Ravintola Kaskela on olennainen osa Vierumäen urheiluopistoa

Kaskelassa tarjoillaan kaikki päivän ateriat, huomioiden sekä urheilijoiden että liikkujien ravitsemus. Nauti aamiainen, lounas ja päivällinen monipuolisesta seisovasta pöydästä. 

Ravintola Kaskela kattaa ennakkotilauksesta myös virkistäviä välipaloja ja rauhoittavia iltapaloja. Voit koota tarjolla olevista ruokalajeista juuri oman tarpeesi mukaisen kokonaisuuden. Kaskela palvelee kampuksen opiskelijoita, urheilijoita ja treenaajia, alueen vierailijoita sekä yritys- ja kokousasiakkaita. 

Ravintola Kaskelan ruokatuotetta ohjaavat vastuullisesti toimivien yhteistyökumppaneiden kautta hankitut raaka-aineet, joista kokkimme valmistavat maukkaat päivän ateriat edistämään hyvinvointia ja terveyttä.  Pyrimme päivittäisessä toiminnassamme mahdollistamaan jokaiselle asiakkaalle mahdollisuuden valita ravintoarvoiltaan itselleen sopivan kokonaisuuden.

Käytämme pääasiallisesti suomalaista alkuperää olevia tuotteita. Kaikki tuotteemme ovat vastuullisesti tuotettuja ja hankittuja yleisten laatuvaatimusten mukaisesti. Jauheliha- ja kalatuotteemme sisältävät aina vähintään 70% pääraaka-ainetta.

Haluamme osaltamme vaikuttaa luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseen. Toimintamme tulevaisuuden tähtäimenä ovat ekologisesti kestävät ja eettisesti oikein valitut tuotteet vieraidemme iloksi.

Aamiainen
Kaskelan aamiainen mahdollistaa opiskelijoiden, urheilevien ja liikkuvien ihmisten päivän aloituksen. Puuromme haudutetaan kaurahiutaleista ja sen kanssa voi nauttia vaikkapa rahkabaarin antimista. Tarjolla on aina sekä jogurttia että rahkaa, hedelmiä ja suomalaisia marjoja. Täysjyväleivän lisukkeeksi voit valita kalkkunaa ja juustoa vihannesten kera. Kananmunia valmistamme kahdella tapaa ja pöydässä on aina vegaaninen lämmin kasvisruoka. Juomina kahvia, teetä & tuoremehuja.

Lounas ja päivällinen
Kaskelassa tarjoillaan lounaalla päivittäin vaihtuva lämmin ruoka. Päivälliselle katetaan kaksi vaihtuvaa pääruokaa lisukkeineen. Kaikilla aterioilla on tarjolla monipuolinen salaattipöytä sekä leivät levitteineen, jälkiruoka ja ruokajuomana vesi tai maito. Päivän menu ilmoitetaan ravintolassa päivittäin.

Huolehdimme myös asiakasryhmien ennakkoon tilatuista välipala- ja iltapalatarjoiluista.

Huolehdimme poikkeustilanteen johdosta hyvästä hygieniasta, terveydestä ja turvallisuudesta, joten teethän sinäkin samoin.

Aamiainen 9,50€
Lounas 12€
Päivällinen 14€
Lapset 5-12v -50%

Muut ateriat tarjoilemme ennakkoon tilattuina ryhmien aikataulujen mukaisesti.

Palvelemme voimassa olevien ravintolarajoitusten mukaisesti.

Hovimestari palvelee numerossa 0300 870 126 ma-su klo 8-19
kaikissa ravintoloita koskevissa tiedusteluissa.

Asiakaspalvelu
0300 870 870
myynti@vierumaki.fi
Puheluiden hinta: 0,34€ /min, alv 24%