuudet, terveellinen ja maistuva ruoka sekä toimivat majoitustilat tekevät leirikoulusta elämyksen vailla vertaa.

Vierumäki on turvallinen paikka leirikoululaisille. Alue on keskellä kaunista luontoa, kaukana kaupunkien meluista ja houkutuksista. Liikuntatuntien ohjauksista vastaavat ammattitaitoiset liikunnanohjaajat. Majoitusjärjestelyillä luodaan optimaaliset olosuhteet leirikoululaisten valvojien vastuille, päivällä ja yöllä. Kunnon yöunet takaavat palautumisen ja jaksamisen.

Pyöräily letka takaa

Leirikoulut ovat täynnä ainutlaatuisia elämyksiä

Vierumäellä valitset leirikoulun päiväohjelman kymmenien lajien joukosta. Suosituimpia lajejamme ovat mm. kiipeily Flowparkissa, sup-lautailu, jousiammunta, metsäparkour, lumikenkäily ja ykkössuosikki curling. Iltaohjelmaksi voidaan järjestää vaikkapa lettukestit nuotiolla Valkjärven rannassa. Railakkaampaan iltaan järjestetään leirikouludisco?

Luokka päättää suosikkilajit ja asiakaspalvelumme paketoi kokonaisuuden valmiiksi.

Vierumäki tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä kaiken ikäisille ja kaikkina vuodenaikoina.

Jalkapallo ja Futsal

Järjestä lukion liikuntaloma Vierumäellä

Vierumäki tarjoaa ainutlaatuiset puitteet liikuntalomien järjestämiseen. Monipuolisin vapaa-ajankeskus tarjoaa lukemattomia liikuntavaihtoehtoja päivän tai päivien rakentamiseen.

Tutustu kymmeniin lajivaihtoehtoihimme tällä sivulla.

Tutustu malliohjelmaan ja suunnittele monipuolinen liikuntaloma, joka rakennetaan juuri teidän toiveidenne pohjalta. Myyntipalvelumme auttaa päivä tai päivien suunnittelussa myynti@vierumaki.fi

Leirikoulu vierumäellä

Tutustu infopakettiin ja pyydä tarjous leirikoulusta!

Lajivalinnat ja lisätiedot

Täytättehän leirikoulun lajitoiveet viimeistään 2 kk ja lisätiedot leirikoulustanne viimeistään 2 viikkoa ennen leirin alkua.
Kuntosalit yleisteksti

Vierumäen kuntosalit

Vierumäen kuntosalit sijaitsevat Urheiluhallilla.

Perinteinen kuntosali laitteineen ja painoineen sijaitsee takasuoralla ja on kaikkien kuntosalilipun ostaneiden käytössä.

Toiminnalliseen harjoitteluun suunnattu sali sijaitsee Urheiluhallin alakerrasta. Se on erinomainen treenipaikka esimerkiksi urheilujoukkueiden oheisharjoitteluun. Alakuntosalin voi varata kokonaan ryhmän yksityiskäyttöön.

Urheiluhallin ylätasolla sijaitsee lämmittelyyn soveltuva, huipputason kestävyysharjoittelualue, jossa soutulaitteita, juoksumattoja, hiihtolaitteita ja Wattbikeja sekä kuntopyöriä.

Hero Luontoliikuntakeskus

Maastopyöräile talvellakin - vuokraa pyörä paikanpäältä

Vierumäen poluilla maastopyörät rullaavat jokaisena vuodenaikana ja talvipyöräilyyn on pyhitetty oma kunnossapidettävä reitistönsä.

Kinosten keskellä matka taittuu leveärenkaisilla maastopyörillä, joiden vuokraus onnistuu Vierumäen Luontoliikuntakeskuksesta. Valikoimasta löytyy reiteille soveltuvia semiläskeillä renkailla varustettuja Trek-maastopyöriä sekä sähköavusteisia eFatbikeja. Pyörien vuokrauksessa pidämme pakkasrajana -20 astetta.

Talvipyöräreitit koostuvat vaihtelevassa maastossa mutkittelevista metsäteistä ja -poluista, jotka soveltuvat myös ensikertalaiselle. Säännöllisesti huolletut ja vaativuustasoltaan helpot reitit voivat kuitenkin muuttua haasteellisiksi vaihtuvien olosuhteiden myötä, joten kysäise ajantasaiset tiedot reittien kunnosta Luontoliikuntakeskuksesta!

Vierumäki luonto retkeily sup

Kesäisin SUP-laudat ja kanootit

Kuinka erilaiselta tutut metsät näyttävätkään uudesta perspektiivistä! Vierumäen upeilla järvillä (mm. Valkjärvi, Suurjärvi ja Saarijärvi) suppailet ja melot omassa rauhassa tai ryhmässä.

Meiltä voit vuokrata kanootin tai SUP-laudan, jolloin pääset nauttimaan kiireettömästä elämyksestä Vierumäen vesillä. Vuokraus tapahtuu Luontoliikuntakeskuksesta, josta ulkoilijoille tarttuvat matkaan melat ja kelluntapukineet. Itse laudat ja kanootit löytyvät Valkjärven rannalta.

Lisätiedot ja varaukset

Varaukset
Puhelun hinta 0,49 €/min sis. alv 24 %
Lisätietoa ohjelmasisällöistä
Eveliina Laaksonen