Palmu terassi

Kesän -22 osalta terassikausi on ohitse. Valkjärven Palmu toimii jälleen tilausravintolana sekä mahdollisesti syyslomien aikaan poikkeusaukioloin.

Tervetuloa terassille jälleen ensi kesänä

Palmun terassilla nautit Vierumäen upeasta luonnosta, Valkjärven rannassa.

Terassilla tarjolla pientä purtavaa sekä viilentäviä juomia. Joinakin iltoina myös livemusiikkia. Katso tarkemmin tapahtumakalenterista.
Sateen sattuessa livemusiikista voi nauttia Jatkoaika Barissa, Fennadan 2. kerroksessa.

Tule nauttimaan!

Lyhty1 (1)

Saunasta ravintolaan vai toisin päin?

Luonnonkauniissa järvimaisemassa sijaitseva kesäravintola Valkjärven Palmu tarjoaa puitteet niin saunailtoihin, yksityistilaisuuksiin kuin erilaisiin juhliin. Kaski- ja Pihka -tilaussaunat sijaitsevat samassa rakennuksessa ja ovat asiakkaiden käytössä. Saunaillan jälkeen voit siirtyä oman seurueen kesken saunaravintolaan nauttimaan maukkaista tarjoiluista. 

Valkjärven Palmun tiloissa on täydet anniskeluoikeudet ja cateringpalvelumme huolehtii maukkaat tarjoilut juuri tilaisuutesi mukaisesti. Maistuisiko rehellinen saunaillan kiusaus, runsas Palmun buffet tai vaikkapa klassiset rapujuhlat snapsilauluineen? 

Ravintolaan mahtuu jopa 30 henkilöä. Kaksi erillistä saunatilaa pukuhuoneineen on mitoitettu yhteensä 60 henkilölle. Tila toimii erittäin hyvin myös kokoustilana perustason tekniikan ansiosta. 

Lyhty terassi

Yksityistilaisuuksien tarjoilut

Jotta vierailunne onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla, toivomme seuraavien suositusten noudattamista:

  • Mikäli varauksenne henkilömäärä muuttuu, pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan siitä viimeistään 7 arkipäivää etukäteen.

  • Vahvistuksen jälkeen peruutetut tai kokonaan peruuttamatta jätetyt varaukset laskutamme täysimääräisesti.

  • Tarjoilemme yhtenäisen menun koko seurueelle

  • Ruoka-annokset sisältävät allergeeneja. Huomioimme ennakkotilauksella ilmoitetut mahdolliset erityisruokavaliot varauksen yhteydessä tai sähköpostitse.

  • Menut Palmussa tarjoillaan aina buffeessaPalmu rantasauna

Rantasaunat Pihka ja Kaski - ryhmille avoinna tilauksesta

Saunavuorot ovat varattavissa ryhmille asiakaspalvelustamme ja liput avoimiin saunavuoroihin ostettavissa Vierumäki Friends-sovelluksesta.

Saunat sijaitsevat samassa rakennuksessa tilausravintola Valkjärven Palmun kanssa. Saunoilla vietetäänkin erilaisia tapahtumia. Saunatiloissa on takka- ja oleskeluhuone ruokailua ja illan viettoa varten sekä tilavat pukuhuoneet.

Pihka-saunan lauteilla istuu mukavasti noin 15 ja oleskelutiloissa 30 henkilöä.
Kaski-saunassa noin 10 henkilöä ja oleskelutiloissa noin 20 henkilöä.

Molemmista saunoista on vaivatonta pulahtaa virkistäytymään Valkjärveen, avanto pidetään auki koko talven.

Tervetuloa herkuttelemaan myös muihin ravintoloihimme.

Jatkoaika Bar - Ravintola V:n yläkerrassa
Jatkoaika Bar - Ravintola V:n yläkerrassa

Penkkiurheiluun, jälkipeleihin tai ihan vaan hengailuun on täydellinen valinta Jatkoaika Bar; virkistävät juomat ja herkut isoon tai pieneen nälkään sekä iso lämmitetty terassi.

Jatkoaika Bariin
Ravintola V
Ravintola V

Vierumäen gastronominen keidas keskellä kaikkea. Herkullinen lounas alkupalapöytineen ja pääruokineen sekä illallinen a la carte. Kesällä myös Viinipihan terassi sisäpihalla.

Tutustu V:n antimiin
Ravintola Puhti
Ravintola Puhti

Puhtissa ruokaillaan monipuolisen buffet-pöydän antimista. Päivä alkaa urheilijan aamiaisella, jatkuu proteiinipitoisella lounaalla ja päättyy herkulliseen illalliseen.

Tutustu Puhtiin paremmin