Cheer herokuva

Cheerleading

Cheerleading PRO tanssi-leiritys

Cheerleadingtoiminta Vierumäellä

Cheerleading on yksi strategisista painopistelajeista Vierumäellä ja lajia kehitetään tiiviissä yhteistyössä Suomen Cheerleadingliiton kanssa. Cheerleading ja cheertanssi toimintaa on tarjolla sekä yksilöille, että joukkueille. Tavoitteellisille yksilöille Vierumäki tarjoaa yläkoulu- ja toisen asteen leiritystä molemmissa alalajeissa ja oman sarjansa huipulle tähtääville joukkueille on tarjolla PRO-leiritys joukkueen kehityksen tueksi. Valmiin seuroille tarjottavan leiritystoiminnan lisäksi seurat toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi leireilemään myös oman joukkueen kesken. Seuran omatoimiselle leirille on mahdollisuus ostaa yksilö- tai joukkuevalmennusta Vierumäen asiantuntijoilta ja palvelu räätälöidään aina yksilöllisesti seuran tai joukkueen tarpeen mukaan. 

Huippu-urheilun puolella Vierumäki toimii liiton aikuisten maajoukkueiden harjoituskeskuksena. Cheerleadingin lajikehitystä tuetaan osaamisyhteisön urheilun ammattilaisten voimin järjestämällä mm. valmentaja- ja seurakoulutuksia, rakentamalla pitkäjänteistä kehityksen seurantaa ja lajin vaatimia olosuhteita huipputason vaatimukset huomioiden. 

Meille on tärkeää tarjota cheerleadingiä mahdollisimman monelle. Kesäisin järjestetään kaksi eri leveleille suunnattua kesäleiriä, Active Cheer – ja Fincheer kesäleirit. Leireille voi osallistua yksin tai vaikkapa oman stunttiryhmän tai muun kaverinporukan kanssa.Cheerleadingin leirit ja kurssit

Active Cheer -kesäleiri
Active Cheer -kesäleiri

Kesäleiri on suunnattu leveleillä 1–2 kilpaileville 9–14-vuotiaille 5.-8.6.2023. Nyt myynnissä!

Tutustu ja varaa Active Cheer kesäleiri
Fincheer-kesäleiri
Fincheer-kesäleiri

Kesäleiri on suunnattu 9–14-vuotiaille 3–4 leveleillä kilpaileville urheilijoille 12.-15.6.2023. Tänä vuonna tarjolla myös ryhmä cheertanssijoille!

Tutustu ja varaa Fincheer kesäleiri
Cheerleadingin yläkoululeiritys
Cheerleadingin yläkoululeiritys

Vuonna 2008-2010 syntyneille tasolla 3-5 kilpaileville urheilijoille. Haku lukuvuodelle 2023-2024 on nyt auki.

Lue lisää Cheerleadingin yläkoululeirityksestä
Vierumäen leirien UKK
Vierumäen leirien UKK

Täältä löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Usein kysytyt kysymykset
Cheerleading olosuhteet

Loistavat olosuhteet lajitoiminnalle

Vierumäeltä löytyy olosuhteet molempien alalajien, cheerleadingin ja cheertanssin, harjoittelulle. Vierumäeltä löytyy kolme kilpailualueen kokoista (14x16m) cheermattoa ja yksi kilpailualueen kokoinen (14x16m) tanssimatto. Monitoimiareenan kentät saa jaettua neljään pienempään lohkoon, joka mahdollistaa jopa neljän joukkueen samanaikaisen harjoittelun. Monitoimiareenalta löytyy voimistelualue Volttiareena, joka tarjoaa parhaat olosuhteet akrobatiaharjoittelulle. Volttiareenan varusteluun kuuluu muun muassa volttivyöt, joustopermanto, trampoliineja sekä iso palamonttu. 

Opistolta löytyy monipuolinen välineistö harjoittelun tueksi. Monitoimiareenan kentälle on saatavilla siirrettävät peilit ja oheisharjoitteluvälineistöstä löytyy esimerkiksi kuminauhoja, piruettilusikoita, tasapainovälineitä, patjoja, jumppapalloja, painoja ja erilaisia palloja. Monitoimiareenan kentille on saatavissa siirrettävät äänentoistolaitteet head-setin kanssa ja näyttö videoiden katselua varten. Vierumäen harjoitteluolosuhteet

 • Jäähalli
  Jäähalli

  Kaukaloissa mahdollisuus jäälajeille ja yleisöluisteluun.

 • Urheiluhalli
  Urheiluhalli

  Urheiluhallilta löytyvät monipuoliset harjoitteluolosuhteet

 • Monitoimiareena
  Monitoimiareena

  Nimensä mukaan Monitoimiareenalla voidaan harjoitella monia eri lajeja.

 • Uimahalli
  Uimahalli

  Nauti uimahallimme virkistysallasosastosta tai ui kuntoaltaassa (25 m)

 • Tennis- ja padelhalli
  Tennis- ja padelhalli

  Tennis-, padel- ja squash -kentät sekä pingispöydät.

 • Kuntosalit
  Kuntosalit

  Vierumäen valikoimasta löydät kaksi varsinaista kuntosalia, jotka molemmat sijaitsevat Urheiluhallissa. Myös tatami ja aerobinen sali sijaitsevat urheiluhallilla.

 • Urheilu- ja kuntotestaus
  Urheilu- ja kuntotestaus

  Vierumäen Testausasemalla on tehty vuosikymmenien ajan laadukasta testaustyötä kuntotestauksen asiantuntijoiden voimin.

 • Ulkokentät- ja radat
  Ulkokentät- ja radat

  Vierumäen ulkokentillä ja radoilla pelaat tai harjoittelet upeissa olosuhteissa