avanto uinti ulkoliikunta luonto hh oikea

Rantasaunat ja avantouinti

Rantasaunojen pukuhuoneen ovet ovat avoinna päivittäin klo 6-10 aamu-uimareita varten. Saunat eivät ole lämpimänä mutta pukuhuone on.

Iltasaunoja suunnittelemme parhaillaan ja viestimme tällä sivulla, sekä Vierumäki Friends sovelluksessa.

Palmu rantasauna

Rantasaunat Pihka ja Kaski - ryhmille avoinna tilauksesta

Saunavuorot ovat varattavissa ryhmille asiakaspalvelustamme ja liput avoimiin saunavuoroihin ostettavissa Vierumäki Friends-sovelluksesta.

Saunat sijaitsevat samassa rakennuksessa tilausravintola Valkjärven Palmun kanssa. Saunoilla vietetäänkin erilaisia tapahtumia. Saunatiloissa on takka- ja oleskeluhuone ruokailua ja illan viettoa varten sekä tilavat pukuhuoneet.

Pihka-saunan lauteilla istuu mukavasti noin 15 ja oleskelutiloissa 30 henkilöä.
Kaski-saunassa noin 10 henkilöä ja oleskelutiloissa noin 20 henkilöä.

Molemmista saunoista on vaivatonta pulahtaa virkistäytymään Valkjärveen, avanto pidetään auki koko talven.

Kalliokammi ja Karhunpesä

Savusauna ja elämysravintola - tilat vuokrattavissa

Keskellä Vierumäen koskematonta luontoa, kirkasvetisen Mustalammen rannalla sijaitsevat Kalliokammin ja Karhunpesän savusaunat ja elämysravintolat

Kalliokammin kokonaisuus koostuu aidosta 12 saunojan savusaunasta, pukutilasta sekä jylhästä kallion kainaloon rakennetusta turvekattoisesta ravintolasta. Karhunpesä on jykevä hirsirakennus, jonka alemmalla tasolla on 12 saunojalle mitoitettu savusauna pukutiloineen. Ravintolatupa sijaitsee ylemmällä tasolla. 

Country Clubin sauna

Country Clubin Clubisauna

Valkjärven Country Clubilla sijaitseva Clubisauna on alle 10 henkilön ryhmille sopiva sauna. Clubisaunalla on miellyttävä pukuhuonetila, joka soveltuu hyvin pienen kokouksen järjestämiseen tai iltapalan nauttimiseen.

Clubisaunalle voit tilata juomat ja pikkupurtavat ravintolasta.

Avoinna tilauksesta.

Saunatilan vuokra alk. 90 €/1,5 h.

valkjärvi uimarannat uinti ulkoliikunta hh vasen

Rannalle

Alueellamme on kolme kaunista järveä: Valkjärvi, Saarijärvi ja Suurijärvi

Syvän Valkjärven rannassa on kaksi rantasaunaa, Kaski ja Pihka, hyppytorni ja pukukopit. Yleisiä rantasaunavuoroja järjestetään aika ajoin, vuorot löytyvät tapahtumakalenterista.

Saarijärven Letturanta on vastaavasti luonnonkaunis paikka, jossa järjestetään kesäisin mm. perhekurssien lettukestejä. Matalapohjainen Letturanta sopii hyvin lasten uimapaikaksi.

Suurijärven rantoja on kiva käydä tallailemassa ja vaikka pulahtaa uimaankin sopivissa kohdin. Yleistä uimarantaa Suurijärven rannoilla ei ole.

triathlon uinti avovesiuinti ulkoliikunta hh vasen

Harjoitteletko triathloniin, swimrun-kilpailuihin
tai nautitko muuten vain uinnista avovedessä?

Päärakennus Kaskelan takaa aukeavat suojaisat ja puhdasvetiset järvet mahdollistavat omatoimisen uintiharjoittelusi. Finntriathlon Vierumäki -tapahtuman uintiosuudestakin tuttu siirtymä Valkjärvestä kannaksen yli Suurijärveen on jo elämys itsessään. Uimareille tehdyt kannakselle nousevat rappuset vievät useamman asteen lämpimämpään Suurijärveen, joka houkuttelee lämmöllään pidemmällekin uintilenkille. Muista kuitenkin omat taitosi ja huolehdi itse omasta turvallisuudestasi uinnin aikana.

Valkjärven hyppytornien puoleiselta laiturilta matkaa järvien väliselle kannakselle tulee noin 350 metriä sekä Suurijärven puolella uintirappuselta suoraan pohjoisessa siintävään niemenkärkeen noin 400 metriä suuntaansa. Tutustu retkeilykarttaan ja suunnittele oma swimrun-seikkailusi Vierumäen valloittavassa luonnossa!