Opiskelijamajoitus, kuvitus

Suomen Urheiluopiston perustutkinto-opiskelijoiden majoitus

Liikunnanohjauksen perustutkinnon (LPT) opiskelijat majoittuvat Vierumäen kampuksella maksutta lähiopiskelupäivien ajan. Majoituksen lisäksi opiskelijoilla on oikeus maksuttomaan aamiaiseen, lounaaseen ja päivälliseen lähiopiskelupäivinä. Täysihoito koskee myös liikunnanohjauksen perustutkinnon monimuoto-opiskelikoita. Oppisopimusopiskelijoiden majoitus ja ruokailut ovat maksullisia.


Suomen Urheiluopiston monimuoto- ja oppisopimusopiskelijoiden majoitus

Suomen Urheiluopiston ammatti- ja erikoisammattitutkintojen monimuoto- ja oppisopimusopiskelijoilla on mahdollisuus majoittua ja ruokailla kampuksella lähiopiskelupäivinä opiskelijahintaan. Ryhmäkohtaiset hinnat on kerrottu kunkin koulutuksen omalla sivulla.

Opiskelumajoitus, keittio

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelijoiden vuokramajoitus

AMK-opiskelijoiden hakuaika opiskelija-asuntolan asiakkaaksi on 1.6.17.7.2022. Täytä hakemus tästä.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelijoilla on mahdollisuus vuokrata majoitusta Vierumäen kampukselta opintojensa ajaksi. Opiskelijamajoituksena tarjotaan 2 tai 4 hengen huoneistoja, joissa kummassakin on jaetut makuuhuoneet. Yhden hengen huoneistoja ei ole tarjolla. Huoneistoissa on pieni määrä astioita sekä peruskalusteet, kuten sängyt ja pöytä. Huoneistoihin ei saa viedä lemmikkejä.

Lukukaudella 2022-2023 neljän hengen huoneiston vuokra on 292 €/hlö/kk ja kahden hengen huoneiston vuokra 334 €/hlö/kk. Vuokra ei sisällä siivousta, liinavaatteita eikä pyyhkeitä.

Majoituspaikkoja on tarjolla rajoitetusti. Majoituspaikat tarjotaan hakijoille hakujärjestyksessä, kuitenkin niin, että osa paikoista on varattu ensimmäisen lukuvuoden opiskelijoille. Huoneistoista varataan tietty kiintiö ulkomaalaisille opiskelijoille.

Opiskelijoille ilmoitetaan asuntolapaikasta 29.7.2022 mennessä sähköpostitse. Vuokrasopimus allekirjoitetaan sähköisesti.


Lisätietoja

Annamari Lauren
puh. 040 1380486 (Huom. ei tavoitettavissa loma-aikoina 9.-17.7. ja 23.7.-7.8.2022)
student.accommodation@vierumaki.fi

Juurtola ulkokuva kesällä

Student Housing for Haaga-Helia Students

Students at Haaga-Helia University of Applied Sciences have the opportunity to rent accommodation on the Vierumäki campus for the duration of their studies. Student accommodation is located in apartments for 2 or 4 people, each with shared bedrooms. Single apartments are not available. The apartments have a small number of dishes and basic furniture such as beds and a table. Pets are not allowed in the apartments.

In the semester 2022-2023, the rent for a four-people apartment is 292 € / person / month and the rent for a two-people apartment 334 € / person / month. Rent does not include cleaning, linen or towels.

There is a limited amount of apartments available. Accommodation is offered to applicants in the order in which they are applied for, however, so that some of the places are reserved for first-year students. A certain quota is reserved for foreign students.

Students will be notified of the place of residence by July 29, 2022 by email.

The application period for Haaga-Helia students from 1 June to 17 July 2022. Fill out the application here.


More information

Annamari Lauren
tel. +358 40 1380486 (Not available on 9.-17.7.2022 and 23.7.-7.8.2022)
student.accommodation@vierumaki.fi

Opiskelumajoitus

Esimerkkejä opiskelijoiden majoitusvaihtoehdoista

Humiseva

Humisevassa on kahden ja neljän hengen huoneistoja. Huoneistoihin majoittuu pääosin AMK-opiskelijoita, jotka asuvat alueella koko lukuvuoden.
Humisevan rivitalohuoneistot sijaitsevat aivan Suomen Urheiluopiston tärkeimpien palveluiden keskellä.

Huoneen varustelu:

  • Keittonurkkaus, jossa jääkaappi, keittolevy, mikroaaltouuni sekä ruokapöytä

  • Suihku, WC

  • TV

  • WLAN

Juurtola

Juurtolassa on kahden ja neljän hengen huoneistoja. Huoneistoihin majoittuu pääosin AMK-opiskelijoita, jotka asuvat alueella koko lukuvuoden. Juurtolasta on lyhyt matka urheiluhallille, uimahallille, ulkotenniskentille sekä urheilukentälle.

Huoneen varustelu:

  • Pieni keittonurkkaus, jossa keittolevy, jääkaappi, mikroaaltouuni, ruokapöytä

  • Suihku, WC, kuivauskaappi

  • TV

Majoituksesta peritään yhden kuukauden vuokraa vastaava takuuvuokra, joka laskutetaan ennen vuokrasopimuksen alkamista. Takuuvuokra palautetaan vuokrasopimuksen päätyttyä, mikäli vuokrat on hoidettu ja huoneisto luovutettu siivottuna sekä muutoin asianmukaisessa kunnossa.

Suomen Urheiluopisto pidättää itsellään oikeuden jättää palauttamatta takuuvuokran, mikäli vuokralainen laiminlyö vuokranmaksun tai aiheuttaa tahallista vahinkoa huoneessa/huoneistossa. Pidätämme myös oikeuden tarkistaa majoituksessa olevien asuntojen kunnon kuukausittain ilmoittamalla siitä etukäteen majoittujalle.