Tarjoukset

Helppoa kesäruokaa - varaa ruokapaketti

Ruokapaketti Country Clubin lounaalle tai päivälliselle 43€/perhe (hinta sis. 2 aikuista + 2 lasta (5-14-vuotta). Suosittelemme ennakkovarausta myyntipalvelustamme:

vapaa-ajanmyynti@vierumaki.fi
puh. 010 5777 012

43€

Juhannus Vierumäen luonnossa rentoutuen perheen kesken

Juhannuksen suosittu perheiden täysihoitoloma on täynnä takuuvarmaa rentoutusta!

Vietä kesän ihaninta juhlaa perheen kesken liikkuen, nauttien ja iloiten. Juhannuspaketti sisältää liikuntaa ja hemmottelua koko perheelle. Juhannuksen kruunaa Wanha Gardenin juhannusjuhlat upean järvimaiseman äärellä!

Juhannuspaketti sisältää majoituksen, ohjelman mukaisen liikunnan sekä ruokailut herkullisten buffetpöytien äärellä.

vierumäki, perheloma

Vapaa-ajan myynti (avoinna ma-pe klo 8-16)

 010 5777 012

 vapaa-ajanmyynti@vierumaki.fi

Nappaa pizza mukaan mökille, rannalle tai matkaevääksi!

Uutta! Nyt saat herkulliset pizzat myös mukaasi! Ota mukaan mökille, nautiskele rannalla tai herkuttele piknikillä. Pizzan tilaat kätevästi numerosta 010 5777 424 tai Sport Barin tiskiltä. Pizzat paistamme Sport Barin aukioloaikoina. Muistathan myös, että ravintolastamme voit ostaa mukaasi myös viilentäviä virvokkeita ja mietoja juomia klo 9-21 välisenä aikana!

Katso pizzalista täältä.

alk. 13,50€

Kesän tarjouksia Day Spassa

Beauty Pedic 60min 75€ (norm. 88€)
Kauniit huolettomat kesävarpaat uudella LED-kovetteisella lakkauksella. Sisältää virkistävän jalkakylvyn, kynsien ja kynsinauhojen kosmeettisen hoidon, LED-kovetteisen kestolakkauksen luonnonkynsille sekä silkkisen hoitovoiteen.

60min kasvohoito + ripsien ja
kulmien kestovärjäys 87€ (norm. 107€)
Ihon tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaan räätälöity kasvohoito ja kulmien sekä ripsien kestovärjäys.

Stress Relief 45min 60€ (norm. 83€)
Niska-hartia-alueen tehokäsittely, joka lievittää lihasten jännitystä, purkaa kramppeja ja hellii mieltä. Stressiniskahieronnassa käytetään UMG-Aromatican kokonaisvaltaisesti rentouttavaa hoitoöljyä.

75min Classic/Sport 73€ (norm. 83€)
Lihaskireyksiä poistavaa ja lihaksia rentouttavaa klassista hierontaa tai lihasten aineenvaihduntaa nopeuttavaa ja rasituksesta palautumista edistävää urheiluhierontaa.

Tarjoukset voimassa 1.6.-31.7.2018. Saunojen ja loungen käyttö sisältyvät hintaan.

Varaa hoito

 010 5777 426

 spa@vierumaki.fi

Särkeekö niskaa? Jumittaako hartiat?

Suomen Urheiluopiston hierojaopiskelijat poistavat jumeja ja vapauttavat kireitä niskoja lempein mutta varmoin ottein. Hierojaopiskelijoiden vastaanotto palvelee Vierumäkihallin toisessa kerroksessa. Tervetuloa!

Opisekelijahieronta avoinna:

Ajalla 4.6.-26.8.2018
ma-su 9.00-21.00

Varaa aikasi nettiajanvarauksesta tai puhelimitse 010 5777 224 (puhelinajanvaraus aukioloaikojen puitteissa). Hinnaston ja lisätiedot löydät täältä.

Perhe on paras - erityisesti kesällä!

Stressitöntä yhdessäoloa? Koko perheelle sopivaa tekemistä? Valmiiseen ruokapöytään istumista?

Jos vastasit kyllä, on Perhe on paras, tutummin POP-kurssi perheesi kesän ykkösvalinta!

Kesän POP-kurssit tarjoilevat monipuolisen kattauksen sporttailua, rentoilua ja mukavaa yhdessä tekemistä. Loma sujuu leppoisasti täysihoidosta ja yhdessäolosta nauttien.

Tarjonnassamme useita erimittaista koko perheen liikuttavia POP-kursseja kesälle 2018. Kesä on paras Vierumäellä vietettynä!

Vapaa-ajan myynti (avoinna ma-pe klo 8-16)

 010 5777 012

 vapaa-ajanmyynti@vierumaki.fi

Skannaa kesäkuntoa tarjoushinnalla

Osallistutko FinntriathloniinRunfestiin tai muuhun kesän urheilutapahtumaan? Testaa nyt kesän kuntosi tarjoushinnalla ja ota kaikki irti treenaamisesta! Testaus suoritetaan samoissa tiloissa, kuin ammattiurheilijoidenkin testaukset, eikös se siis tee sinustakin lähes ammattiurheilijan?

Kunnon skannaus -paketti sisältää:

  • kestävyyskuntoa arvioivan epäsuoran polkupyöräergometritestin
  • kehonkoostumusta mittaavan InBody-mittauksen

Testaukseen on hyvä varata aikaa tunnin verran, sillä testauksen jälkeen asiantuntija käy testin tulokset läpi ja antaa vinkkejä kunnon kohentamiseen ja ruokavalion hiomiseen. Huom. vältä ruokailua 1-2 tuntia ennen kunnon skannausta. Liikunta- ja terveysklinikka sijaitsee urheiluhallilla.

Tarjous on voimassa 25.-29.6.2018 klo 9.30-15.30.

Varaa oma aikasi kunnon skannaukseen:
Jaana Nakari 
puh. 010 5777 417
jaana.nakari@vierumaki.fi

50€ 105€

Hyödynnä sporttipassietu!

Nyt kaikille Vierumäki Resort Hotellissa majoittuville sporttipassi veloituksetta! Sporttipassin saa käyttöönsä jokainen Vierumäki Resort Hotellin huoneen yöpyjä koko majoittumisensa ajaksi. Etu koskee myös kokousasiakkaita, joiden kokouspakettiin kuuluu majoittuminen Vierumäki Resort Hotellissa. Etu koskee varauksia, jotka on tehty Vierumäen verkkokaupan tai myyntipalvelun kautta.

Sporttipassilla hyödynnät Vierumäen liikuntapaikkoja ja -välineitä omatoimiseen liikkumiseen. Edut ovat käytössäsi rajattomasti, aukioloaikojen ja varaustilanteen mukaisesti.  Sporttipassi avaa ovet mm. uimahalliin, Greeni Kuntostudiolle sekä urheiluhallin kuntosalille, yleisurheilutiloihin urheiluhallissa, ulkoilu- ja suunnistusreiteille sekä frisbeegolfradalle. Hyödynnä siis etusi!

Lisätietoa sporttipassista, ehdoista ja sen piiriin kuuluvista liikuntapaikoista saat täältä.