Tarjoukset

Keilatarjous hiihtolomalaisille!

Hiihtolomalla keilataan ystävien ja koko perheen kesken! Lomalaiset nyt keilaamaan vain 20€/h/rata! Tarjous voimassa ajalla 25.-28.2.2019 klo 18.00-21.00. Katso hiihtoloman aukioloajat keilahallin sivuilta.

Varaukset: puh. 010 5777 290 tai keilahalli@vierumaki.fi.

20€/h/rata

Mmmm.. miten herkullisia tarjouksia!

Hemmottele itseäsi sekä ystävääsi kuohuvalla tai vaikkapa herkullisella laskiaispullalla laturetken lomassa!

Kuohuvaa ja vaahtokarkkeja
Kaksi lasia Freixenet Italian Rose -kuohuviiniä (á 12cl) ja vaahtokarkkeja yhteishintaan 10€. Tarjous voimassa Sport Barissa sekä Grill À la cartessa ajalla 11.2.-3.3.2019.

Herkuttele laskiaispullalla
Laskiaispulla kermavaahdolla ja mansikkahillolla sekä kaakao, kahvi tai tee yhteishintaan 3,50€. Herkuttele vaikka hiihtoretken lomassa! Tarjous voimassa Tahkon kahvilassa, Greeni Kauppa & Kahvilassa sekä hiihtoloman latukahvilassa (7 Minutes Break Bar, Classic-golfkentän kupeessa) ajalla 11.2.-6.3.2019.

Helmikuun tarjoukset Day Spassa

Kasvohoito 60min, 77€ (norm. 87€)
Ihon tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaan räätälöity kasvohoito.

Relax-hoitopaketti, 115€ (norm. 138€)
Täydellisesti rentouttava ja hemmotteleva Spa-hoitopaketti. Sisältää kevyen aromaattisen vartalohieronnan, ylellisen kasvohieronnan sekä naamion kasvoille, rentouttavan hieronnan jaloille sekä raikkaan smoothien nautittavaksi.

Stress Relief -hieronta 45min, 63€ (norm. 73€)
Niska-hartia-alueen tehokäsittely, joka lievittää lihasten jännitystä, purkaa kramppeja ja hellii mieltä. Stressiniskahieronnassa käytetään UMG-Aromatican kokonaisvaltaisesti rentouttavaa hierontaöljyä.

Classic/Sport hieronta 75min, 75€ (norm. 83€)
Lihaskireyksia poistavaa ja lihaksia rentouttavaa klassista hierontaa tai lihasten aineenvaihduntaa nopeuttavaa ja rasituksesta palautumista edistävää urheiluhierontaa.

Saunojen ja loungen käyttö sisältyvät hintoihin. Tarjoukset voimassa 1.2.-28.2.2019.

Varaa hoito

 010 5777 426

 spa@vierumaki.fi

Viikolla 8 vegeillään!

Viikolla 8 (18.-24.2.2019) ravintola Wanha Sali tarjoilee maittavia vegeruokavaihtoehtoja lounas- ja päivällisruoan ohella. Tutustu viikon 8 lounas- ja päivällislistaan täällä. Tervetuloa herkuttelemaan!

Vierumäki Friends -etuasiakkaana saat lomastasi enemmän irti!

Vierumäki Friends -etuasiakkaanamme saat vaihtuvia etuja ja alennuksia monipuolisista majoitus- ja liikuntapalveluistamme sekä ravintoloistamme.

Liittymisetuna nyt lasi pirskahtelevaa talon kuohuvaa ja yksi Active Hours -ohjattu liikuntatunti veloituksetta. Tutustu voimassa oleviin ystävän etuihin ja viihdy Vierumäellä!

Tennistä tykisti tarjoushinnalla!

Hiihtolomalla tykitetään tennistä ammattilaisen ohjauksessa tarjoushinnalla! Tennistunti sisältäen ohjauksen ja pallotykin hiihtolomalaisten hintaan 41€/tunti. Tarjous sisältää kenttävuokran, pallotykin, pallot ja valmentajan ohjauksen.

Tarjous voimassa ajalle 19.-21.2.2019 klo 10.00-14.00. Varaukset holger.vontroil@vierumaki.fi

41€

Maksutonta golfopastusta

Onko kesäksi mietinnässä uusi laji? Tule testaamaan golfialämpimään sisähalliimme keskiviikkona 20.2.2019 klo 16.30-19.30. Tapahtumassa on maksuton golfvalmentajan opastus sekä välineet ja pallot!

Tapahtumaan osallistuneille kesän 2019 alkeiskurssit ja opetuspaketit varattavissa tarjoushintaan! Joko mennään?

0€

Pizzalauta – yksin, kaksin tai porukalla!

Ravintola Grill tarjoaa nyt maistuvan pizzalaudan. Laudalle on katettu 3 pizzaa.
Nauti pizzalauta alkuruoaksi tai pääruoaksi, yksin, kaksin tai isommalla porukalla!

Pizza nro 1: Poroa & punasipulia
Kylmäsavustettua poroa, punasipulia, suolakurkkua ja aurajuustoa

Pizza nro 2: Palvia & juustoja
Palvattua kinkkua, ananasta ja aurajuustoa

Pizza nro 3: 3 vapaavalintaista täytettä

Täytevaihtoehtoina:
Broileri, ananas, palvattu kinkku, paahdettu paprika, katkarapu, salami, tuore herkkusieni, pekoni, punasipuli, kirsikkatomaatti, kylmäsavustettu poro, latva-artisokka, tonnikala, kapris, aurajuusto, mozzarella, vuohenjuusto, rucola, jalapeno, valkosipuli.

37 €

Happy Hour -edut Sport Barissa

Sport Barissa viihdytään Happy Hourin seurassa. Tarkista edut ja tule paikan päälle!

Sport Barin Happy Hour -edut

MA-PE KLO 16.00-19.00
Hanatuotteet 0,4 l………..4 €
Talon kuohuva 12 cl…3,50 €
Nachot………………………..4 €

LA KLO 14.00-17.00
Hanatuotteet 0,4 l………..4 €
Talon kuohuva 12 cl…3,50 €
Nachot………………………..4 €

SU KLO 12.00-15.00
Sunnuntaisiivet 16 kpl….6 €
Lapin kulta 0,25 l………..2 €

alk. 2€

Hyödynnä sporttipassietu!

Nyt kaikille Vierumäki Resort Hotellissa majoittuville sporttipassi veloituksetta! Sporttipassin saa käyttöönsä jokainen Vierumäki Resort Hotellin huoneen yöpyjä koko majoittumisensa ajaksi. Etu koskee myös kokousasiakkaita, joiden kokouspakettiin kuuluu majoittuminen Vierumäki Resort Hotellissa. Etu koskee varauksia, jotka on tehty Vierumäen verkkokaupan tai myyntipalvelun kautta.

Sporttipassilla hyödynnät Vierumäen liikuntapaikkoja ja -välineitä omatoimiseen liikkumiseen. Edut ovat käytössäsi rajattomasti, aukioloaikojen ja varaustilanteen mukaisesti.  Sporttipassi avaa ovet mm. uimahalliin, Greeni Kuntostudiolle sekä urheiluhallin kuntosalille, yleisurheilutiloihin urheiluhallissa, ulkoilu- ja suunnistusreiteille sekä frisbeegolfradalle. Hyödynnä siis etusi!

Lisätietoa sporttipassista, ehdoista ja sen piiriin kuuluvista liikuntapaikoista saat täältä.