PÄÄSIÄINEN

Loma täyttä tekemistä tai silkkaa oleilua Vierumäellä.

Fatbike luonto pyöräily maastopyöräily

Pyörällä maastoon - vuokraa pyörä paikanpäältä

Vierumäen poluilla maastopyörät rullaavat jokaisena vuodenaikana ja talvipyöräilyyn on oma kunnossapidettävä reitistönsä.

Keväisillä ja tai vielä lumisilla poluilla matka taittuu leveärenkaisilla maastopyörillä, joiden vuokraus onnistuu Vierumäen Luontoliikuntakeskuksesta. Valikoimasta löytyy reiteille soveltuvia semiläskeillä renkailla varustettuja Trek-maastopyöriä sekä sähköavusteisia eFatbikeja.

Talvipyöräreitit koostuvat vaihtelevassa maastossa mutkittelevista metsäteistä ja -poluista, jotka soveltuvat myös ensikertalaiselle. Säännöllisesti huolletut ja vaativuustasoltaan helpot reitit voivat kuitenkin muuttua haasteellisiksi vaihtuvien olosuhteiden myötä, joten kysäise ajantasaiset tiedot reittien kunnosta Luontoliikuntakeskuksesta!

Lumikengät liukulumikengät luonto talvi

Nauti luonnosta lumikenkäillen tai liukulumikengillä

Talven jatkuessa, tutustu Vierumäen harjuihin ja opistoa ympäröiviin metsiin hangista nauttien. Tiettömille teille pääset perinteisillä lumikengillä ja uusilla liukulumikengillä. Välineet vuokraat helposti Luontoliikuntakeskuksesta, myös pulkat ja liukurit.

Liukulumikenkiin tarvitset vain korkeavartiset talvikengät ja säähän sopivan vaatetuksen. Harjumaastomme sopivat loistavasti lajiin tutustumiseen. Karvapohjat antavat juuri sopivan pidon.

Huomioi, että liukulumikengät ovat nimensä mukaiset. Liukuominaisuus on taattua, joten tarkkana on oltava. Varovaisuutta testailuun ja ennen kaikkea Ilkankurun mäkiin ja muihin vastaaviin alueen mäkiin.

Flow Park-1-22 (1)

Hurjastellaan yläilmoissa

Sulje silmät, hengitä syvään, tartu kiinni liaaniin ja hyppää! Jätä arkihuolet hetkeksi maanpinnalle ja kiipeä puuhun.

Vierumäen Flowpark avoinna pääsiäisenä

pe-su 7.-9.4.2023 klo 10-18

Katso tarkemmat tiedot Flowpark Vierumäen verkkosivuilta.

Uinti uimahalli lapset

Uimahalli & Spa - kuntoile tai ihan vain nautiskele

Vierumäen uimahallissa on 5-ratainen kuntouintiallas, toiminta-allas vesihierontapisteineen, poreallas ja kylmävesiallas sekä perheen pienimmille oma kahluuallas.

Uimahallin aukioloajat pääsiäisenä:

 • to 6.4. klo 13-20

 • pe 7.4. klo 11-20

 • la 8.4. klo 9-20

 • su 9.4. klo 9-20

 • ma 10.4. klo 9-15

Luistelemaan

Vierumäellä voi myös luistella ympäri vuoden. Jäähallilla on mailallisia ja mailattomia vuoroja. Luisteluvuorot näet tapahtumakalenteristamme.

Luistimia voi vuokrata Sportif Pro Shopista Tennis- ja padelhallilla.

Kalliokammi ja Karhunpesä

Rantasaunavuorot pääsiäisenä

Nappaa ystävä tai perhe matkaan ja tulkaa yhdessä nauttimaan saunan lämmöstä ja virkistävästä kokemuksesta kirkkaassa ja viileässä Valkjärvessä.

Saunat lämpimänä perjantaina 7.4. ja sunnuntaina 9.4. klo 17-21. Saunat ovat yhteiset naisille ja miehille (uikkarisaunat).

Saunavuoro 12 €/hlö, sis. pyyhkeen. Osta vuorosi verkkokaupastamme tai Friends-sovelluksellamme ja tule nauttimaan rantasaunamme lempeistä löylyistä ja virkistävästä avantouinnista.

Aamujen avantouinti

Rantasaunojen pukuhuoneen ovet ovat avoinna päivittäin klo 6-10 aamu-uimareita varten veloituksetta. Saunat eivät ole lämpimänä mutta pukuhuone on.

Savusaunaan pääsiäisenä

Tunnelmallinen savusaunamme Kalliokammi lämpenee lauantaina 8.4. klo 16-20 yhteissaunana sekä miehille että naisille. Saunamaksu 23 €/aikuinen, 11,50 €/lapsi sis. pyyhkeen. Maksaminen tapahtuu paikan päällä. Savusaunoille pääsee kuljetuksella Hotelli Fennadan edestä 15.45 alkaen 30 minuutin välein. Paluu Fennadan eteen.

Ranta- ja savusaunat voit varata myös omalle porukalle asiakaspalvelusta, p. 0300 870 870 (puhelun hinta 0,49 €/min sis. alv 24 %).

Jatkoaika ohjelma koonti Half-Half kuvan kokoinen kuva 1000x700

Jatkoaika Bar pääsiäisenä

Jatkoaika Bar tarjoaa pääsiäisenä viihdyttävää ohjelmaa koko perheelle. Tule rentoutumaan perheen tai ystäviesi kanssa lautapelien, bingon ja karaoken parissa tai kuuntelemaan livemusiikkia.

Ohjelma

 • Lautapelejä torstaina

 • Musavisa perjantaina klo 20 (kesto n. 1h)
  TI-TA-NIC rautamuori - vai mitenkäs ne sanat menevät? Oliko Baby One More Time Beatlesin biisi? Nyt herätellään myös kuuloaistia!

 • Karaoke perjantaina ja lauantaina klo 22 alkaen

 • Trubaduuri Atte Härkönen lauantaina klo 19 ja 21

 • Bingo sunnuntaina klo 17

Kehnon kelin sattuessa, kelpaa kuntoilla sisälläkin

Tennis- ja padelhalli
Tennis- ja padelhalli

Tennis-, padel- ja squash -kentät sekä pingispöydät.

Tennis- ja padelhalli
Kuntosalit
Kuntosalit

Vierumäen valikoimasta löydät kaksi varsinaista kuntosalia, jotka molemmat sijaitsevat Urheiluhallissa. Myös tatami ja aerobinen sali sijaitsevat urheiluhallilla.

Kuntosaliharjoittelu
Uimahalli
Uimahalli

Nauti uimahallimme virkistysallasosastosta tai ui kuntoaltaassa (25 m)

Uimahalli
Jäähalli
Jäähalli

Kaukaloissa mahdollisuus jäälajeille ja yleisöluisteluun.

Jäähalli

Vierumäellä ja sen välittömässä läheisyydessä on myös muita toimijoita, jotka tarjoavat huikeita elämyksiä lomallesi

Vierumäen Tapahtumakalenteri