ravintolat kalliokammi paakuva

Savusauna ja elämysravintola - tilat vuokrattavissa

Keskellä Vierumäen koskematonta luontoa, kirkasvetisen Mustalammen rannalla sijaitsevat Kalliokammin ja Karhunpesän savusaunat ja elämysravintolat

Kalliokammin kokonaisuus koostuu aidosta 12 saunojan savusaunasta, pukutilasta sekä jylhästä kallion kainaloon rakennetusta turvekattoisesta ravintolasta. Karhunpesä on jykevä hirsirakennus, jonka alemmalla tasolla on 12 saunojalle mitoitettu savusauna pukutiloineen. Ravintolatupa sijaitsee ylemmällä tasolla. 

Savusauna ulko Karhunpesä

Elämyksiä ympäri vuoden

Molemmista saunakokonaisuuksista on ympärivuotinen uintimahdollisuus Mustalammessa. Saunatiloissa ja ravintoloissa on täydet anniskeluoikeudet. Savusaunaillan kiinteänä ohjelmanumerona elämyskokit valmistavat ennakkoon tilatun mukaisen päivällisen avotulella asiakkaiden läsnä ollessa. Tarjoilut nautitaan kynttiläkruunujen hämyisessä valossa. 


Savusauna 20 kalliokammi

Ikimuistoisia kokemuksia isommallekin porukalle

Molempiin ravintolatiloihin mahtuu parikymmentä henkilöä. Yhdistämällä kaksi saunaa ja toisen ravintolatilan, isompikin seurue pääsee nauttimaan ikimuistoisesta kokemuksesta. Savusaunat ja elämysravintolat sijaitsevat noin kahden kilometrin päässä Vierumäen urheiluopiston sydämestä. Pääset perille vaivattomasti Vierumäen oman kuljetuksen kyydissä, ennakkotilauksesta ja kaikkina aikoina. 

Savusauna 5 Karhunpesä (1)

Tilavuokraus & varaukset

Asiakaspalvelu
0300 870 870
myynti@vierumaki.fi
Puheluiden hinta: 0,49€ /min, alv 24%

Tilavuokrat:
Elämysravintola alkaen 200 €
Savusauna ja elämysravintola yht. alkaen 365 €

Menujen laskutus tehdään vahvistetun henkilömäärän mukaan. Yhteen tilaisuuteen voi valita yhden menukokonaisuuden. Palvelun sujuvuuden kannalta toivomme, että tilaus tehdään viimeistään 5 vuorokautta ennen tilaisuutta.