Greenin kahvila | Aukioloajat

ma-to klo 10-19
pe-la klo 9-20
su klo 10-16

Keittolounas la-su klo 11-15

Kahvila Greeni sijaitsee Tennis- ja padelhallilla.

Sisäkentät avoinna ma-su klo 8-21. Kahvilan kiinniollessa, maksathan kenttämaksusi etukäteen Vierumäki Friends sovelluksella, verkkokaupassa tai Hotelli Fennadan vastaanotossa.

Tiedustelut

Asiakas- ja myyntipalvelumme palvelee
numerossa 0300 870 870 tai myynti@vierumaki.fi

Puheluiden hinta: 0,49€ /min, alv 24%

greeni

Tennis-, padel- ja squash-kenttien äärellä sijaitseva Greeni on auki aamusta iltaan

Sporttaajan tai liikkujan huoltotauko ei katkaise urheilun flowta, koska kahvilasta näkee kentille. Greenissä tarjolla ovat Vierumäen omassa keittiössä valmistetut kahvilatuotteet, kuten tuoreet pullat ja kahvileivät.

Kahvilan yhteydessä on myös valikoima kioski- ja hygieniatuotteita, jäätelöä sekä juomia. Nappaa välipala tai unohtunut hammasharja kätevästi mukaasi.

Tervetuloa herkuttelemaan myös muihin ravintoloihimme.

Ravintola Puhti
Ravintola Puhti

Puhtissa ruokaillaan monipuolisen buffet-pöydän antimista. Päivä alkaa urheilijan aamiaisella, jatkuu proteiinipitoisella lounaalla ja päättyy herkulliseen päivälliseen.

Tutustu Puhtiin paremmin
Kahvila Pihkala
Kahvila Pihkala

Tule nauttimaan keittolounaasta, uunituoreista makeista tai suolaisista herkuista sekä kuumista tai virkistävistä juomista tai istahda muuten vain nauttimaan tunnelmasta.

Tutustu Kahvila Pihkalaan
Jatkoaika Bar - Ravintola V:n yläkerrassa
Jatkoaika Bar - Ravintola V:n yläkerrassa

Penkkiurheiluun, jälkipeleihin tai ihan vaan hengailuun on täydellinen valinta. Virkistävät juomat ja herkut isoon tai pieneen nälkään sekä lautapelit odottavat. Myös iso lämmitetty terassi.

Jatkoaika Bariin