Hiihtoloma

Täynnä tekemistä ja liikkumisen riemua Vierumäellä.

Perhe on paras pop kuva talvella hiihtoloma

Hiihtolomalla myös Perhe on Paras

Lapsiperheiden suosikkilomat 2 vrk:n Perhe on Paras -kurssit ovat koko perheen yhteistä aikaa, helppo ja valmis lomavaihtoehto ilman ylimääräistä lomastressiä. Tulkaa kokemaan liikunnan riemua, yhdessäolon iloa ja uusia yllättäviä elämyksiä.

Perhe On Paras sisältää:

 • majoituksen valitsemassasi kohteessa

 • täysihoitoruokailut

 • sekä ohjelman mukaisen liikunnan

Tutustu Perhe on paras -lomien ajankohtiin sekä ohjelmaan tarkemmin ja tuo koko perhe liikunnalliselle täysihoitolomalle.

Hero Luontoliikuntakeskus

Maastopyöräile talvellakin - vuokraa pyörä paikanpäältä

Vierumäen poluilla maastopyörät rullaavat jokaisena vuodenaikana ja talvipyöräilyyn on pyhitetty oma kunnossapidettävä reitistönsä.

Kinosten keskellä matka taittuu leveärenkaisilla maastopyörillä, joiden vuokraus onnistuu Vierumäen Luontoliikuntakeskuksesta. Valikoimasta löytyy reiteille soveltuvia semiläskeillä renkailla varustettuja Trek-maastopyöriä sekä sähköavusteisia eFatbikeja. Pyörien vuokrauksessa pidämme pakkasrajana -20 astetta.

Talvipyöräreitit koostuvat vaihtelevassa maastossa mutkittelevista metsäteistä ja -poluista, jotka soveltuvat myös ensikertalaiselle. Säännöllisesti huolletut ja vaativuustasoltaan helpot reitit voivat kuitenkin muuttua haasteellisiksi vaihtuvien olosuhteiden myötä, joten kysäise ajantasaiset tiedot reittien kunnosta Luontoliikuntakeskuksesta!

Lumikenkäily1

Nauti luonnosta lumikenkäillen tai liukulumikengillä

Talven jatkuessa, tutustu Vierumäen harjuihin ja opistoa ympäröiviin metsiin hangista nauttien. Tiettömille teille pääset perinteisillä lumikengillä ja uusilla liukulumikengillä. Välineet vuokraat helposti Luontoliikuntakeskuksesta, myös pulkat ja liukurit.

Liukulumikenkiin tarvitset vain korkeavartiset talvikengät ja säähän sopivan vaatetuksen. Harjumaastomme sopivat loistavasti lajiin tutustumiseen. Karvapohjat antavat juuri sopivan pidon.

Huomioi, että liukulumikengät ovat nimensä mukaiset. Liukuominaisuus on taattua, joten tarkkana on oltava. Varovaisuutta testailuun ja ennen kaikkea Ilkankurun mäkiin ja muihin vastaaviin alueen mäkiin.

Hierojat

Rentoutumaan treenin päätteeksi

Vierumäen hierojat toimivat Tennis- ja padelhallilla. Valittavissa 25 minuutin, 55 minuutin tai 105 minuutin hieronnat.

Voit olla myös edistämässä hierojaopiskelijoidemme koulutusta varaamalla opiskelija-ajan todella edulliseen hintaan tai varata ajan ammattilaiselle.

Varaukset teet kätevästi Aktiviteettikaupastamme tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Vapaita aikoja on nyt runsaasti!

savusauna

Talviuinti ja saunat Valkjärven rantasaunoilla

Valkjärven rannalla sijaitsevat Kaski & Pihka ovat lämpiminä maanantaista perjantaihin 20.2.-24.2. klo 17-21. Saunat ovat erikseen miehille ja naisille. Avantouinnin mahdollisuus. Avantokäynnit eivät ole valvottuja, pulahdukset omalla vastuulla. Uima-asuja vuokrataan Kahvila Pihkalasta, jos oma on unohtunut matkasta.

Saunamaksu 12 €/aikuinen ja 6 €/lapsi, sis. pyyhkeen. Saunamaksu maksetaan saunalle. Saunojen yhteydessä Ravintola Palmussa myynnissä viileitä virvokkeita saunomisen lomaan.

Savusaunat

Savusaunamme Kalliokammi & Karhunpesä lämpiminä ma 20.2. klo 17-20 ja pe 24.2. klo 17-20.
Saunamaksu 23 €/aikuinen, 11,50 €/lapsi sis. pyyhkeen, erilliset saunat miehille ja naisille. Maksaminen tapahtuu paikan päällä. Kalliokammin ravintolassa myynnissä virvokkeita saunomisen lomaan.

Savusaunamaksuun sisältyvä kuljetus Hotelli Fennadan edestä 16.45 alkaen 30 minuutin välein. Viimeinen kuljetus saunalle klo 18.45. Paluu Fennadan eteen. Viimeinen kuljetus saunalta klo 20.15.

Tervetuloa lempeisiin löylyihin!

Vesidisco 2023 1000x700

Discoillat

Supersuositut lasten ja lastenmielisten vesidiscot hittimusiikin tahtiin ja värivalojen loisteessa. Lisäksi luvassa vesikisailuja.

Hiihtolomien discoillat Vierumäen uimahallissa:

 • Ma 20.2. klo 18-20

 • To 23.2. klo 18-20

 • Pe 24.2. klo 18-20

Vesidiscoon pääsyn lunastat ostamalla kertalipun uimahalliin kätevästi Vierumäki Friends -sovelluksella tai paikan päältä Pihkalan kahvilasta.

Discot Kaskelan liikuntasalissa

Vesidisdojen lisäksi on myös kuivalla maalla pääsee jytäämään. Lasten ja lastenmielisten discot pidetään Kaskelan liikuntasalissa. Sisäänpääsy discoon 7 €, päivitämme ohjelmaa ja sisältöä myöhemmin.

 • la 18.2. klo 18-21

 • ke 22.2. klo 18-21

Nyt muuvit haltuun ja discoilemaan!

Lettu hillo kermavaahto nuotiolla

Kipinä-kahvila ja mäenlaskua

Ilkankurun nuotiopaikalle avataan Kipinä-ulkoilmakahvila, jossa voi piipahtaa ulkoilun lomassa, istuskella nuotion äärellä tai hengähtää muuten vain aktiivisen päivän keskellä.

Eräkokkiemme isännöimässä kahvilassa on myynnissä nokipannukahvia, kuumaa mehua ja kaakaota sekä makkaraa itse paistettavaksi, nuotiolettujen taikinaa itse paistettavaksi lisukkeiden kera, ainekset nuotiobanaaneihin tai vaikkapa vaahtokarkkeja grillattavaksi.

Liukurit ja pulkat ovat valmiina odottamassa laskijoita.

Kipinä-kahvila on avoinna klo 13-15

 • ma 20.2.

 • ke 22.2.

 • pe 24.2.

Luistelu ulkojää hiihtoloma perhe

Koko perhe luistelemaan

Ulkoluistelukenttä sijaitsee jäähallin vieressä ja ulkojäillä luistelu on maksutonta.

Vierumäen ulkojäät huolletaan päivittäin!
Jäälle voi kelin vuoksi kerääntyä sohjoa, mikä vaikeuttaa koneellista hoitoa - huomioithan tämän ulkojäillä luistellessasi.

Luistimet ja varusteet vaihdetaan kentän reunan penkeillä. Tarvittaessa luistimia voi myös vuokrata Sportif Proshopista Tennis- ja padelhallilta.

Ulkojäillä luistelevat kaikenikäiset ja kuntoiset samaan aikaan. Otathan aina huomioon muut luistelijat.

Luistimet jalkaan ja jäälle taituroimaan!

Latukahvila munkki ja kahvi

Latukahvila 7 min Break Bar

Latureittien alkupisteelle, Classic-golfkentän laidalle avaamme hiihtäjien iloksi latukahvilan, jonka oikeutettuina kärkituotteina kuumat juomat sekä tuoreet munkit ja grillimakkarat. Kahvila on avoinna säävarauksella. Kahvilan yhteydessä olevat golf-kentän WC-tilat eivät ole käytössä talvikaudella. Lähimmät WC-tilat Country Club rakennuksen aulassa.

Kahvila avoinna

18.2.-25.2. klo 13-17 (säävaraus)

Tervetuloa tauolle herkuttelemaan!

Kehnon kelin sattuessa, kelpaa kuntoilla sisälläkin

Tennis- ja padelhalli
Tennis- ja padelhalli

Tennis-, padel- ja squash -kentät sekä pingispöydät.

Tennis- ja padelhalli
Kuntosalit
Kuntosalit

Vierumäen valikoimasta löydät kaksi varsinaista kuntosalia, jotka molemmat sijaitsevat Urheiluhallissa. Myös tatami ja aerobinen sali sijaitsevat urheiluhallilla.

Kuntosaliharjoittelu
Uimahalli
Uimahalli

Nauti uimahallimme virkistysallasosastosta tai ui kuntoaltaassa (25 m)

Uimahalli
Jäähalli
Jäähalli

Kaukaloissa mahdollisuus jäälajeille ja yleisöluisteluun.

Jäähalli

Vierumäen ravintolat ja kahvilat valmiina palvelemaan

Ravintola V
Ravintola V

Vierumäen gastronominen keidas keskellä kaikkea. Herkullinen lounas alkupalapöytineen ja pääruokineen sekä illallinen a la carte. Kesällä myös Viinipihan terassi sisäpihalla.

Tutustu V:n antimiin
Ravintola Puhti
Ravintola Puhti

Puhtissa ruokaillaan monipuolisen buffet-pöydän antimista. Päivä alkaa urheilijan aamiaisella, jatkuu proteiinipitoisella lounaalla ja päättyy herkulliseen päivälliseen.

Tutustu Puhtiin paremmin
Tauko paikallaan - Kahvila Greeni
Tauko paikallaan - Kahvila Greeni

Tennis- ja padelhallissa, ihan kenttien äärellä sijaitsevassa Greenissä on tarjolla mm. päivän keitto sekä kuumia ja kylmiä juomia, makeita ja suolaisia välipaloja ja jäätelöä.

Tutustu Greeniin
Jatkoaika Bar - Ravintola V:n yläkerrassa
Jatkoaika Bar - Ravintola V:n yläkerrassa

Penkkiurheiluun, jälkipeleihin tai ihan vaan hengailuun on täydellinen valinta. Virkistävät juomat ja herkut isoon tai pieneen nälkään sekä lautapelit odottavat. Myös iso lämmitetty terassi.

Jatkoaika Bariin

Vierumäellä ja sen välittömässä läheisyydessä on myös muita toimijoita, jotka tarjoavat huikeita elämyksiä lomallesi

Vierumäen Tapahtumakalenteri