Jatkoaika Bar - Ravintola V:n yläkerrassa
Penkkiurheiluun, jälkipeleihin tai ihan vaan hengailuun on täydellinen valinta. Virkistävät juomat ja herkut isoon tai pieneen nälkään sekä lautapelit odottavat. Myös iso lämmitetty terassi.
Palmun kesäravintola on sulkenut ovensa tältä kesältä. Palvelemme tilausravintolana ennakkoon varanneita ja sään salliessa mahdollisesti pop-up kahvilana sesonkiaikoina ja viikonloppuina.
Asiakas- ja myyntipalvelumme palvelee
numerossa 0300 870 870 tai myynti@vierumaki.fi
Puheluiden hinta: 0,49€ /min, alv 24%
Luonnonkauniissa järvimaisemassa sijaitseva kesäravintola Valkjärven Palmu tarjoaa puitteet niin saunailtoihin, yksityistilaisuuksiin kuin erilaisiin juhliin. Kaski- ja Pihka -tilaussaunat sijaitsevat samassa rakennuksessa ja ovat asiakkaiden käytössä. Saunaillan jälkeen voit siirtyä oman seurueen kesken saunaravintolaan nauttimaan maukkaista tarjoiluista.
Valkjärven Palmun tiloissa on täydet anniskeluoikeudet ja cateringpalvelumme huolehtii maukkaat tarjoilut juuri tilaisuutesi mukaisesti. Maistuisiko rehellinen saunaillan kiusaus, runsas Palmun buffet tai vaikkapa klassiset rapujuhlat snapsilauluineen?
Ravintolaan mahtuu jopa 30 henkilöä. Kaksi erillistä saunatilaa pukuhuoneineen on mitoitettu yhteensä 60 henkilölle. Tila toimii erittäin hyvin myös kokoustilana perustason tekniikan ansiosta.
Jotta vierailunne onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla, toivomme seuraavien suositusten noudattamista:
Mikäli varauksenne henkilömäärä muuttuu, pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan siitä viimeistään 7 arkipäivää etukäteen.
Vahvistuksen jälkeen peruutetut tai kokonaan peruuttamatta jätetyt varaukset laskutamme täysimääräisesti.
Tarjoilemme yhtenäisen menun koko seurueelle
Ruoka-annokset sisältävät allergeeneja. Huomioimme ennakkotilauksella ilmoitetut mahdolliset erityisruokavaliot varauksen yhteydessä tai sähköpostitse.
Menut Palmussa tarjoillaan aina buffeessa
Saunavuorot ovat varattavissa ryhmille asiakaspalvelustamme ja liput avoimiin saunavuoroihin ostettavissa hotelli Fennadan vastaanotosta.
Saunat sijaitsevat samassa rakennuksessa tilausravintola Valkjärven Palmun kanssa. Saunoilla vietetäänkin erilaisia tapahtumia. Saunatiloissa on takka- ja oleskeluhuone ruokailua ja illan viettoa varten sekä tilavat pukuhuoneet.
Pihka-saunan lauteilla istuu mukavasti noin 15 ja oleskelutiloissa 30 henkilöä.
Kaski-saunassa noin 10 henkilöä ja oleskelutiloissa noin 20 henkilöä.
Molemmista saunoista on vaivatonta pulahtaa virkistäytymään Valkjärveen, avanto pidetään auki koko talven.
Penkkiurheiluun, jälkipeleihin tai ihan vaan hengailuun on täydellinen valinta. Virkistävät juomat ja herkut isoon tai pieneen nälkään sekä lautapelit odottavat. Myös iso lämmitetty terassi.
Vierumäen gastronominen keidas keskellä kaikkea. Herkullinen lounas alkupalapöytineen ja pääruokineen sekä illallinen a la carte. Kesällä myös Viinipihan terassi sisäpihalla.
Puhtissa ruokaillaan monipuolisen buffet-pöydän antimista. Päivä alkaa urheilijan aamiaisella, jatkuu proteiinipitoisella lounaalla ja päättyy herkulliseen päivälliseen.
Laskutus vahvistetun henkilömäärän mukaan, kuitenkin vähintään minimihenkilömäärän mukaan (6 henkilöä tai 6 annosta yhtä kokonaisuutta).
Yhteen tilaisuuteen voi valita yhden menukokonaisuuden, erikoisruokavaliot huomioimme ennakkoilmoituksen mukaisesti ilman lisämaksua. Ruokalajien muutoksista / vaihdoksista menuissa veloitamme + 5 € / henkilö lisämaksun vahvistetun kokonaishenkilömäärän mukaan laskettuna.
Palvelun sujuvuuden kannalta toivomme, että tilaus tehdään viimeistään 10 vuorokautta ennen tilaisuutta. Muut tilaukset toimitamme mahdollisuuksien mukaan. Catering-tilauksia toimitetaan klo 07.30 – 21.00 välisenä aikana. Näiden aikojen ulkopuolella poikkeavan toimitusajan lisäveloitus 110 € / toimituskerta.
Catering-palveluveloitus 63 € / toimituskerta (sunnuntaisin ja juhlapyhinä 126 €)
Catering-toimitusten aikaikkuna on +-20 minuuttia asiakkaan toivoman
kelloajan mukaan.
Sisältää tilatun ateriakerran tarjoiluiden toimituksen kohteeseen, tarjoiluiden esille laiton, ruokailutilan kevyen siistimisen sekä kohteen astioiden esille laiton noutopöytään. Tarjoiluastiat haetaan pois joko seuraavien tarjoiluiden tuonnin yhteydessä tai erikseen, paikan päällä sovittavana aikana.
Tarjoilutyöstä, kattamisesta, käytettyjen astioiden tiskaamisesta sekä ruokailutilan siivoamisesta veloitetaan tarjoilijaveloitus kuluneen ajan mukaan. Tarjoilijaveloitus 79 € / tunti, minimiveloitus 1 tunti. Veloitus tapahtuu alkaneiden tuntien mukaan.
Sopimuskumppaneidemme huviloissa huolehdimme asiakkaan suostumuksella huvilaemäntien kanssa yhteistyössä ruokailuiden astiahuollosta ja välisiivouksista asiakkaan lukuun, nämä sovitaan asiakas-/kohdekohtaisesti erikseen sujuvuuden varmistamiseksi.
Kaikki menut sisältävät: appelsiinituoremehua, tuoretta kahvia & teetä lisukkeineen
12 € / henkilö
Täytetty leipä kokin valitsemalla täytteellä & keitetty kananmuna
17 € / henkilö
Kalkkunalla & suolakurkulla täytetyt täysjyväruisleivät 1 kpl/hlö
Keitetyt kananmunat 1 kpl/hlö.
Kinnarin Tilan ohrakaurapuuroa & mehukeittoa 2,5 dl + 1 dl/hlö
Tuoretta hedelmäsalaattia
Rahkaa ja ruusunmarjapyrettä 1 dl+ ½ dl/hlö
28,50 € / henkilö
Höyrytettyä munakasta M, G 1,5 dl /hlö
Vehmaan pippurikieppimakkaraa M, G & Vierumäen viskisinappia 120 g/hlö
Riisipiirakoita ja munavoita L 1 kpl/hlö
Kurkkua ja tomaattia
Mustikka-banaanismoothieta M,G,V 2 dl /hlö
Speltti-quinoacroissant, Nutella-levitettä & vadelmahilloa L 1 kpl/hlö
28,50 € / henkilö
Rustiikkinen ruispala 1 kpl/hlö
Speltti-quinoacroissant 1 kpl/hlö
Kalkkunaa, kinkkua, kermajuustoa
Salaattia, kurkkua, tomaattia, paprikaa
Keitetty kananmuna 1 kpl/hlö
Maustamatonta jogurttia 1,5 dl/hlö
Mehukeittoa 1 dl/hlö
Fazerin sadonkorjuumysliä M 60 g/hlö
Nutella- levitettä, voita ja margariinia
Kaikki menut sisältävät: appelsiinituoremehua, tuoretta kahvia & teetä lisukkeineen
AAMIAISEN LISÄTUOTTEET TILAUKSESTA:
Artesaanimakkara & sinappia (120 g/hlö) 5 €/hlö
Munakasta (100g) 4 €/hlö
Kaura-ohrapuuro Kinnarin ryyneistä + mehukeitto (2 dl+0,5 dl) 5 €/hlö
Laskutus vahvistetun henkilömäärän mukaan, kuitenkin vähintään minimihenkilömäärän mukaan (6 henkilöä tai 6 annosta yhtä kokonaisuutta).
Yhteen tilaisuuteen voi valita yhden menukokonaisuuden, erikoisruokavaliot huomioimme ennakkoilmoituksen mukaisesti ilman lisämaksua. Ruokalajien muutoksista / vaihdoksista menuissa veloitamme + 5 € / henkilö lisämaksun vahvistetun kokonaishenkilömäärän mukaan laskettuna.
Palvelun sujuvuuden kannalta toivomme, että tilaus tehdään viimeistään 10 vuorokautta ennen tilaisuutta. Muut tilaukset toimitamme mahdollisuuksien mukaan. Catering-tilauksia toimitetaan klo 07.30 – 21.00 välisenä aikana. Näiden aikojen ulkopuolella poikkeavan toimitusajan lisäveloitus 110 € / toimituskerta.
Catering-palveluveloitus 63 € / toimituskerta (sunnuntaisin ja juhlapyhinä 126 €)
Catering-toimitusten aikaikkuna on +-20 minuuttia asiakkaan toivoman kelloajan mukaan.
Sisältää tilatun ateriakerran tarjoiluiden toimituksen kohteeseen, tarjoiluiden esille laiton, ruokailutilan kevyen siistimisen sekä kohteen astioiden esille laiton noutopöytään. Tarjoiluastiat haetaan pois joko seuraavien tarjoiluiden tuonnin yhteydessä tai erikseen, paikan päällä sovittavana aikana.
Tarjoilutyöstä, kattamisesta, käytettyjen astioiden tiskaamisesta sekä ruokailutilan siivoamisesta veloitetaan tarjoilijaveloitus kuluneen ajan mukaan. Tarjoilijaveloitus 79 € / tunti, minimiveloitus 1 tunti. Veloitus tapahtuu alkaneiden tuntien mukaan.
Sopimuskumppaneidemme huviloissa huolehdimme asiakkaan suostumuksella huvilaemäntien kanssa yhteistyössä ruokailuiden astiahuollosta ja välisiivouksista asiakkaan lukuun, nämä sovitaan asiakas-/kohdekohtaisesti erikseen sujuvuuden varmistamiseksi.
Lisäastiat ja juoma- sekä viinilasit, pöytäliinat ja kankaiset lautasliinat varataan ennakkoon ja hinnoitellaan erillisen hinnaston mukaan.
Kaikki lounasmenun kokonaisuudet sisältävät vihersalaattia & salaatinkastiketta, ruis- & vehnäleipää & Vierumäen mallasleipää sekä levitteenä paahdettua vaahdotettua voita.
Keittolounas sisältää vihreän salaatin tomaatin ja kurkun kera, salaatinkastiketta, Vierumäen yrtti-focacciaa & täysjyväruisleipää sekä voita.
Päivän lounaskeitto
17,50 € / henkilö (6 dl)
Keitto Vierumäen kiertävästä keittolistasta. Allergeenit mainittu keittomenussa.
Koskenlaskijan lohikeitto L,G
26 € / henkilö (6 dl)
Lohta, perunaa, sipulia ja runsaasti tilliä
kuohukermaa ja koskenlaskijajuustoa
Konjakilla maustettua kantarellikeittoa L,G
26 € / henkilö (6 dl)
Kantarelleja, sipulia, kermaa, timjamia ja tujaus konjakkia
- valmistamme vegaanisena tilauksesta
Menu sisältää vihreän salaatin tomaatin ja kurkun kera, salaatinkastiketta, Vierumäen yrtti-Focacciaa & piimään leivottua mallasleipää sekä voita.
Hitaasti haudutettua riistapataa L,G
34 € / henkilö
Punaviinissä & lihaliemessä hitaasti haudutettua riistakäristystä,
sipulia, valkosipulia, herkkusieniä
Puolukkahilloa & perinteistä perunamuusia
Hunajaista maalaiskananpoikaa L,G
28 € / henkilö
Hunajaista maalaiskananpoikaa & rosmariinikastiketta
Paahdettuja perunoita & satokauden kasviksia
Puna-ahventa L,G
28 € / henkilö
Puna-ahventa Salpauselän kalakaupasta & tilli-sitruunakastiketta
Kapris-perunamuusia & satokauden kasviksia
Kasvisgratiinia M,G,V
26 € / henkilö
Kasvisgratiinia Tarhurin härkäpavuista, kauden kasviksista & perunasta
Päivän lounas
23,50 € / henkilö
Etukäteen ilmoittamaton päivän lounas kokin hyppysistä, huomioiden ilmoitetut ruokavaliot ja -allergeenit. Sisältää pääruoan ( liha- tai kalaproteiini), hiilihydraattilisäkkeen, kasvislisäkkeen ja kastikkeen
Päivän rahka L,G
5 € / henkilö
-kokin maustamaa kermarahkaa
Mustaherukkamoussea sekä paahdettua valkosuklaata M,G,V
12 € / henkilö
Mustikka-misu lasissa, maustettuna Hollolan Ainoa kuningatar -liköörillä L,G
18 € / henkilö
–valmistamme myös alkoholittomana
Kyrön ruisviskillä maustettua tummasuklaakakkua, tyrnihilloketta & mascarponevaahtoa L,G
18 €/ henkilö
Laskutus vahvistetun henkilömäärän mukaan, kuitenkin vähintään minimihenkilömäärän mukaan (6 henkilöä tai 6 annosta yhtä kokonaisuutta).
Yhteen tilaisuuteen voi valita yhden menukokonaisuuden, erikoisruokavaliot huomioimme ennakkoilmoituksen mukaisesti ilman lisämaksua. Ruokalajien muutoksista / vaihdoksista menuissa veloitamme + 5 € / henkilö lisämaksun vahvistetun kokonaishenkilömäärän mukaan laskettuna.
Palvelun sujuvuuden kannalta toivomme, että tilaus tehdään viimeistään 10 vuorokautta ennen tilaisuutta. Muut tilaukset toimitamme mahdollisuuksien mukaan. Catering-tilauksia toimitetaan klo 07.30 – 21.00 välisenä aikana. Näiden aikojen ulkopuolella poikkeavan toimitusajan lisäveloitus 110 € / toimituskerta.
Catering-palveluveloitus 63 € / toimituskerta (sunnuntaisin ja juhlapyhinä 126 €)
Catering-toimitusten aikaikkuna on +-20 minuuttia asiakkaan toivoman kelloajan mukaan.
Sisältää tilatun ateriakerran tarjoiluiden toimituksen kohteeseen, tarjoiluiden esille laiton, ruokailutilan kevyen siistimisen sekä kohteen astioiden esille laiton noutopöytään. Tarjoiluastiat haetaan pois joko seuraavien tarjoiluiden tuonnin yhteydessä tai erikseen, paikan päällä sovittavana aikana.
Tarjoilutyöstä, kattamisesta, käytettyjen astioiden tiskaamisesta sekä ruokailutilan siivoamisesta veloitetaan tarjoilijaveloitus kuluneen ajan mukaan.
Tarjoilijaveloitus 79 € / tunti, minimiveloitus 1 tunti. Veloitus tapahtuu
alkaneiden tuntien mukaan.
Sopimuskumppaneidemme huviloissa huolehdimme asiakkaan suostumuksella huvilaemäntien kanssa yhteistyössä ruokailuiden astiahuollosta ja välisiivouksista asiakkaan lukuun, nämä sovitaan asiakas-/kohdekohtaisesti erikseen sujuvuuden varmistamiseksi.
Lisäastiat ja juoma- sekä viinilasit, pöytäliinat ja kankaiset lautasliinat
64 € / henkilö
Gini-katajanmarjamarinoitua naudan pastramia L,G
Marinoitua punasipulia & sinapinsiemeniä
Voissa paistettua Vesijärven kuhaa Salpausselän kalakaupasta L,G
Kaura-ohrattoa Kinnarin tilan ryyneistä, sitrusmarinoitua kurkkua & fenkolia
Kyrön ruisviskillä maustettua tummasuklaakakkua L,G
Tyrnihilloketta & mascarponevaahtoa
72 € / henkilö
Ruskajuustoa G
Paahdettua lehtikaalia, mustikoita & pikkelöityjä vihanneksia
Pippuripihvi konjakilla höystettynä L,G
Naudan sisäfileepihvi & konjakki-pippurikastiketta
Parmesaanilla ja rosmariinilla maustettuja Hasselbackan perunoita & kuusenkerkällä marinoituja satokauden kasviksia
Ruusunmarja- Pavlovaa ja suolakinuskia L,G
60 € / henkilö
Cavi- Art Skagen M,G,V
Mallasleipää, “hapan”kermaa & merileväkaviaaria
Hasselbackan palsternakat & vegaanista salaattijuusto-pinaattipestoa M,G,V
Tomaatti- linssimuhennosta
Mustaherukkamoussea & paahdettua valkosuklaata M,G,V
Kokki valmistaa ja viimeistelee Illallismenut paikan päällä huvilassa. Illallismenut sisältävät tarjoilijan huolehtimaan tarjoilusta ja palvelun sujuvuudesta.
Teemme haluttaessa myös juomasuosituksia. Illallismenu voidaan koota asiakkaan haluaman mittaisena alla olevista ruokalajeista, vähintään kuitenkin kolmen ruokalajin kokonaisuutena.
Henkilökunta saapuu huvilaan tai huoneistoon noin tunti ennen illallisen alkua ja poistuvat kun illallinen on tarjoiltu.
Illallismenussa tilauksen kokonaissumman perusosan muodostaa palveluveloitus, joka on tilaisuuskohtainen ja lisäksi menun hinta muodostuu valittujen ruokalajien mukaan.
Catering-illallisen ruokalajien hinnat pitävät sisällään astiapaketin ruokalajin nauttimiseen (lautanen/kulho-ja aterimet ruokalajin mukaisesti). Lisäastiat ja juoma-sekä viinilasit hinnoitellaan erillisen hinnaston mukaan.
Catering-illallismenujen kohdalla emme peri toimitus-tai kuljetusveloituksia.
Laskutus vahvistetun henkilömäärän mukaan, kuitenkin vähintään minimihenkilömäärän mukaan (6 henkilöä tai 6 menukokonaisuutta).
Yhteen tilaisuuteen voi valita yhden menukokonaisuuden. Ruoka- annokset sisältävät allergeeneja. Erityisruokavaliot huomioimme ennakkoilmoituksen mukaisesti ilman lisämaksua. Paikan päällä allergeeneja ei pystytä huomioimaan. Ruokalajienmuutoksista/vaihdoksista menuissa veloitamme +5€/henkilö lisämaksun vahvistetun kokonaishenkilömäärän mukaan laskettuna.
Palvelun sujuvuuden kannalta toivomme, että tilaus tehdään viimeistään 10 vuorokautta ennen tilaisuutta. Muut tilaukset toimitamme mahdollisuuksien mukaan. Catering-tilauksia toimitetaan klo 07.30-21.00 välisenä aikana.
Illallistarjoilun ulkopuolisista töistä, kuten esimerkiksi käytettyjen astioiden tiskaamisesta sekä ruokailutilan siivoamisesta veloitetaan tarjoilijaveloitus kuluneen ajan mukaan. Tarjoilijaveloitus 79€/tunti, minimiveloitus 1 tunti. Veloitus tapahtuu alkaneiden tuntien mukaan.
Sopimuskumppaneidemme huviloissa huolehdimme asiakkaan suostumuksella huvilaemäntien kanssa yhteistyössä ruokailuiden astiahuollosta ja välisiivouksista asiakkaan lukuun, nämä sovitaan asiakas-/kohdekohtaisesti erikseen sujuvuuden varmistamiseksi.
Palveluveloitus, catering-illallinen
6-20 henkilöä 410 €
21-30 henkilöä 650 €
Graavattua siikaa L 22 €
Vierumäellä leivottua saaristolaisleipää & nokkos-cremeä
pikkelöityjä sinapinsiemeniä & punasipulia
Gini-katajanmarjamarinoitua naudan pastramia L,G 24 €
Dijon- cremeä & paahdettua sipulia
Savustettua ankanrintaa & punajuurta L,G 24 €
Punajuuripyreetä & tyrnihilloketta
(ankan alkuperämaa EU)
Kanttarellicappuccinoa L,G 22 €
Kermaista kanttarellikeittoa ripauksella kahvia & hiillostettua sipulitomua
Vierumäen yrtti-focacciaa
Jaettava juustofondue L 22 € /henkilö
(valmistetaan minimi kuudelle henkilölle)
Kermajuustoa & gruyéreä
Vierumäen yrtti-focacciaa, suolakurkkua, oliiveja & Vehmaan pippurikieppimakkaraa
Hiillostettua lohta & perunarisottoa L,G 39 €
Salpausselän Kalan lohta hiillostettuna
Perunoista valmistettua risottoa & hernepyreetä
Savustettua ankanrintaa L,G 49 €
Palsternakkapyreetä & kaalipaistosta
& mustaherukka-portviinikastiketta
(ankan alkuperämaa EU)
Katajanmarja-rosmariini marinoitua poron paahtopaistia L,G 49 €
Paahdettuja punajuuria, kuusenkerkkä-palsternakkapyreetä
& karpalo-punaviinikastiketta
(lihan alkuperämaa Suomi, Ruotsi)
Hitaasti haudutettua karitsanpotkaa L,G 39 €
Hunajalla marinoituja porkkanoita, parmesan-perunamuussia
& valkosipuli-rosmariini-olutkastiketta
(lihan alkuperämaa vaihtelee, henkilökuntamme vastaa)
Voissa paistettua Vesijärven kuhaa Salpausselän Kalakaupasta L,G 39 €
Sitrusella maustettua perunamuussia, voissa & valkoviinissä haudutettua fenkolia
& tervalla ryyditettyä kanttarellikastiketta
Hasselbackan palsternakat & vegaaninen juusto-pinaattipesto M,G,V 34 €
Tomaatti-linssimuhennosta
Mustikka-tiramisu lasissa L,G 18 €
Maustettuna Hollolan Ainoan kuningatar- liköörillä
Kyrön ruisviskillä maustettua tummasuklaakakkua L,G 18 €
Tyrnihilloketta & mascarponevaahtoa
Ruusunmarja Pavlovaa & suolakinuskia L,G 18 €
Mustaherukkamoussea & paahdettua valkosuklaata M,G,V 12 €
Juustokakkua, tyrnihilloketta & paahdettua valkosuklaata L 18 €
Pyydämme huomioimaan, että nämä menut tarjoillaan noutopöydästä. Elämyskokkiemme valmistamat menukokonaisuudet löytyvät erikseen.
Laskutus vahvistetun henkilömäärän mukaan, kuitenkin vähintään minimihenkilömäärän mukaan (6 henkilöä tai 6 annosta yhtä kokonaisuutta).
Yhteen tilaisuuteen voi valita yhden menukokonaisuuden, erikoisruokavaliot huomioimme ennakkoilmoituksen mukaisesti ilman lisämaksua. Ruokalajien muutoksista / vaihdoksista menuissa veloitamme + 5 € / henkilö lisämaksun vahvistetun kokonaishenkilömäärän mukaan laskettuna.
Palvelun sujuvuuden kannalta toivomme, että tilaus tehdään viimeistään 10 vuorokautta ennen tilaisuutta. Muut tilaukset toimitamme mahdollisuuksien mukaan. Catering-tilauksia toimitetaan klo 07.30 – 21.00 välisenä aikana. Näiden aikojen ulkopuolella poikkeavan toimitusajan lisäveloitus 110 € / toimituskerta.
Illallismenussa tilauksen kokonaissumman muodostaa palveluveloitus, joka on tilaisuuskohtainen ja lisäksi valittu menu määrittää tarjoiluiden arvon. Tarjoilija on paikalla ruokailun ajan huolehtimassa asiakkaiden tilaisuudesta ja tarjoilusta.
Menut pitävät sisällään tarjoilut noutopöytään katettuna, astiat tarjoiluiden
nauttimiseen ja kankaisen lautasliinan. Savusaunojemme elämysravintoloissa
ruokajuomat tarjoillaan ennalta sovitun mukaisesti, huomioittehan että
tarjolla on vain rajallinen valikoima. Juomat veloitetaan toteutuneen
kulutuksen mukaan avattujen pullojen perusteella ja lisätään ryhmän
yhteislaskulle tilaisuuden päätteeksi. Tarjoiluita ei ole mahdollista maksaa
paikan päällä saunalla vaan ryhmä voi maksaa kokonaisuuden
vastaanottoomme tilaisuuden jälkeen.
Palveluveloitus, savusaunamenu 6-20 henkilöä 250 €
Palveluveloitus, savusaunamenu 21-30 henkilöä 350 €
Vihreää salaattia & salaatinkastiketta L,G
Vihreää Coleslawia L,G
Vierumäen yrtti-focacciaa & voita
****
Vehmaan pippurikieppimakkaraa L,G & vuoromestarin viski-sinappia L,G
Riistalihapullia M,G & puolukkahilloa M,G
Rosmariinilla maustettuja paahdettuja perunoita M,G,V
Koskenlaskija-kasvisgratiinia kauden kasviksista L,G
Savumuikku Caesarsalaattia, krutonkeja ja parmesaanilastuja L
Vihersalaattia & salaatinkastiketta L,G
Vierumäen yrtti foccacciaa & tuorejuustoa L
****
Savuporoa, perunaa & sipulia kermassa gratinoituna L,G
Survottua puolukkaa & valkosipulikurkkuja
Riisipiirakka & savuporo ruohosipulimunavoita L
Koskenlaskijalla säväytettyä kermaista lohikeittoa L,G
Vierumäen mallasleipää & voita
Räiskäleet L
15 € / henkilö
Paistetut räiskäleet kermavaahdon & marjahillon kera
Marjapiirakkaa ja vaniljakastiketta L 15 € / henkilö
Kahvi- / teeannos 6 € / henkilö
Laskutus vahvistetun henkilömäärän mukaan, kuitenkin vähintään minimihenkilömäärän mukaan (6 henkilöä tai 6 annosta yhtä kokonaisuutta). Yhteen tilaisuuteen voi valita yhden menukokonaisuuden, erikoisruokavaliot huomioimme ennakkoilmoituksen mukaisesti ilman lisämaksua. Ruokalajien muutoksista / vaihdoksista menuissa veloitamme + 5 € / henkilö lisämaksun vahvistetun kokonaishenkilömäärän mukaan laskettuna.
Palvelun sujuvuuden kannalta toivomme, että tilaus tehdään
viimeistään 10 vuorokautta ennen tilaisuutta. Menut pitävät sisällään
astiat tarjoiluiden nauttimiseen ja kankaisen lautasliinan.
Elämyskokki ja/tai tarjoilija on paikalla ruokailun ajan huolehtimassa
asiakkaiden tilaisuudesta ja tarjoilusta.
Savusaunojemme elämysravintoloissa sauna- ja ruokajuomat
tarjoillaan ennalta sovitun mukaisesti, huomioittehan että tarjolla on
vain rajallinen valikoima ja voitte esittää halutessanne toiveita
juomien suhteen. Juomat veloitetaan toteutuneen kulutuksen
mukaan avattujen pullojen perusteella ja lisätään ryhmän
yhteislaskulle tilaisuuden päätteeksi. Tarjoiluita ei ole mahdollista
maksaa paikan päällä savusaunalla vaan ryhmä voi maksaa
kokonaisuuden vastaanottoomme tilaisuuden jälkeen.
Savusaunat ja elämysravintolat ovat anniskelualuetta, joten omien juomien nauttiminen ei ole sallittua.
Kylmäsavulohta & leipää jaettavaksi
pöytäseurueen kesken L
Kylmäsavustettua lohta, tuorejuustoa, punasipulia & kaprista
Vierumäen yrtti- focacciaa &
piimään leivottua mallasleipää
Ylikypsää karitsan entrecotea
Vehmaalta L
Hunajamarinoituja porkkanoita,
parmesan-perunamuussia &
valkosipuli-rosmariini-olutkastiketta
(lihan alkuperämaa vaihtelee)
Täytetyt räiskäleet L
Voissa paistetut kaneliomenahillokkeella täytetyt räiskäleet
& suola-kinuskikastiketta
Jälkiruoan herkullisen maun
viimeistelee liekitys jaloviinalla
Kanttarelli cappuccinoa
kupilkasta L,G
Häivähdys kahvin makua & hiileksi
poltettua sipulitomua
Salpausselän Kalan lohta
hiillostettuna L,G
Kuusenkerkällä marinoitua
palsternakkaa, kukkakaalia &
valkoviini-voikastiketta
Ruskajuustoa G
Tyrnihilloketta & paahdettua
valkosuklaata
Graavattua siikaa L,G
Vierumäellä leivottua mallasleipää
& nokkos-cremepikkelöityjä
sinapinsiemeniä & punasipulia
Vehmaan ylikypsää poron
entrecotea L,G
Hitaasti hautunutta poron
entrecotea & tummaa
katajanmarjakastiketta
Leivinuunissa paahdettuja
valkosipuli-rosmariiniperunoita
& karpaloita
(lihan alkuperämaa Suomi, Ruotsi)
Mustikka-tiramisu lasissa L,G
Maustettuna Hollolan Ainoan
kuningatar-liköörillä
Jaettava juustofondue L
(valmistetaan minimissään kuudelle
ja maksimissaan 24 henkilölle)
Kermajuustoa & gruyéreä
Vierumäellä leivottua yrttifocacciaa, suolakurkkua, oliiveja &
Vehmaan pippurikieppimakkaraa
Pekonilla peiteltyä porsaan
sisäfilettä vartaassa L
Tummalla olutkastikkeella marinoituja porsaanlihavartaita,
hunajalla glaseerattua
kaalijuurespaistosta &
röstiperunoita
Mustaherukkamoussea & paahdettua valkosuklaata M,G,V
Laskutus vahvistetun henkilömäärän mukaan, kuitenkin vähintään minimihenkilömäärän mukaan (6 henkilöä tai 6 annosta yhtä kokonaisuutta). Yhteen tilaisuuteen voi valita yhden menukokonaisuuden, erikoisruokavaliot huomioimme ennakkoilmoituksen mukaisesti ilman lisämaksua. Paikan päällä allergeeneja emme pysty huomioimaan. Ruokalajien muutoksista / vaihdoksista menuissa veloitamme + 5 € / henkilö lisämaksun vahvistetun kokonaishenkilömäärän mukaan laskettuna.
Palvelun sujuvuuden kannalta toivomme, että tilaus tehdään viimeistään 10 vuorokautta ennen tilaisuutta. Muut tilaukset toimitamme mahdollisuuksien mukaan. Catering-tilauksia toimitetaan klo 07.30 – 21.00 välisenä aikana. Näiden aikojen ulkopuolella poikkeavan toimitusajan lisäveloitus 110 € / toimituskerta.
Tilausravintolakaudella ryhmien ruokajuomat ravintola Palmussa veloitetaan toteutuneen kulutuksen mukaan avattujen pullojen perusteella. Mikäli ruokajuomat halutaan veloitettavan suoraan jokaiselta asiakkaalta, on tästä sovittava ennakkoon asiakaspalvelumme kanssa mielellään 2 vrk ennen ajankohtaa.
Henkilökuntamme on paikalla ruokailun ajan yli 15 henkilön ryhmille, tätä pienempien ryhmien kohdalla henkilökuntamme ottaa vieraat vastaan, esittelee tilat ja tarjoilut. Sovitut ruokajuomat ovat asiakkaiden otettavissa ja tarjoilut katettuna valmiiksi. Henkilökunta käy huolehtimassa ryhmästä muutamia kertoja ruokailun aikana mutta sama henkilö hoitaa myös alueen muuta catering-toimintaa iltaisin. Mikäli pienemmille ryhmille toivotaan henkilökunnan läsnäoloa, veloitetaan tarjoilijaveloitus kuluneen ajan mukaan. Tarjoilijaveloitus
75 € / tunti, minimiveloitus 1 tunti. Veloitus tapahtuu alkaneiden tuntien mukaan.
Palmuun on ennakkovarauksesta saatavissa valkoiset pöytäliinat ja juhlakattaus, hinnoittelu erillisen hinnaston mukaan.
Yhdellä pääruoalla 48 € / henkilö
Kahdella pääruoalla 58 € / henkilö
Vihersalaattia, kurkkua & fenkolia marinoituna sitrusvinegretessä M,G,V
Perunasalaattia & Pielisen savumuikkuja M,G
Paahdettua kukkakaali-linssisalaattia M,G,V
Ruskajuustoa & mustikoita G
Punajuurihilloketta M,G,V
Vierumäen yrtti-focacciaa, täysjyväruisleipää & voita
Hitaasti haudutettua Reinin lihan karitsanpotkaa punaviinissä M,G
(lihan alkuperämaa vaihtelee)
tai
Kevyesti savustettua lohta Salpauselän kalakaupasta
& tervalla ryyditettyä kanttarellikastiketta L,G
Rosmariinilla maustettuja perunoita M,G,V
Juustokakkua, tyrnihilloketta & paahdettua valkosuklaata L
Kahvi & tee
Tilauksesta valmistettavat lisätuotteet
Suolaiset kahvileivät 10,50 €/kpl
• Moniviljabagel, tuorejuustoa, kylmäsavulohta ja tilliä L
• Croissant, tomaattia, mozzarellaa ja basilikaa VL
• Vegewrap
• Piiraspala
Päivän pieni suolainen 5,50 €/kpl
Täytetty sämpylä/leipä 8,50 €/kpl
Makeat kahvileivät 10,50 €/kpl
• Juustokakku ja marinoidut puolukat L
• Marjapiirakka & vaniljakastike L
• Raakakakkupala M, G, V
Päivän pulla 5,50 €/kpl
Energiaa&terveyttä päivään
• Pähkinä&hedelmä&mantelimix 35 € / 1 kg
• Kasvispaloja&Dippi 35 € / 1 kg
• Kokonaiset hedelmät 10 € / 1 kg
• Leikatut hedelmät 16 € / 1 kg
• Smoothie, kartonkiin, yksittäispakattu 2,5 dl 6 € / kpl
• Tuoremehu, appelsiini, kartonkiin yksittäispakattu 2,5 dl 6 € / kpl
• Inkivääri-kurkuma energiashot 60ml, yksittäispakattu 6 € / kpl
• Energiapatukka Barebell 3,70 € / kpl
• Virvoke 0,5L (Vichy, Novelle, Pepsi Max, Jaffa jne.) 4,00 € / kpl
Muut tuotteet
• Sekoitus irtomakeisia 18 € / 1 kg
• Kääreellinen suklaakonvehti 38 € / 1 kg
• Sekoitus perunalastuja ja snackseja 11 € / 450 g
• Popcornit 10 € / 200 g
• Linssisipsit 12 € / 450 g
M= maidoton, L= laktoositon, VL= vähälaktoosinen, G= gluteeniton, V= vegaani