Vierumäki ilmakuva kaskela


Vastuullisuutemme kivijalka

Toimintatapamme kivijalkana toimivat kansainväliset ja kansalliset sopimukset kuten YK:n Ihmisoikeusjulistus, Kansainvälisen työjärjestön (ILO) julistus työelämän perusperiaatteista ja – oikeuksista, YK:n Agenda 2030 eli Kestävän kehityksen periaatteet, Kansainvälisen Olympiakomitean Olympialaiseen peruskirjaan kuuluvat eettiset ohjelmat ja säännöt sekä Suomen Olympiakomitean Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelma. Ympäristövastuullisuuttamme ohjaa Ekokompassi ympäristöjärjestelmä. Tutustu alta vastuullisuustoimiimme.

Vierumäki ilmakuva ympäristö urheiluhalli

Huolehdimme ympäristöstämme

Ympäristövastuullisuutemme perustuu strategiassamme määriteltyihin arvoihin, joita pyrimme toteuttamaan parhaan kykymme mukaan jokapäiväisessä toiminnassamme.

Sijaintimme keskeisellä pohjavesialueella velvoittaa meitä suojelemaan ympäristöämme ja haluammekin avoimesti kertoa ympäristövastuullisuuden puolesta tekemästä työstämme. Vastuullisuustyötämme ohjaa ympäristölupauksemme, johon pääset tutustumaan alla olevasta linkistä.

Kehitämme vastuullisuuttamme jatkuvasti. Seuraava tavoitteemme on Ekokompassi - ympäristösertifikaatti, jonka pohjatyötä rakennamme paraikaa.

Vierumäki luonto laituri2

Huolehdimme ihmisistä ja yhteisöstämme

Työmme taustalla on rehellisyys, läpinäkyvyys, avoin vuoropuhelu sekä jatkuva osaamisen kehittäminen. Toimimme sääntöjen mukaisesti, ja eettisten periaatteiden noudattaminen on meidän jokaisen vastuulla.

Urheiluopistolla kohtaamme päivittäin opiskelijoita, vapaa-ajan matkaajia, yritysasiakkaita sekä huippu-urheilijoita ja tavoitteemme on taata paras mahdollinen kokemus Vierumäen palveluista. Turvallisuus, esteettömyys, antidopingtyö sekä paikallinen ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen luovat raamit toiminnallemme ja tavoitteet kehittymisellemme.