Tarjoukset

Kesäkuun tarjoukset Day Spassa

Stress Relief 63€ (norm. 73€)
Niska-hartia-alueen tehokäsittely, joka lievittää lihasten jännitystä, purkaa kramppeja ja hellii mieltä. Stressiniskahieronnassa käytetään UMG-Aromatican kokonaisvaltaisesti rentouttavaa hoitoöljyä.

Classic-hieronta 75min 70€ (norm. 83€)
Lihaskireyksiä poistavaa ja lihaksia rentouttavaa klassista hierontaa tai lihasten aineenvaihduntaa nopeuttavaa ja rasituksesta palautumista edistävää urheiluhierontaa.

Spa pedikyyri 65 € (norm. 78€)
Jalkoja hellivä pedikyyri, sisältäen virkistävän jalkakylvyn, kuorinnan, sarveistumien poiston, kynsien kosmeettisen hoidon,  jalkahieronnan sekä viilentävän hoitovoiteen.

Clear Skin -kasvohoito 50€ (norm. 58€)
Puhdistava kasvohoito, jonka yhteydessä saat hyvät ihonhoitovinkit kotiin. Hoito sopii niin miehelle kuin naiselle. Hoito voidaan tehdä myös 45min Heleyttävänä-kasvohoitona.

Day Span saunojen ja loungen käyttö sisältyvät hintoihin. Tarjoukset voimassa 1.6.-30.6.2019

Varaa hoito

 010 5777 426

 spa@vierumaki.fi

Hyödynnä etu! Veloitukseton Late Checkout sunnuntaisin

Viivy vielä hetki ja ota kaikki irti viikonlopusta! Kuuntelimme asiakkaitamme ja tarjoamme nyt Late Checkoutin (norm. 25€) veloituksetta kaikkiin yöpymisiin sunnuntaisin. Näin voit viipyä vielä hetken, pelata loppuun kierroksen golfia tai syödä rauhassa ennen kotimatkalle suuntaamista. Kysy mahdollisuutta huoneen, huoneiston tai mökin myöhäisempään luovutukseen sisäänkirjautumisesi yhteydessä.

Veloitukseton huoneen myöhäinen luovutus on voimassa kaikkiin yöpymisiin, kun lähtöpäiväsi on sunnuntai. Etu koskee kaikkia majoituksia. Edun hyödyntämiseen vaikuttaa huonekohtainen varaustilanne. Etu voimassa toistaiseksi.

Superior Plus 0€ 25€

KYSY LISÄÄ VASTAANOTOSTAMME

 010 5777 020

 vastaanotto@vierumaki.fi

Vierumäki Friends -etuasiakkaana saat lomastasi enemmän irti!

Vierumäki Friends -etuasiakkaanamme saat vaihtuvia etuja ja alennuksia monipuolisista majoitus- ja liikuntapalveluistamme sekä ravintoloistamme.

Liittymisetuna nyt lasi pirskahtelevaa talon kuohuvaa ja yksi Active Hours -ohjattu liikuntatunti veloituksetta. Tutustu voimassa oleviin ystävän etuihin ja viihdy Vierumäellä!

Happy Hour -edut Sport Barissa

Sport Barissa viihdytään Happy Hourin seurassa. Tarkista edut ja tule paikan päälle!

Sport Barin Happy Hour -edut

MA-PE KLO 16.00-19.00
Hanatuotteet 0,4 l………..4 €
Talon kuohuva 12 cl…3,50 €
Nachot………………………..4 €

LA KLO 14.00-17.00
Hanatuotteet 0,4 l………..4 €
Talon kuohuva 12 cl…3,50 €
Nachot………………………..4 €

SU KLO 12.00-15.00
Sunnuntaisiivet 16 kpl….6 €
Lapin kulta 0,25 l………..2 €

alk. 2€

Hyödynnä sporttipassietu!

Nyt kaikille Vierumäki Resort Hotellissa majoittuville sporttipassi veloituksetta! Sporttipassin saa käyttöönsä jokainen Vierumäki Resort Hotellin huoneen yöpyjä koko majoittumisensa ajaksi. Etu koskee myös kokousasiakkaita, joiden kokouspakettiin kuuluu majoittuminen Vierumäki Resort Hotellissa. Etu koskee varauksia, jotka on tehty Vierumäen verkkokaupan tai myyntipalvelun kautta.

Sporttipassilla hyödynnät Vierumäen liikuntapaikkoja ja -välineitä omatoimiseen liikkumiseen. Edut ovat käytössäsi rajattomasti, aukioloaikojen ja varaustilanteen mukaisesti.  Sporttipassi avaa ovet mm. uimahalliin, Greeni Kuntostudiolle sekä urheiluhallin kuntosalille, yleisurheilutiloihin urheiluhallissa, ulkoilu- ja suunnistusreiteille sekä frisbeegolfradalle. Hyödynnä siis etusi!

Lisätietoa sporttipassista, ehdoista ja sen piiriin kuuluvista liikuntapaikoista saat täältä.