Tarjoukset

Matkamessutarjous! Viikonloppuyö Vierumäki Resort Hotellissa 90€/vrk/2hh ajalla 16.-18.2.2018.

Ota varaslähtö hiihtolomaan ja tule tutustumaan Vierumäen rajattomiin mahdollisuuksiin edullisella messutarjouksellamme. Majoitus uudessa ja upeassa Vierumäki Resort Hotellissa!

Tutustu talvisiin ulkoilulajeihin, hiihdä, liiku ohjatuilla liikuntatunneillamme, nautiskele ravintolamaailmassa tai hemmottele itseäsi Day Spassa. Meiltä löydät tekemistä moneen makuun!

Hyödynnä tarjous ja tee varaus
Varaa tarjoushintainen huone verkkokaupastamme klikkaamalla ”Tee varaus” painiketta sivun oikeassa laidassa tai yläreunassa. Syötä majoitushakuun haluamasi päivämäärä ja valitse majoitustyypiksi ”huoneet”. Etene varauksessasi verkkokaupan ohjeiden mukaan.

Tarjous voimassa 28.1.2018 saakka. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla vain rajoitettu määrä. Hinta voimassa vain verkkokaupassa ja koskee varauksia ajalle 16.-18.2.2018. Tarjoushinta ei sisällä lisä- tai erillispalveluja, esimerkiksi lemmikkihuoneita tai lisävuoteita. Tarjous koskee vain uusia varauksia. Ei peruutus- tai siirto-oikeutta.

90€/vrk/2hh

Varaa tunnelmallinen mökkiloma nyt tarjoushintaan

Vietä pieni talviloma yhdessä perheen kesken tai kurvaa suuremmalla porukalla liikkumaan ja viihtymään Vierumäelle. Mökki- ja resort-majoituksemme tarjoavat tasokkaat puitteet yhdessäololle. Liiku sydämesi kyllyydestä!

Resort-majoitus ma-to alk. 232€/vrk (norm. alk. 290€/vrk).
Mökkimajoitus ma-to alk. 196€/vrk (norm. alk. 245€/vrk)

Varaa verkkokaupastamme! Tarjous voimassa 1.1.-15.2.2018.

alk. 196€/vrk

Tutustu hiihtolomien tarjontaan

Koe talven taikaa hiihtolomalla! Tutustu hiihtolomien lomapaketteihin ja liikunnallisen hiihtoloman menovinkkeihin täällä. Esimerkiksi hiihtoloman perhelomapaketti alk. 180€/2hh/vrk Vierumäki Resort Hotellissa tai perhelomapaketti alk. 150€/2hh/vrk sporttihotelli Ilkassa. Tutustu lomapaketteihin ja tarjousehtoihin täällä.

Muista myös hiihtolomien suosisitut Perhe On Paras -kurssit! Tarjonnassamme nyt kahdeksan eri mittaista liikunnallista täysihoitokurssia hiihtolomaviikoille 8 ja 9!

Alkuvuoden liikunnalliset lomat

Aloita vuosi 2018 virkeänä ja hyvinvoivana. Tutustu liikuntalomiimme ja ota energinen startti uuteen vuoteen! Tarjonnastamme löydät liikunnallisia irtiottoja, hyvinvointia ja hemmottelua sekä koko perheen kursseja. Tutustu tarjontaan!

Tammikuun hemmottelutarjouksia Day Spassa

*45min Classic –hieronta 50€ (norm.60€)
*75min Hot Stone –hieronta 75€ (norm.90€)
*90min Relax –hoitopaketti 110€ (norm.135€)
*90min Kasvohoidon yhteydessä kestovärit veloituksetta, hoito 115€ (norm.130€)

Tarjoushinnat voimassa 31.1.2018 saakka. Hinnat sisältävät saunojen ja loungen käytön.

Tutustu myös kosmetologiharjoittelijan edullisiin hoitoihin!

*60min Spa Pedikyyri 50€
*75min Medipedikyyri 60€
*60min Spa Manikyyri 40€
*60min Beauty Manic 45€ (kestolakkauksella)
*45min Clear skin -ihonpuhdistus 37€
*60min Payot -kasvohoito 55€

Kosmetologiharjoittelijan hoitoja saatavilla 2.2. asti. Varaa puhelimitse tai Day Span vastaanotosta.

Varaa hoito

 010 5777 426

 spa@vierumaki.fi

Vierumäki-lahjakortti on oiva lahjaidea

Vierumäki-lahjakortti tuo saajalleen liikkumisen iloa ja hyvää mieltä! Lahjakortti oiva lahjaidea ystävälle tai perheenjäsenelle ja takaa saajalle varmasti mielekästä tekemistä. Kääri nyt pukinkonttiin vaikkapa liikunnallinen loma tai rentoutumishetkiä Day Spassa. Lahjakortin voit ostaa R-kioskeista kautta maan tai tilata verkosta. Katso lisää ja tilaa.