Tarjoukset

Huhtikuun tarjoukset Day Spassa

Stress Relief-hieronta 63€ (norm. 73€)
Niska-hartia-alueen tehokäsittely (45min), joka lievittää lihasten jännitystä, purkaa kramppeja ja hellii mieltä. Stressiniskahieronnassa käytetään UMG-Aromatican kokonaisvaltaisesti rentouttavaa hoitoöljyä.

Spa Manikyyri 55€ (norm. 68€)
Manikyyri sisältää kuorinnan, käsikylvyn, hoitoseerumin, kynsien ja kynsinauhojen kosmeettisen hoidon, kynsien lakkauksen tai kiillotuksen sekä käsihieronnan.

Classic- tai sport-hieronta 50€ (norm. 63€)
Classic- tai Sport-hieronta valintasi mukaan. Classic-hieronta on lihaskireyksiä poistavaa ja lihaksia rentouttavaa klassista hierontaa. Voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Sport-hieronta nopeuttaa lihasten aineenvaihduntaa ja edistää rasituksesta palautumista. Voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja toteuttaa myös urheiluhierontana.

Clear Skin 50€ (58€)
Puhdistava kasvohoito (45min), jonka yhteydessä saat hyvät ihonhoitovinkit kotiin. Hoito sopii niin miehelle kuin naiselle. Hoito voidaan tehdä myös 45min heleyttävänä-kasvohoitona.

Day Span saunojen ja loungen käyttö sisältyvät hintoihin. Tarjoukset voimassa 1.4.-30.4.2019.

Varaa hoito

 010 5777 426

 spa@vierumaki.fi

Vierumäki Friends -etuasiakkaana saat lomastasi enemmän irti!

Vierumäki Friends -etuasiakkaanamme saat vaihtuvia etuja ja alennuksia monipuolisista majoitus- ja liikuntapalveluistamme sekä ravintoloistamme.

Liittymisetuna nyt lasi pirskahtelevaa talon kuohuvaa ja yksi Active Hours -ohjattu liikuntatunti veloituksetta. Tutustu voimassa oleviin ystävän etuihin ja viihdy Vierumäellä!

Happy Hour -edut Sport Barissa

Sport Barissa viihdytään Happy Hourin seurassa. Tarkista edut ja tule paikan päälle!

Sport Barin Happy Hour -edut

MA-PE KLO 16.00-19.00
Hanatuotteet 0,4 l………..4 €
Talon kuohuva 12 cl…3,50 €
Nachot………………………..4 €

LA KLO 14.00-17.00
Hanatuotteet 0,4 l………..4 €
Talon kuohuva 12 cl…3,50 €
Nachot………………………..4 €

SU KLO 12.00-15.00
Sunnuntaisiivet 16 kpl….6 €
Lapin kulta 0,25 l………..2 €

alk. 2€

Hyödynnä sporttipassietu!

Nyt kaikille Vierumäki Resort Hotellissa majoittuville sporttipassi veloituksetta! Sporttipassin saa käyttöönsä jokainen Vierumäki Resort Hotellin huoneen yöpyjä koko majoittumisensa ajaksi. Etu koskee myös kokousasiakkaita, joiden kokouspakettiin kuuluu majoittuminen Vierumäki Resort Hotellissa. Etu koskee varauksia, jotka on tehty Vierumäen verkkokaupan tai myyntipalvelun kautta.

Sporttipassilla hyödynnät Vierumäen liikuntapaikkoja ja -välineitä omatoimiseen liikkumiseen. Edut ovat käytössäsi rajattomasti, aukioloaikojen ja varaustilanteen mukaisesti.  Sporttipassi avaa ovet mm. uimahalliin, Greeni Kuntostudiolle sekä urheiluhallin kuntosalille, yleisurheilutiloihin urheiluhallissa, ulkoilu- ja suunnistusreiteille sekä frisbeegolfradalle. Hyödynnä siis etusi!

Lisätietoa sporttipassista, ehdoista ja sen piiriin kuuluvista liikuntapaikoista saat täältä.