Tervetuloa hiihtämään Vierumäelle

Päivitämme tämän sivun heti ja aina, kun saamme latukoneelta reittitiedot.

Latutiedote on päivitetty 23.3.2023 klo 11

Tykkilumilatu ajettu 23.3.2023 klo 9

Urheilukentän ladut ajettu 20.3.2023 klo 8.00

Opiston valoladuilla, Mustalammen lenkillä sekä Valoilveksellä latupohja on jäinen ja sohjoinen. Tästä johtuen näiden reittien huoltoa ei suoriteta. Seuraamme säätä ja pohjan kuntoa päivittäin ja tiedotamme mikäli tilanne muuttuu.

Oikean hiihtosuunnan tunnistat ladulla siitä, jos perinteisen latu-uria on vain yksi sen pitäisi olla kulkusuuntaasi nähden oikeassa reunassa! Ethän hiihdä laduilla väärään suuntaan!

Lähdettäessä hiihtämään Tennis&Padelhallilta hiihtosuunta vastapäivään. Hiihtosuunnan osoittava nuoli löytyy ladun alusta.

Padel ulkona

Ulkopadelkentät

Vuosi sitten valmistuneet, laadukkaat Vierumäen padelkentät mahdollistavat hittilajista nauttimisen jatkossa myös ulkona. Uudet kentät sijaitsevat Jäähallin ja Tennis- ja Padelhallin välisessä maastossa. 

Mailat ja pallot saat tarvittaessa vuokrattua Sportif -kaupasta Tennis- ja padelhallista.

Varaa vuorosi aktiviteettikaupasta ja tule pelaamaan tämän hetken suosituinta lajia, olit sitten vanha konkari tai ensimmäistä kertaa lajia kokeileva!

Vierumäki Tennis ulkotennis massa

Tenniskentät

Juuri kunnostetut kovat ulkotenniskenttämme saivat uuden GreenSet-pinnoitteen ja kenttien suoja-alueet vastaavat nyt kansainvälisiä kilpailuvaatimuksia.

Urheiluhallin vierestä löytyy:

  • 5 GreenSet-kenttää mm. aloittelijoille, perheille, junioreille ja lenkkareilla pelaaville.

  • 4 massakenttää aktiivi- ja kilpapelaajille, joissa pinnoitteena punainen tiilimurska.

Lisäksi mökkikylästä löytyy 13 kpl hiekkatekonurmikenttiä mökkiläisten käyttöön.

Varaa vuorosi aktiviteettikaupastamme tai Vierumäki Friends -sovelluksen kautta ja tule pelaamaan!Rata ja urheiluhalli

Frisbeegolf (ratakartta)

Vierumäen alueella on 7-väyläinen perhefrisbeegolfrata. Radan voi liikkua läpi myös rattaiden kanssa. Radan pituus on n. 1 km ja lähtöpaikka on jäähallin päädyssä.

Suunnistus

Vierumäen vaativia ja vaihtelevia lähimaastoja on kartoitettu lähes 25 km2. Kiintorastikarttoja on ostettavissa Urheiluhallilta.

Urheilukenttä

400 metrin juoksuradan lisäksi urheilukentällä on keihäänheitto ja pituushyppypaikka. Urheilukentän keskellä sijaitseva nurmikenttä on kooltaan 101,5 x 71,5 m. Nurmikenttä soveltuu hyvin mm. jalkapalloon (96 x 67m ), jumppaan tai ulkopeleihin.

Rantalentopallo rantalentis beach volley

Beach Volley -kentät

Beach Volleyta voi pelata kesäkaudella kahdella pehmeähiekkaisella 8 x 16 m kentällä, jotka sijaitsevat Tennis- ja padelhallin vieressä.

Hiekkakenttä

Hiekkapohjainen harjoituskenttä Vierumäkihallin takana soveltuu pesäpallolle tai erilaisille pihapeleille. Kentän koko on 100 x 70 m. Kentästä 2 kolmasosaa on peitetty tekonurmella. Talvisin kolmannes peittämätön osa kentästä toimii ulkojäänä.

Pienpeliareena Jimi

Urheilukentän päädyssä sijaitseva Pienpeliareena Jimi on hiekkatekonurmipohjainen pelikenttä, jolla voi pelata sählyä, lentopalloa, koripalloa ja jalkapalloa. Kenttä on kooltaan 13 x 26 m. Kentällä onnistuvat toki myös porukalla pelattavat pihapelit.

Vierumäki ulkokuva tekonurmikenttä

Tekonurmikenttä

Lämmitettävä tekonurmikenttä mahdollistaa jalkapallon pelaamisen Vierumäellä lähes ympärivuotisesti. Vakiokenttä on kooltaan 105 x 68 m.
Kentän pohjana on syyskuussa 2017 uusittu ja FIFA 2 STAR luokiteltu huippulaatuinen tekonurmi.

Vakiokenttä on vapaasti asiakkaiden käytettävissä päivittäin klo 8-21 silloin kun kentällä ei ole varattuja vuoroja. Vakiokentän varaustilannetta voi tiedustella Urheiluhallin liikuntapaikkavaraamosta. Kenttä on käytössä 1.4.2023 alkaen.