”Ravintola V, Vierumäen aito ruokaravintola, raaka-aineet ja maut läheltä ja kaukaa parhaiden vastuullisten yhteistyökumppaneidemme tuottamina. Klassikoita rakastaen, trendejä mukaillen. Ruokaa lyhyisiin ja pitkiin kaavoihin, yhdessä tai yksin nautittaviksi”

Ravintola V | aukioloajat

 • Aamiainen
  ti-su klo 7-10
  (18 €/hlö*)
  maanantaisin aamiainen tarjoillaan Ravintola Puhtissa

 • Lounas
  ma-pe klo 11-14 (23 €/hlö*)

 • Á la carte
  ti-la klo 18-23 (keittiö sulkeutuu klo 22)

Ravintola V | aukioloajat syyslomilla

 • Aamiainen
  ma-su klo 7-10
  (18 €/hlö*)

 • Lounas
  ma-pe klo 11-14 (23 €/hlö*)

 • Á la carte
  pe 14.10.-la 22.10. iltaisin klo 18-23 (keittiö klo 22, pizzauuni klo 23) 

Suosittelemme varaamaan pöydän ennakkoon varausjärjestelmämme kautta

Varaa pöytä makujen äärelle

Muutokset ovat mahdollisia.

*Lapset 4-11 v. –50 %, 12-15 v. -30 %

Tiedustelut ja pöytävaraukset

Hovimestari palvelee numerossa
0300 870 126 ma-la 10-20
kaikkia ravintoloita koskevissa tiedusteluissa.

Ravintola V pöytävaraukset verkosta
Varaa pöytä makujen äärelle

Verkossa voit varata korkeintaan 9 henkilön seurueelle. Isompien seurueiden kohdalla myyntipalvelumme palvelee numerossa 0300 870 870 tai myynti@vierumaki.fi

Mikäli haluat tehdä muutoksia varaukseesi, olethan yhteydessä numeroon 0300 870 870 tai ravintola V hovimestarille numeroon 0300 870 126 (ma-la 10-20)

Yhteystiedot

os. Pihkalantie 3

Sisäänkäynti Kahvila Pihkalan kautta.

Ravintola V

Ravintola V

Ravintola V on Vierumäen gastronominen keidas keskellä kaikkea. Huippukokkiemme käsissä laadukkaat ja vastuullisesti hankitut raaka-aineet muuttuvat annoksiksi, jotka vievät makumatkalle lähitiloilta aina maailman ääriin asti. Ravintola V:ssä ruoka on siis paljon enemmän kuin ravintoa, mutta urheilijoidenkaan tarpeita ei ole tyystin unohdettu. Unohtumattomien makujen lisäksi olemmekin panostaneet muun muassa liha-, kala- ja kasvisproteiinien täydelliseen tasapainoon sekä kasvistemme poikkeuksellisen korkeaan laatuun.

Ravintola V tarjoilee kaikki päivän ateriat: herkulliset aamiaiset, lounaat, päivälliset, illalliset ja viikonloppubrunssit.

Vierumäki V-buffet

Lounas

Herkullinen buffet lounas alkupalapöytineen ja useine lämminruokavaihtoehtoineen.

Päivällinen - á la carte

Ravintola V:n menuista löydät muun muassa kokkiemme valikoimat parhaat palat, grillin tarjoilut sekä pizzat kiviarinalta, sesongin herkkuja unohtamatta. Seuraksi laadukkaat juomat ja suussa sulavat jälkiruuat.

Pöytävaraukset (max 10 hlöä) teet kätevästi sähköisen varausjärjestelmämme kautta. Yli 10 henkilön varauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä myyntipalveluun p. 0300 870 870.

Tervetuloa herkuttelemaan myös muihin ravintoloihimme.

Kahvila Pihkala
Kahvila Pihkala

Tule nauttimaan uunituoreista makeista tai suolaisista herkuista sekä kuumista tai virkistävistä juomista tai istahda muuten vain nauttimaan tunnelmasta.

Tutustu Kahvila Pihkalaan
Ravintola Puhti
Ravintola Puhti

Puhtissa ruokaillaan monipuolisen buffet-pöydän antimista. Päivä alkaa urheilijan aamiaisella, jatkuu proteiinipitoisella lounaalla ja päättyy herkulliseen illalliseen.

Tutustu Puhtiin paremmin
Tauko paikallaan - Kahvila Greeni
Tauko paikallaan - Kahvila Greeni

Tennis- ja padelhallissa, ihan kenttien äärellä sijaitsevassa Greenissä on tarjolla mm. päivän keitto ja salaattibaari viikonloppuisin sekä kuumia ja kylmiä juomia, makeita ja suolaisia ja jäätelöä.

Tutustu Greeniin