LLK välinevuokraus talvi tarjous arkisin

Luontoliikuntakeskuksen arkipäivien talvitarjous!

Arkisin maanantaista perjantaihin 17.2. asti vuokraat e-fatbiket, maastopyörät, lumikengät ja liukulumikengät puoleen hintaan*.
Tule kokemaan luminen Vierumäki pyöräilemällä talvipyöräreitistöä, tai vuokraa liukulumikengät ja testaa Haikulansuon lappisimulaattoria. Luontoliikuntakeskuksen asiakaspalvelijat ohjeistavat välineiden saloihin ja oikealle reitille. Varauksen hintaan kuuluu myös valot, joiden avulla luonnossa voi liikkua myöhään iltaan asti. Lumi heijastaa valoa ja varsinkin talvipyöräreitin kiertäminen pimeällä on todella upea kokemus.

Tervetuloa olemaan kanssamme ihan pihalla!

*Tarjous koskee vain uusia varauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Varauksen voin tehdä joko Vierumäki Friends -sovelluksen kautta, aktiviteettiverkkokaupasta tai asiakaspalvelumme kautta.

Liikuntavälineet voit myös vuokrata

Ympäri vuoden

E-Fatbike

30 €/1 h (varausaikaan lisätään 1 h huolto+lataus)
40 €/2 h (varausaikaan lisätään 1 h huolto+lataus)
50 €/ 3 h (varausaikaan lisätään 1 h huolto+lataus)

Trek -maastopyörät (vm. 2021 )

21 €/tunti
63 €/päivä

Frisbeegolfkiekot

5 €/h/3 kiekkoa

Kiintorastikartat

5 €/kpl

Talvilajit

Lumikengät

15 €/2 h lisätunnit 7,50 €/h

Liukulumikengät

20€/2 h lisätunnit 10 €

Pulkat ja liukurit

Vuokraa:
Pulkka 5 €
Liukuri 2 €

Hiihtovälineet Sportif:sta Tennis- ja padelhallilata

Sukset, monot ja sauvat löydät Sportif Proshop -myymälästä, Tennis- ja padelhallilta.
Lisätietoja sekä välinevuokrahinnasto Sportif Proshopin sivuilta.

Luontoliikuntakeskus avoinna

ma-pe klo 12-20
la 9-20
su 9-17

Luontoliikuntakeskus - käynti Pihkalan aukiolta

Asiakaspalvelu 0300 870 870

Puhelun hinta 0,49 €/min sis. alv 24 %
myynti@vierumaki.fi

Varaukset ryhmille

0300 870 870 Puhelun hinta 0,49 €/min sis. alv 24 %
myynti@vierumaki.fi

Luontoliikuntakeskuksen respa

Avaa ovet Vierumäen luontoon

Tule hakemaan tietoa Vierumäen luonnosta sekä vinkkejä ja ideoita luonnossa liikkumiseen. Olet upeissa maisemissa ja me esittelemme sen monipuoliset mahdollisuudet ilomielin. Vuokraa pyörä, lumikengät sekä kesäisin SUP-lauta tai kanootti tai tule juttelemaan alueen luontoreiteistä.

Luontoliikuntakeskukseen käynti Tahkon aukion ovesta.

E-fat talvi

Vuokraa pyörä Luontoliikuntakeskuksesta

Monipuolinen E-fatbike sähköavustuksella vai solakka maastopyörä etujousituksella kilometrejä janoavalle? Tai alueen sisällä Vierumäen oma kampuspyörä Jopo.

Löydä juuri sinulle sopiva kulkuväline Luontoliikuntakeskuksesta, Kahvila Pihkalan välittömästä läheisyydestä.

Vierumäellä on tarjolla kattava valikoima pyöriä jokaisen tarpeeseen. Kaikissa maastoajoon suunnitelluissa pyörissä on hydrauliset levyjarrut sekä laadukas Shimanon vaihteisto. Pyörät pestään ja huolletaan säännöllisesti, mutta kaikki vuokrauksen yhteydessä ilmenneet viat pyydetään ilmoittamaan palautuksen yhteydessä Vierumäen henkilökunnalle.

Maastopyörien vuokraus Vierumäki Friends -sovelluksesta, verkkokaupastamme sekä paikan päältä Luontoliikuntakeskukselta. Jopojen vuokraus tapahtuu toistaiseksi vain paikan päältä.

Talvipyöräily pimeällä

Pimeäpyöräily

Pyöräilymahdollisuutemme eivät suinkaan rajoitu vain päivän valoisiin tunteihin, sillä meidän välineillämme pyöräily onnistuu maastossa myös pimeän tultua. Pyörissämme olevat huippuluokan valaisimet mahdollistavat turvallisen metsässä liikkumisen kellonajasta riippumatta.

Pimeäpyöräily metsässä on niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin pyöräilijälle kokemus; vastaavaa rauhaa ja hiljaisuutta saa hakemalla hakea.

Tervetuloa kokeilemaan!

Lumikenkaily 2

Lumikenkäily

Tarjoamme talvisaikaan hyvin vaivattoman tavan liikkua ympäristössämme lumikenkien muodossa. Kengät ovat hyvin helppokäyttöiset ja antavat matalan kynnyksen mahdollisuuden tutkailla Vierumäen luontoa myös talvikuukausina. Pohjassa olevat kuusi piikkiä antavat askeleelle pitoa ja säädeltävien siteiden ansiosta kengät saa nopeasti jalkaan ja jalasta pois. Kenkien kanssa suositellaan myös otettavaksi sauvoja, jotka saa vuokrauksen yhteydessä maksutta.

Liukulumikenkäily

Liukulumikenkämme (127 cm, 149 cm) tarjoavat erilaisen tavan samota mäkisiä sekä lumisia maastojamme. Laskettelu- ja murtomaasuksia muistuttavat liukulumikengät mahdollistavat niin vauhdikkaan alamäkeen liikkumisen kuin myös vaivattoman ylämäkeen askeltamisen. Kengässä olevan karvapohjan ansiosta askel pitää jyrkemmässäkin ylämäessä ongelmitta.

Vuokrattavat pyörät Vierumäki

BIKELAND welcomecyclist sticker uusi

Tervetuloa Pyöräilijä-tunnus käyttöön

Pyörämatkailukeskus perustettiin Suomessa vuonna 2020 pyörämatkailun kehittämiseksi. Keskuksen perustivat Pyöräilykuntien verkosto ja Pyöräliitto, Traficomin rahoituksella.

Tervetuloa pyöräilijä -tunnuksen alla toimivat tarjoavat pyöräilijälle palveluita, jotka helpottavat pyörämatkailua.

Suomen Urheiluopisto, Vierumäellä tarjoaa pyöräilijäystävällisiä palveluita alueellamme.

Luontoliikuntakeskuksen palvelut:

- Saat lainaan pyöränhuollon perustyökaluja
- Pyörän pesupiste
- Pyörän latauspiste
- Muutamia säilytyspaikkoja, lukituissa sisätiloissa. Huomaathan, että tämä palvelu on Luontoliikuntakeskuksen aukioloaikoina.
- Ajantasaista tietoa alueen reiteistä ja niiden kunnosta.

Vuokrausehdot - Luontoliikuntakeskus