Tarjoukset

Laduille, uimaan ja kahville yhteishintaan 12€!

Tule laduille, uimahallin lämpöisiin vesiin ja nauti kupponen kuumaa! Nyt Ski Fee, uimahallikäynti sekä kuuma mehu/kahvi yhteishintaan 12€!

Kysy lisää Greeni Kauppa & Kahvilasta tai urheiluhallita.

12€

Sparrausta palautumiseen!

Palaudunko riittävästi? Miten kuormitun henkisesti ja fyysisesti arjessa ja vapaa-ajalla? Mistä kehoni koostuu? Näihin kysymyksiin saat vastauksen liikunta- ja terveysklinikaltamme. Sparrausta palautumiseen -testipaketti sisältää Inbody-kehonkoostumusanalyysin sekä Firstbeat hyvinvointianalyysin. Testipaketti sopii kaikille omasta hyvinvoinnista, terveydestä ja liikkumistottumuksista kiinnostuneille. Testit sisältävät myös testipalautteen.

Hinta 180€/henkilö (normaalisti 230€).

Tarjouksen voimassa ajalla 1.11.2018-31.1.2019.

Lisätiedot ja varaukset arkisin klo 8-16 numerosta 010 5777 012.

180€/hlö 230€/hlö

Joulukuun tarjoukset Day Spassa

Spa pedikyyri 70€ (norm. 78€)
Jalkoja hellivä pedikyyri, sisältäen virkistävän jalkakylvyn, kuorinnan, sarveistumien poiston, kynsien kosmeettisen hoidon,  jalkahieronnan sekä viilentävän hoitovoiteen.

90 min. kasvohoito + ripsien ja kulmien kestovärjäys 118€ (norm. 138€)
Ihon tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaan räätälöity kasvohoito ja kulmien sekä ripsien kestovärjäys.

75 min Classic/Sport hieronta 75€ (norm. 86€)
Lihaskireyksiä poistavaa ja lihaksia rentouttavaa klassista hierontaa tai lihasten aineenvaihduntaa nopeuttavaa ja rasituksesta palautumista edistävää urheiluhierontaa.

Stress relief 63€ (norm. 73€)
Niska-hartia alueen tehokäsittely, joka lievittää lihasten jännitystä, purkaa kramppeja ja hellii mieltä. Stressiniskahieronnassa käytetään UMG-Aromatican kokonaisvaltaisesti rentouttavaa hoitoöljyä.

Saunojen ja loungen käyttö sisältyvät hintoihin. Tarjoukset voimassa 1.12.2018-31.12.2018.

Varaa hoito

 010 5777 426

 spa@vierumaki.fi

Joulun odotuksen kruunaa perinteinen jouluglögi

Kun ulkona on käy viima, on hyvä lämmitellä sisällä perinteisen jouluglögin äärellä. Jos kylmä on puolestaan päässyt luihin ja ytimiin asti, lämmittää terästetty glögi varmasti!

Glögi terästettynä (2cl)……………….6,50€
Glögi terästettynä  (4cl)………………9,00€
Glögi, alkoholiton……………………..3,50€

Saatavilla Sport Barissa, Grill á la cartessa, Resort & Kitchenissä, Greeni Kauppa & Kahvilassa. Tahkon kahvilassa vain alkoholiton glögi. Ei voimassa ravintola Wanha Salissa, opiskelijaravintola Kaskelassa ja yökerho Teatrossa.

alk. 3,50€

Pizzalauta – yksin, kaksin tai porukalla!

Ravintola Grill tarjoaa nyt maistuvan pizzalaudan. Laudalle on katettu 3 pizzaa.
Nauti pizzalauta alkuruoaksi tai pääruoaksi, yksin, kaksin tai isommalla porukalla!

Pizza nro 1: Poroa & punasipulia
Kylmäsavustettua poroa, punasipulia, suolakurkkua ja aurajuustoa

Pizza nro 2: Palvia & juustoja
Palvattua kinkkua, ananasta ja aurajuustoa

Pizza nro 3: 3 vapaavalintaista täytettä

Täytevaihtoehtoina:
Broileri, ananas, palvattu kinkku, paahdettu paprika, katkarapu, salami, tuore herkkusieni, pekoni, punasipuli, kirsikkatomaatti, kylmäsavustettu poro, latva-artisokka, tonnikala, kapris, aurajuusto, mozzarella, vuohenjuusto, rucola, jalapeno, valkosipuli.

37 €

Särkeekö niskaa? Jumittaako hartiat?

Suomen Urheiluopiston hierojaopiskelijat poistavat jumeja ja vapauttavat kireitä niskoja lempein mutta varmoin ottein. Hierojaopiskelijoiden vastaanotto palvelee Vierumäkihallin toisessa kerroksessa. Tervetuloa!

Varaa aikasi nettiajanvarauksesta tai puhelimitse 010 5777 224 (puhelinajanvaraus aukioloaikojen puitteissa). Hinnaston ja lisätiedot löydät täältä.

Hyödynnä sporttipassietu!

Nyt kaikille Vierumäki Resort Hotellissa majoittuville sporttipassi veloituksetta! Sporttipassin saa käyttöönsä jokainen Vierumäki Resort Hotellin huoneen yöpyjä koko majoittumisensa ajaksi. Etu koskee myös kokousasiakkaita, joiden kokouspakettiin kuuluu majoittuminen Vierumäki Resort Hotellissa. Etu koskee varauksia, jotka on tehty Vierumäen verkkokaupan tai myyntipalvelun kautta.

Sporttipassilla hyödynnät Vierumäen liikuntapaikkoja ja -välineitä omatoimiseen liikkumiseen. Edut ovat käytössäsi rajattomasti, aukioloaikojen ja varaustilanteen mukaisesti.  Sporttipassi avaa ovet mm. uimahalliin, Greeni Kuntostudiolle sekä urheiluhallin kuntosalille, yleisurheilutiloihin urheiluhallissa, ulkoilu- ja suunnistusreiteille sekä frisbeegolfradalle. Hyödynnä siis etusi!

Lisätietoa sporttipassista, ehdoista ja sen piiriin kuuluvista liikuntapaikoista saat täältä.