Savusauna Kalliokammi kattaus-2

Valitse buffetmenuista tai neljästä kokonaisuudesta tarjoiltuna

Savusaunojen elämysravintoloissa voi nauttia pöytiin tarjoillusta menukokoneisuudesta tai buffetmenusta.

Yhteen tilaisuuteen voi valita yhden menukokonaisuuden, erikoisruokavaliot huomioimme ennakkoilmoituksen mukaisesti ilman lisämaksua. Ruokalajien muutoksista / vaihdoksista menuissa veloitamme + 5 € / henkilö lisämaksun vahvistetun kokonaishenkilömäärän mukaan laskettuna.

Savusaunamenut 1.10.2024-30.4.2025

Catering Savusaunamenut 1.10.2024-30.4.2025

Menuihin kuuluu perunarieskaa ja mallasleipää sekä levitettä.

SAVUSAUNAMENU 1 (68 €/henkilö)

Savustettua poronpaistia L,G sillikaviaaria, kylmäsavulohta sekä kirjolohenmätimoussea ja pikkelöityjä vihanneksia.

Karitsaa portviini- suklaakastikkeella L,G kermaisilla valkosipuliperunoilla sekä grillatulla varsiparsakaalilla.

Kuningatar- tiramisua L,G

SAVUSAUNAMENU 2 (59 €/henkilö)

Hirvipateeta lehtitaikinakuoressa L puolukkamelbaa sekä lehtikaalisipsiä.

Pintasavulohta ja brandy-korvasienikastiketta L,G sitrusperunamuhennosta sekä valkoviini-voissa haudutettuja kasviksia.

Vierumäen sitruunakakkua L,G lemon curdia sekä valkosuklaamoussea.

SAVUSAUNAMENU 3 (62 €/henkilö)

Lämminsavuporokeittoa L,G ja timjamiöljyä

Grillattua ankanrintaa L,G tummaa-kirsikkakastiketta, palsternakkapyreetä sekä hapankaalipaistosta.

Kermassa kanelin kera haudutettua leipäjuustoa sekä lakkahilloa. L,G

SAVUSAUNAMENU 4 (62 €/henkilö)

Blini ja katkarapuskagen L kirjolohenmätiä

Grillattua flanksteakkia mäiskyperunoilla L,G kasvisvarras ja bearnaiskastikketta.

Juustolautanen L,G Peltolan Blue- sinihomejuustoa, Porlammin munajuustoja sekä Jukolan Aito Cheddar -punaviinijuustoa, lakkahilloa ja mustikkarosmariinihilloa, talon siemennäkkäriä.

Tietoja:

Laskutus vahvistetun henkilömäärän mukaan, kuitenkin vähintään minimihenkilömäärän mukaan (10 henkilöä tai 10 annosta yhtä kokonaisuutta). Yhteen tilaisuuteen voi valita yhden menukokonaisuuden, erikoisruokavaliot huomioimme ennakkoilmoituksen mukaisesti ilman lisämaksua.

Palvelun sujuvuuden kannalta toivomme, että tilaus tehdään viimeistään 10 vuorokautta ennen tilaisuutta. Menut pitävät sisällään astiat tarjoiluiden nauttimiseen ja kankaisen lautasliinan. Elämyskokki tai tarjoilija on paikalla ruokailun ajan huolehtimassa asiakkaiden tilaisuudesta ja tarjoilusta.

Savusaunojemme elämysravintoloissa sauna- ja ruokajuomat tarjoillaan ennalta sovitun mukaisesti, huomioittehan että tarjolla on vain rajallinen valikoima ja voitte esittää halutessanne toiveita juomien suhteen. Juomat veloitetaan toteutuneen kulutuksen mukaan avattujen pullojen perusteella ja lisätään ryhmän yhteislaskulle tilaisuuden päätteeksi. Tarjoiluja ei ole mahdollista maksaa paikan päällä savusaunalla vaan ryhmä voi maksaa kokonaisuuden vastaanottoomme tilaisuuden jälkeen.

Savusaunat ja elämysravintolat ovat anniskelualuetta, joten omien juomien nauttiminen ei ole sallittua.

Palveluveloitukset:

  • savusaunamenu 6–20 henkilöä 250 €, sunnuntait ja juhlapyhät 500 €

  • savusaunamenu 21–30 henkilöä 350 €, sunnuntait ja juhlapyhät 700 €

Kammi alkuruoka koristelu

Catering buffet -menut 1.10.2024-30.4.2025

JUHLABUFFET (68 €/hlö)

Vihersalaattia ja kurkkua M,G,Veg Kynsilaukkamarinoituja kirsikkatomaatteja sekä Asikkalan juustolan Halo- juustoa L,G Katkarapu-Skagen-perunasalaattia L,G Rosmariinimarinoitua punasipulia M,G,Veg Vierumäen yrttistä foccacciaa sekä levitettä L *** Pitkään hautunutta hanger steakkia portviinikastikkeella. L,G Lohta kermaisessa kanttarelli-cappucinokastikkeessa L,G Paahdettuja rosmariiniperunoita M,G *** Vierumäen omenaista financierkakkua, omenahilloketta sekä maitosuklaaganachea L,G

TAPAS BUFFET (56 €/hlö)

Vihersalaattia sekä sitrusmarinoitua kurkkua (M,G,Veg) Kynsilaukkamarinoituja kirsikkatomaatteja sekä rucolaa (M,G,Veg) Balsamicomarinoituja herkkusieniä (M,G,Veg) Sitrus-basilikamarinoituja oliiveja (M,G,Veg) Rosmariinipikkelöityä punasipulia (M,G,Veg) Tzsatzikikastiketta (L,G) Bresaolaa, salamia, briejuustoa, manchegojuustoa (L,G) *** Chorizopyöryköitä (M,G) Paprika-valkosipulipaahdettua broileripataa (M,G) Patatas bravas (M,G,Veg) *** Talon yrttifocacciaa sekä ruskistettua vaahdotettua voita (L) *** Vaniljapannacottaa Romanovin mansikoilla (L,G)

SAUNABUFFET (42 €/hlö)

Kimchi- coleslawia L,G Halloumi-kirsikkatomaattisalaattia L,G Valkosipulikurkkuja M,G,V Paahdettua paprika-kesäkurpitsasalaattia M,G,V *** Savunmakuisia bbq-porsaan ribsejä L,G Thaibasilikamaustettua broileria M,G Paprikahilloketta M,G,V Aiolia M,G Paahdettuja perunoita paprikalla ja valkosipulilla maustettuna M,G,V Talon foccacciaa sekä voita L

TALVIBUFFET (58 €/hlö)

Vihreää salaattia pikkelöidyillä juureksilla M,G,Veg Kimchi- coleslawia paahdetuilla seesaminsiemenillä M,G,Veg Paahdettuja punajuuria sekä katkarapuskagenia L,G Asikkalan halo-juusto salaattia granaattiomenan siemenillä ja marinoidulla punasipulilla L,G Vierumäen yrttistä foccacciaa sekä levitteitä L *** Punaviiniliemessä pitkään hautunutta karitsanpaahtopaistia L,G Thai-basilikasitruunaruoho broileria ja bearnaisekastiketta L,G Salviavoissa paistettuja perunagnoccheja L,G *** Vierumäen sitruunaista financierkakkua, lemoncurdia ja valkosuklaamoussea L,G

RIISTAMENU (46 €/hlö)

Vihersalaattia ja kurkkua M,G,Veg Leipäjuustoa, melonisalaattia ja paahdettuja auringonkukansiemeniä L,G Katkarapuskagen-perunasalaattia L,G Rosmariinimarinoitua punasipulia M,G,Veg Bakeryn yrttistä foccacciaa sekä levitettä L *** Punaviinissä haudutettua riistakäristystä M,G Puolukkasurvosta sekä Myrttisen suolakurkkuja M, G, Veg Valkosipulikermaperunapaistosta L,G *** Raparperi-kaurapaistosta sekä vaniljakastiketta L,G

Tietoja:

Laskutus vahvistetun henkilömäärän mukaan, kuitenkin vähintään minimihenkilömäärän mukaan (10 henkilöä tai 10 annosta yhtä kokonaisuutta).

Yhteen tilaisuuteen voi valita yhden menukokonaisuuden, erikoisruokavaliot huomioimme ennakkoilmoituksen mukaisesti ilman lisämaksua. Ruokalajien muutoksista / vaihdoksista menuissa veloitamme + 5 € / henkilö lisämaksun vahvistetun kokonaishenkilömäärän mukaan laskettuna.

Palvelun sujuvuuden kannalta toivomme, että tilaus tehdään viimeistään 10 vuorokautta ennen tilaisuutta. Muut tilaukset toimitamme mahdollisuuksien mukaan. Catering-tilauksia toimitetaan klo 07.30 – 21.00 välisenä aikana. Näiden aikojen ulkopuolella poikkeavan toimitusajan lisäveloitus 110 € / toimituskerta.

Catering-palveluveloitus 63 € / toimituskerta (sunnuntaisin ja juhlapyhinä 126 €). Catering-toimitusten aikaikkuna on +-20 minuuttia asiakkaan toivoman kelloajan mukaan.

Sisältää tilatun ateriakerran tarjoiluiden toimituksen kohteeseen, tarjoiluiden esille laiton, ruokailutilan kevyen siistimisen sekä kohteen astioiden esille laiton noutopöytään. Tarjoiluastiat haetaan pois joko seuraavien tarjoiluiden tuonnin yhteydessä tai erikseen, paikan päällä sovittavana aikana.

Tarjoilutyöstä, kattamisesta, käytettyjen astioiden tiskaamisesta sekä ruokailutilan siivoamisesta veloitetaan tarjoilijaveloitus kuluneen ajan mukaan.

Tarjoilijaveloitus 79 € / tunti, minimiveloitus 1 tunti. Veloitus tapahtuu

alkaneiden tuntien mukaan.

Sopimuskumppaneidemme huviloissa huolehdimme asiakkaan suostumuksella huvilaemäntien kanssa yhteistyössä ruokailuiden astiahuollosta ja välisiivouksista asiakkaan lukuun, nämä sovitaan asiakas-/kohdekohtaisesti erikseen sujuvuuden varmistamiseksi.

Lisäastiat ja juoma- sekä viinilasit, pöytäliinat ja kankaiset lautasliinat

(Minimihenkilömäärä buffetteihin on 10/hlö, soveltuu kaikkiin cateringtiloihin)