FunFutis

Sporttimajoitus sopii ryhmille

Käytännölliset sporttimajoituksemme sopivat erityisen hyvin joukkue- ja leirimajoitukseen.

Country club huone

Country Club

Vierumäen Country Club sijaitsee luonnonkauniin Valkjärven äärellä lähellä palveluita. Huoneita on kahdessa majoitussiivessä sekä rivitalossa, mikä mahdollistaa kätevästi isompienkin ryhmien majoittumisen lähekkäin. Majoituksen hintaan sisältyy aamiainen ravintola Puhtissa lyhyen kävelymatkan päässä. Country Clubilta löytyy myös tilausravintola ja 15–20 hengen kokoustilat sekä erikseen varattavat saunatilat.

Humiseva-Jukola

Humiseva-rivitalohuoneistot aktiiviseen ja omatoimiseen majoittumiseen

Humiseva-rivitalohuoneistot ovat aktiivilomalaisen ja liikuntaleiriläisen käytännöllinen tukikohta lähellä urheilutilojen ja liikuntapalveluiden läheisyydessä. Majoitus sisältää aamiaisen ravintola Puhtissa lyhyen kävelymatkan päässä. Huoneistoissa voi majoittua 2-5 henkilöä ja omatoimiselle majoittujalle niistä löytyy myös keittiönurkkaus.

Usein kysyttyä majoituksesta

Tutustu muihin palveluihimme

Tutustu kaikkiin majoituspalveluihimme
Tutustu kaikkiin majoituspalveluihimme

Vierumäellä on kattava valikoima majoituspalveluita jokaiseen tarpeeseen, lomailet sitten yksin tai suuremman seurueen kanssa.

Tutustu majoitusvaihtoehtoihin
Ravintolavaihtoehdot moneen makuun
Ravintolavaihtoehdot moneen makuun

Tutustu Vierumäen ravintolavaihtoehtoihin ja tule herkuttelemaan!

Tutustu ravintoloihimme
Kurssitarjontamme on vertaansa vailla
Kurssitarjontamme on vertaansa vailla

Hanki lisäosaamista tuttuun lajiin tai kokeile jotakin ihan uutta. Pääset nauttimaan asiantuntevasta ja innostavasta opetuksesta Vierumäen huippuolosuhteissa.

Tutustu ja varaa
Verkkokaupasta liikunnan iloa
Verkkokaupasta liikunnan iloa

Varaa kenttä, osta liikuntatunti tai vuokraa vaikka fatbike. Aktiviteettimme löytyvät ja ovat varattavissa helposti suoraan verkkokaupastamme.

Varaa aktiviteetti