Tenniksen peruskurssi, 2 vrk täysihoidolla

Aikuisille ja nuorille suunnatulla peruskurssilla käydään läpi tenniksen perustekniikat peruslyönneistä lentolyönteihin ja syöttöön. Tavoitteena on saada pallo elämään ja päästä kokeilemaan pelaamista oman tasoisten pelikavereiden kanssa.

Aloittelijoille ja vähän pelanneille suunnatuilla peruskursseilla käydään läpi tenniksen perustekniikat takakentän kämmen- ja rystylyönneistä lentolyönteihin, iskulyöntiin ja syöttöön. Myös lajinomainen liikkuminen kentällä kuuluu olennaisena osana kurssin harjoitteisiin, sillä se on jokaisen lyönnin onnistumisen edellytys. Tavoitteena on saada pallo elämään sekä päästä kokeilemaan pelinomaisia harjoitteita ja pelejä samantasoisten pelaajien kanssa. Peruskurssilta saat vinkkejä tekniikkaan ja pääset harjoittelemaan tennistaitojasi monipuolisesti.

Kurssin alaikäraja on 14v. ja edellytyksenä on, että pitää pystyä harjoittelemaan aikuisten kanssa. (Alle 14 v. mahdollinen osallistuminen kysyttävä erikseen.)

Valmentajina kursseilla toimivat pääosin Vilho Lahtinen ja Visa Kiviharju


Kesän peruskurssien ajankohdat

2.-4.6.2023

19.-21.6.2023

5.-7.7.2023

24.-26.7.2023

11.-13.8.2023

Täytäthän kevään kursseille ilmoittautumisen jälkeen ennakkotiedot kurssia varten täällä.


HUOM! Majoitushinta on oletuksena 1 hlö/huone. Ostaessasi kurssin kahdelle henkilölle, jotka majoittuvat samassa huoneessa, alentuu hinta sen mukaiseksi.


Vierumäellä on tarjolla paljon kaikenlaista vapaa-ajan toimintaa ja harrastemahdollisuuksia. Tutustu tarkemmin aktiviteettikauppamme ja tapahtumakalenterimme tarjontaan.


Kurssi on osa opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa vapaan sivistystyön toimintaa. 

Ajankohta
Kesä 2023
Kesto
2 vuorokautta
Hinta
Hinta määräytyy valitun majoituskohteen mukaan. Jos haluat ostaa kurssin ilman majoitusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. 0300 870 870 (puhelun hinta 0,49 €/min sis. alv 24 %) tai myynti@vierumaki.fi. Kurssin hinta ilman majoitusta 240 €.

Malliohjelma

Malliohjelmat ovat alustavia ohjelmia. Pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmassa.

Kevään kurssien infokirjeen ja malliohjelman voit lukea täältä.

Kesän tenniskurssien infokirje ja malliohjelma.

Ruokailu
Hotellissa tai sporttimajoituksessa majoittuvien kurssilaisten täysihoitohintaan sisältyy aamiainen, lounas & päivällinen.
Majoitus
Valitsemassasi kohteessa. Majoitus sisältää aamiaisen joko ravintola V:ssä tai Puhtissa majoituspaikasta riippuen. Kurssi ilman majoitusta ei sisällä aamiaista.
Varaus- ja peruutusehdot

Tutustu ehtoihimme täältä!

Kurssin varaus

Kurssivalinta

1 henkilö
Aikuiset
- 0 +
Lapset
- 0 +
Pikkulapset
- 0 +
Hae
Voi harmi, valitettavasti hakuehdoillasi ei löytynyt tuloksia.
Kokeile toista ajankohtaa tai tutustu muihin palveluihimme.