ravintolat kalliokammi paakuva

Savusauna ja elämysravintola

Keskellä Vierumäen koskematonta luontoa, kirkasvetisen Mustalammen rannalla sijaitsevat Kalliokammin ja Karhunpesän savusaunat ja elämysravintolat.

Savusaunat sijaitsevat samalla puolella Mustalammen rantaa ja voidaan varata yhden tilaisuuden kokonaisuudeksi.

Kalliokammin savusaunassa saunoo kerralla 12 henkilöä. Saunaa vastapäätä sijaitsee pukutila.
Kuvan houkutteleva ovi vie illanviettopaikkaan, jossa koet upean illallisen kynttilöiden tuodessa tunnelmaa kallion kainaloon rakennettuun tilaan. Paikalla on aina elämyskokki, joka loihtii eteenne mitä upeimmat annokset. Illallispöytiin Kalliokammissa tarjoilut max 40 henkilölle.

Karhunpesän savusaunassa saunoo samoin 12 henkilöä kerralla ja alatasolla sijaitsee myös pukutila. Karhunpesän illallistuvan tilat ovat upean hirsirakenteisen kokonaisuuden ylätasolla kahdessa tasossa. Illallispöytiin voidaan kattaa tarjoilut max 38 henkilölle.

Kammi alkuruoka kokki ruoka

Elämyksiä ympäri vuoden

Molemmista saunakokonaisuuksista on ympärivuotinen uintimahdollisuus Mustalammessa. Saunatiloissa ja ravintoloissa on täydet anniskeluoikeudet. Savusaunaillan kiinteänä ohjelmanumerona elämyskokit valmistavat ennakkoon tilatun mukaisen päivällisen avotulella asiakkaiden läsnä ollessa. Tarjoilut nautitaan kynttiläkruunujen hämyisessä valossa. 


Savusauna ruokailijat Kammi

Ikimuistoisia kokemuksia isommallekin porukalle

Molempiin ravintolatiloihin mahtuu parikymmentä henkilöä. Yhdistämällä kaksi saunaa ja toisen ravintolatilan, isompikin seurue pääsee nauttimaan ikimuistoisesta kokemuksesta. Savusaunat ja elämysravintolat sijaitsevat noin kahden kilometrin päässä Vierumäen urheiluopiston sydämestä. Pääset perille vaivattomasti Vierumäen oman kuljetuksen kyydissä, ennakkotilauksesta ja kaikkina aikoina. 

Savusauna Kammi

Tilavuokraus & varaukset

Asiakaspalvelu
0300 870 870
myynti@vierumaki.fi
Puheluiden hinta: 0,49€ /min, alv 24%

Tilavuokrat:
Elämysravintola alkaen 216 €
Savusauna ja elämysravintola yht. alkaen 375 €

Menujen laskutus tehdään vahvistetun henkilömäärän mukaan. Yhteen tilaisuuteen voi valita yhden menukokonaisuuden. Palvelun sujuvuuden kannalta toivomme, että tilaus tehdään viimeistään 5 vuorokautta ennen tilaisuutta.