Mailapelit sisällä

Varaa ja osta liikuntavuorosi Vierumäeltä

Varaukset Vierumäki Friends -sovelluksella tai verkkokaupastamme

Tennis- ja padelhallilla

 • Tennis

 • Padel

 • Squash

 • Pingis

Urheiluhallilla

 • Sulkapallo

 • Kuntosalit

Lisäksi

 • Uimahalli

 • Ohjatut tunnit

Urheiluhallin aukioloajat

Ma-la klo 8-21 ja su klo 9-18

Asiakaspalvelu 0300 870 870

Puhelun hinta 0,34 €/min sis. alv 24 %

myynti@vierumaki.fi

Varaukset ryhmille

0300 870 870 Puhelun hinta 0,34 €/min sis. alv 24 %
myynti@vierumaki.fi

Urheiluhallin aukioloajat, hinnat ja asiakaspalvelu

Urheiluhallin aukioloajat

Ma-la klo 8-21 ja su klo 9-18

Urheiluhallin kuntosalien ja kenttien hinnasto:

 • Kertalippu aikuinen 11,50 €

 • Kertalippu lapsi/eläkeläinen/opiskelija 5,75 €

 • Kertalippu perhe 29 €

 • 10 x aik. 90 €

 • 10 x lapsi 45 €

 • Kuukauden kuntosalilippu 58 €

 • Vuoden kuntosalilippu 399 €

 • 1/2 vuoden kuntosalilippu 250 €

Lapsi = 5 - 16-vuotiaat
Eläkeläinen/opiskelija = eläkeläis-/opiskelijakorttia näyttämällä

Kenttähinnasto:

 • Pickleball ma-to 16 €/h ja pe-su 19 €/h

 • Sulkapallo ma-to 16 €/h ja pe-su 19 €/h

Asiakaspalvelu 0300 870 870

Puhelun hinta 0,34 €/min sis. alv 24 %

myynti@vierumaki.fi

Varaukset ryhmille

0300 870 870 Puhelun hinta 0,34 €/min sis. alv 24 %
myynti@vierumaki.fi

Padel sisäkentät

Padel Vierumäellä

Padel on loistava laji kaikenikäisille ja pelin luonteen vuoksi sitä on helppo pelata myös perheen pienempien kanssa yhdessä. Peli soveltuu erinomaisesti kaikentasoisille pelaajilla ja myös eritasoisten pelaajien kesken saadaan pelit aikaiseksi. Padel on normaalisti nelinpeli, mutta sitä voi pelata myös kolmestaan tai kaksinpelinä.

Padel saapui Suomeen jo 2000-luvun alussa ja kasvattaa suosiotaan jatkuvasti. Vierumäellä pääset padelin pariin sisäkentillä Tennis- ja padelhallissa ja kesästä 2021 alkaen myös ulkokentillä.

Padel maila ja pallo

Padel-pelin kulku

Syöttövuorossa oleva pelaaja syöttää omalta kenttä-
puoliskoltaan syöttöruudun takaa. Pallo pudotetaan kenttään ja sitä lyödään pompusta siten, että pallo on lyöntihetkellä korkeintaan vyötärön korkeudella. Syötetyn pallon on pudottava vinottain vastapuolella olevaan syöttöruutuun. Sitä ei vielä syötöstä saa palauttaa suoraan ilmasta lyöden.

Sen jälkeen kun vastaanottaja on palauttanut pallon, kummallakin puolella kumpi tahansa pelaaja saa lyödä palloa. Pallo on pelissä kunnes se samalla puolella osuu kahdesti kenttään tai osuu seinässä kielletylle alueelle.

Pisteet lasketaan ja syöttövuorot vaihtuvat kuten tenniksessä: Pelin ensimmäisestä ja toisesta voitetusta pallosta saa 15 pistettä, seuraavista 10. Pelivoittoon tarvitaan 50 pistettä ja 20:n pisteen ero.

Lähde: Wikipedia

Tennis Herokuva

Tennis Vierumäellä

Tennis on yksi Vierumäen suosituimmista lajeista. Alueella on useita kenttiä, joista kesäaikaan voit valita itsellesi sopivan alustan. Tennis- ja padelhallilla on neljä kenttää Greenset-alustalla.

Vierumäellä järjestetään lukuisia tenniskursseja ja leirityksille, tilaa on riittävästi isoillekin ryhmille. Vierumäki tarjoaa ammattitaitoista tennisvalmennusta ja yksityisopetusta aloittelijasta alkaen.

Squash Vierumäellä

Squash Vierumäellä

Kansankielellä squashia sanotaan kössiksi ja perinteikkäänä mailapelilajina se on ansainnut paikkansa Vierumäelläkin, jossa squashia pelataan massiivipuisella saarnilauta-alustalla.

Squash on harrastuksena sosiaalinen, monipuolinen ja kuntoa sekä taitoa kehittävä liikuntamuoto. Huippu-urheilijalle peli on vaativa ja raskas. Katsojalle parhaimmillaan hermoja raastavaa viihdettä.

Squash on helppo laji aloittelijallekin, joten vasta-alkajakin voi pelata mielekkäästi jännittäviä palloralleja, kun kaveri on samantasoinen, ja pallo on valittu oikein.

Sulkapallo Vierumäellä

Sulkapallo Vierumäellä


Vierumäellä sulkapalloa pelataan kahdessa eri liikuntatilassa. Urheiluhalli ja Monitoimiareena tarjoavat loistavat puitteet suositun mailapelin pelaamiseen.

Lajina sulkapallo sopii kaikille, taidoista ja iästä riippumatta. Nuoret ja lapset saavat sulkapallossa monipuolista liikuntaa, joka kehittää motoriikka ja muita liikunnallisia taitoja.

Kestävyys, lihasvoima ja reaktiokyky kehittyvät kuin itsestään sulkapallon parissa.

Muut mailapelit

Muut mailapelilajit Vierumäellä

Pingis Vierumäellä

Vierumäellä voit pelata pingistä Tennis- ja padelhallilla. Välineitä saat vuokralle Sportif-urheilukaupasta.

Pickleball Vierumäellä

Pickleball on Amerikan nopeimmin kasvava urheilulaji, joka leviää vauhdilla myös Euroopassa ja muissa maanosissa. Se on mailapeli, jossa yhdistyvät tennis, sulkapallo ja pöytätennis.

Pickleballia voidaan pelata kaksin-, tai nelinpelinä. Pelikenttänä on sulkapallon nelinpelikenttä, sekä kaksin-, että nelinpelissä. Verkko lasketaan alas. Pickleball-pallo on suomalaista salibandypalloa muistuttava, mutta täysin sileäpintainen ja pehmeämpi muovinen reikäpallo. Mailat ovat lyhytvartiset ja kovapintaiset, pingismailaa suuremmat ”lätkät”. Vierumäellä pickleballia voit kokeilla Urheiluhallilla, josta saat myös välineet vuokrattua.

Lähde: Pickleball Finland